Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

parayı vermez de istemicem tabi. Bugün sasclandaydım.. 150-180 arası ping alıyorum rezalet. Demomanken attığım nade'ler silahtan 1.5 saniye sonra falan çıkıyo.. Şaka gibi.. engineer engineer dolaştım etrafta aylak aylak.

bi de ben engineer olunca keşfettiğim bir lanet var üzerimde.. Level 1 sentry/dispenser falan neryee kursam tam level2'ye getirirken ya bir über geçiyor yandan, ya 34235 tane demoman nade spamliyor, ya da soldier'ın teki bir açı bulmuş ordan roket spamliyor herşey dağılıyo.. Moralim bozuluyo sonra 30 kere yaptım yaf :D

Bu arada Mirage, son girdiğimiz warpath'te pingin gayet iyiydi.. baya da coştuk beraber :) 5 oyun kazandıysak 4'ünde 1. Ben 2. Mirage'dı.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
Ama pek uzun ömürlü çıkmadı.. Sizce de öyle değil mi?

Bana mesela TFC gibi 10 sene oynanacakmış gibi gelmiyor...

Ben yıllarca TFC oynamış biri olarak TF2'yi daha başarılı buluyorum.

TFC on sene oynandı demişsin de. Ben bir iki sene önce TF yükleyip oynamıştım biraz. Açık olan sunucuların yarısından fazlası bot doluydu genelde. Hiç bot olmayan sunucu parmakla sayılıydı. Yani oynayan fanatik bir kesim vardı sadece.

Aynı şekilde düşünürsen on yıl sonra TF2 oynayan da olur. Gerçi şu teknolojilerle on yıl sonrasını konuşmak çok güç. Belki PC kalmaz on yıl sonra kim bilir. :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun çok sıkıcı ya.
sırf tfc devamı diye oynuyorum da çok az zevk veriyor.

paso dustbowl açılıp duruyor, hangi servera geçsem dustbowl açık. "aha başka bir map" diyince gittiğim serverlar da bir tur sonra dustbowl loop'una başlıyor.

cs'nin dust'tan ibaret olması gibi bu da dustbowl'dan ibaret bir hale geldi.

hani "eski tfc'ciyim, tf2'yi çok sevdim" diye iddia eden kişiler oynuyor bu oyunu da, eski tfc'cilerin bu kadar kapanık bir hale gelmesi tuhaf olmuş.

gerçi tf2'ye bakarsak, capture the flag'dan ziyade capture the zone'a ağırlık vermiş bir oyun kendisi, bu yüzden dustbowl'un popülerleşmesi anormal değil.
ama yine de sürekli aynı map oynanır mı be kardeşim.

adı aklıma gelmeyen ama tfc'de efsaneleşmiş bir sürü harita varken, hep aynı dustbowl ne ayak of.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla en zevkli oyunlar genelde dustbowl'da oluyor. Diger haritalarda millet flagi yada pointleri birakip avan avan kosturup adam öldürmeye calisiyor. Devamli dustbowl acilmasi beni de siksa da yadirgamiyorum, zevkli cünkü.

Dustbowl türünde baska harita da yok isin kötüsü. Digerleri hep simetrik, iki takim esit. Vaktim olsa kendim kasicam güzel dustbowl türü bir harita yapmaya. Ilk haritam rezillik olsa da baya sey ögrenmistim onla ugrasirken. Vakit yok ama.

Ayrica badlands i tiksinc yapmis valve bence. Dört gözle bekliyordum. TFC'de en sevdigim haritalardan biriydi. Flagrun da cok hostu aslinda, gören var mi custom Flagrun? Warpath bazi custom serverlarda oluyor. O da cok zevkli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...