Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 dün yaptık 5vs5 cok eglendim bende. normalin 10 katı daha dikkatli davranmaya şartlıyor seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 no avilable derken niye başkaları oynayabiliyor :S:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 arena iyi de bekleme olayı çıldırtıyor, arena yapacak sunucunun azami oyuncu sınırı ayarlanmalı ona göre. 20 kişi alıp da 10 kişiyi oturtunca olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 canım çekti tekrar aldım tf2 şimdi nerde oynuyoruz ? patiş server ı duruyomu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paticik serverı ve sasclan var.Ama pati hep boş olur herkes sasclanda oynuyor çünkü.Pati sunucusunun bazı ayarlamalara ihtiyacı var ama adminin kim olduğunu bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sailor nerelerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ayarlamadan ziyade sürekli orada oynayan bir kemik oyuncu kitlesine ihtiyacı var paticik sunucusunun. Böyle bir kitleyi kazanabilmesi için de sasclan sunucusundan farklı bir şeyler sunması lazım. İşe harita döngüsünü ayarlamaktan başlanabilir. Mesela sas sunucusunda sürekli dustbowl ve goldrush oynanır, 2 haritadan biri onlardır ve diğer herhangi bir haritanın süresi 20 dakika civarıyken bu haritaların süreleri 40 dakika hatta 1 saattir. Bu haritalar da oyundaki en dar ve en çok boğaza sahip haritalardır, yani yeteneğe bakmaz buralarda iyi oynamak daha çok spam yapan rasgele adam düşüren taraf kazanır. Dolayısıyla oyunun en kötü haritalarıdır. Kısacası benim görüşüm harita oylamayı kapatıp tüm haritaları 20 dakikadan oynatmak herhangi bir public sunucu için en iyisidir. Arenaları da kesinlikle döngüye katmamak gerekir tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 neden ya? arenaları sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben yabancı özel arena sunucusu bulup giriyorum valla, gold rush dustbowl baymak da bir yere kadar. granary, badlands vs zaten koş koş deli oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Arenalar belki yeni olduğu için cazip geliyor ama medpack olmaması büyük eksiklik. Takımda oyunu bilen bir medic yoksa hiç oynama daha iyi. Bekleme olayı zaten saçmalık, tf2 mi oynuyorsun cs mi belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 med pack olmaması zaten arenanın olayı takımda ne var ne oyk belli zatn medic yoksa sen medic ol nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Geliyorum... %20 oldu DL. Bu arada 9600 Phenom , 2 * HD 3870 Crossfire , 4 GB Ram ile rahat oynarım dimi oyunu ? Ayarları felan düsürmek istemiyorum çünkü Offical SS ler cok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 rahat rahat oynarsın, ss lerin güzel olmasının sebebi oyunun gercekten cooook başarılı bir shader ve lightning sistemi olması. cok başarılı bir estetik anlayışının olması, ve başarılı texturelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Aslında FPS fazla oynayan biri degilim , 8 yıl önce CS yi bıraktığımdan beri ama malum şuan ki MMO lar hep Patates çıktı. Grafikler gerçekten başarılı gözüküyor, TF2 bana çare olcak gibi gözüküyor şu oyun yoklugunda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben kendim şahsım, TF 2'yi son zamanların en başarılı online oyunlarının arasına koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 DadashNik0F said: sailor nerelerdesinburalardayım ben, bu aralar staj nedeniyle oynayamasam da okuyorum topici :) votemap ayarlarının vs zaten olmuş olması gerekiyor bu arada. sunucunun denildiği gibi bi kemik kitleye ihtiyacı var, hani kimseye paticik boş sasclanda yer varken paticiğe girin diyecek halimiz yok ama en azından sunucuya girip adam bekleneceği zaman paticiği tercih etseniz çok şey değişecek. çünkü sunucuya girerken hangisinde daha çok oyuncu varsa ona girilir genelde. ayrıca sasclan'dan farklılaşıp 20dk mapler falan yapmak ne kadar işe yarar bilmiyorum. hatta kaliteyi korumak ne kadar işe yarıyor o da ayrı mesela. kalite derken sürekli dustbowl goldrush vs oynanmasını, hlstatx kullanılmasından falan bahsediyorum. türkiyede çok büyük bi kitle olmadığı için tribünlere oynamak belki daha mantıklı belki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ne kadar statın tfde yeri olmasa da doluluk için hlstats lazim olabiliyor. ayrica votemap votecrit votekick gibi seyler de lazim. arena only de olabilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 DadashNik0F said: sailor nerelerdesin sen nerdesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Rokstanski said: DadashNik0F said: sailor nerelerdesin sen nerdesin ?aynı soruyu ben de yöneltiyorum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 steamden konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oyuna girerken bakıyorum kaç kişi oynuyor diye mesela 24/26 oyuna bir giriyorum 2 kişi var. Nerdeyse bi çok serverda var bu olay. Bi yolunu bulup böyle fake şeyler mi göstermeye başladılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sanırım, bende cok karşılaştım o durumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hakkaten o ne saçma ne sinir bozucu bişeydir? deli ediyor herseferinde zaten eskisi kadar kolay girmiyor oyuna kasılıyor falan bide boş çıkınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 DadashNik0F said: steamden konuşalım steamde hiç online göremiyoruz ki konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar