Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Ayarlamadan ziyade sürekli orada oynayan bir kemik oyuncu kitlesine ihtiyacı var paticik sunucusunun. Böyle bir kitleyi kazanabilmesi için de sasclan sunucusundan farklı bir şeyler sunması lazım. İşe harita döngüsünü ayarlamaktan başlanabilir. Mesela sas sunucusunda sürekli dustbowl ve goldrush oynanır, 2 haritadan biri onlardır ve diğer herhangi bir haritanın süresi 20 dakika civarıyken bu haritaların süreleri 40 dakika hatta 1 saattir. Bu haritalar da oyundaki en dar ve en çok boğaza sahip haritalardır, yani yeteneğe bakmaz buralarda iyi oynamak daha çok spam yapan rasgele adam düşüren taraf kazanır. Dolayısıyla oyunun en kötü haritalarıdır. Kısacası benim görüşüm harita oylamayı kapatıp tüm haritaları 20 dakikadan oynatmak herhangi bir public sunucu için en iyisidir. Arenaları da kesinlikle döngüye katmamak gerekir tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş

DadashNik0F said:
sailor nerelerdesin
buralardayım ben, bu aralar staj nedeniyle oynayamasam da okuyorum topici :) votemap ayarlarının vs zaten olmuş olması gerekiyor bu arada.
sunucunun denildiği gibi bi kemik kitleye ihtiyacı var, hani kimseye paticik boş sasclanda yer varken paticiğe girin diyecek halimiz yok ama en azından sunucuya girip adam bekleneceği zaman paticiği tercih etseniz çok şey değişecek. çünkü sunucuya girerken hangisinde daha çok oyuncu varsa ona girilir genelde.
ayrıca sasclan'dan farklılaşıp 20dk mapler falan yapmak ne kadar işe yarar bilmiyorum. hatta kaliteyi korumak ne kadar işe yarıyor o da ayrı mesela. kalite derken sürekli dustbowl goldrush vs oynanmasını, hlstatx kullanılmasından falan bahsediyorum. türkiyede çok büyük bi kitle olmadığı için tribünlere oynamak belki daha mantıklı belki de?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...