Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 parayı vermez de istemicem tabi. Bugün sasclandaydım.. 150-180 arası ping alıyorum rezalet. Demomanken attığım nade'ler silahtan 1.5 saniye sonra falan çıkıyo.. Şaka gibi.. engineer engineer dolaştım etrafta aylak aylak. bi de ben engineer olunca keşfettiğim bir lanet var üzerimde.. Level 1 sentry/dispenser falan neryee kursam tam level2'ye getirirken ya bir über geçiyor yandan, ya 34235 tane demoman nade spamliyor, ya da soldier'ın teki bir açı bulmuş ordan roket spamliyor herşey dağılıyo.. Moralim bozuluyo sonra 30 kere yaptım yaf :D Bu arada Mirage, son girdiğimiz warpath'te pingin gayet iyiydi.. baya da coştuk beraber :) 5 oyun kazandıysak 4'ünde 1. Ben 2. Mirage'dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 [TcT]Mirage = the impregnable medic adam bütün oyun boyunca 30 kere überlediyse beni, 10 kere bile ölmedi toplamda takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 benı bsledi bugun pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Sovereign said: Bu arada Mirage, son girdiğimiz warpath'te pingin gayet iyiydi.. baya da coştuk beraber :) 5 oyun kazandıysak 4'ünde 1. Ben 2. Mirage'dı. Baya iyi dediğin 120-150ms arasıydı yahu. O yüzden medic oynadım hep. Ama zevkliydi baya. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ben bişi dicem; Bu oyun çok güzel ilk bi kaç defa oynadığınızda gülmenize accayip eğlenmenize sebep oluyor. Son derece başarılı bir mod. Ama pek uzun ömürlü çıkmadı.. Sizce de öyle değil mi? Bana mesela TFC gibi 10 sene oynanacakmış gibi gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bence bariz oynanır da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tfc'den daha çok oynadığım kesin şimdiden ama beklediğim gibi yenilik içermiyor maalesef o kadar yıl geliştirmeden sonra. bilmemkaç kere erteleyince insan birşey yapıyorlar yeni sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 butun classların faklı farklı olup heğsıne ıhtıyac uyup, butun official haritalarda bu classların dengeli olması yeterince super bi durum, üstüne oyunun şaane estetik anlayışı girince baya güzel bi durum oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 TF de ilk çıktığında kuduz gibi oynanmadı, oyuna biraz yerleşme zamanı tanıyın. Ama oyunu baya yavaşlatmışlar, ona alışmak biraz zor oluyor TFC deki nade jumplardan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 MrMarvelous said: Ama pek uzun ömürlü çıkmadı.. Sizce de öyle değil mi? Bana mesela TFC gibi 10 sene oynanacakmış gibi gelmiyor... Ben yıllarca TFC oynamış biri olarak TF2'yi daha başarılı buluyorum. TFC on sene oynandı demişsin de. Ben bir iki sene önce TF yükleyip oynamıştım biraz. Açık olan sunucuların yarısından fazlası bot doluydu genelde. Hiç bot olmayan sunucu parmakla sayılıydı. Yani oynayan fanatik bir kesim vardı sadece. Aynı şekilde düşünürsen on yıl sonra TF2 oynayan da olur. Gerçi şu teknolojilerle on yıl sonrasını konuşmak çok güç. Belki PC kalmaz on yıl sonra kim bilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Kaede said: TF de ilk çıktığında kuduz gibi oynanmadı, oyuna biraz yerleşme zamanı tanıyın. Ama oyunu baya yavaşlatmışlar, ona alışmak biraz zor oluyor TFC deki nade jumplardan sonra conc jump nade jump lı TFC TFC değildir benim gözümde... TF2 yi güzel kılan bunların kalkmış olması bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 e tfc de gördük biliyoruz medicleri ok istemiyorum ben öle tf zaten =) edit: o kadar ucmak istesem flight simulator oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mirage said: Belki PC kalmaz on yıl sonra kim bilir. :) tövbe de! (:P) tfc'den aklımda kalan en saçma olay birbirini gören iki heavy'nin beldeki bombaları en hızlı kim fırlatacak yarışına girmeleriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ya grenade'leri tf2'ye getirseler engineerlar exploit noktaların bokunu çıkarır artık tavanda mavanda falan sentriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Sovereign said: ya grenade'leri tf2'ye getirseler engineerlar exploit noktaların bokunu çıkarır artık tavanda mavanda falan sentriler Yaw onu engellemek kolay, koayarsın 2 saniye sabitlenme, "constructing" yazar ekranda ta daaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 tell that to steam programmers :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 conc jump'lı tfc gayet güzeldi de 10 yıl falan oynamadık tfc'yi. aksine tf2 daha geniş çevreye hitap etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Höt. Ero bırak WoW'u. Özledik seni TF2'de. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caPtaiNn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 server genellikle boş mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Benim bir noob sorum olacak. TF2 ye başlamak için steam yükleyip, steamden tf2 mi alacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Her şekilde steam yüklemen gerekiyor. Kutulu orange box almadığın sürece steam'den alman gerekiyor. Kutulu alırsan da steam'e key'i girerek aktif hale getiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 knoxville said: conc jump'lı tfc gayet güzeldi de 10 yıl falan oynamadık tfc'yi. aksine tf2 daha geniş çevreye hitap etti. anaa cevap yazdı. naab tank :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bu oyun çok sıkıcı ya. sırf tfc devamı diye oynuyorum da çok az zevk veriyor. paso dustbowl açılıp duruyor, hangi servera geçsem dustbowl açık. "aha başka bir map" diyince gittiğim serverlar da bir tur sonra dustbowl loop'una başlıyor. cs'nin dust'tan ibaret olması gibi bu da dustbowl'dan ibaret bir hale geldi. hani "eski tfc'ciyim, tf2'yi çok sevdim" diye iddia eden kişiler oynuyor bu oyunu da, eski tfc'cilerin bu kadar kapanık bir hale gelmesi tuhaf olmuş. gerçi tf2'ye bakarsak, capture the flag'dan ziyade capture the zone'a ağırlık vermiş bir oyun kendisi, bu yüzden dustbowl'un popülerleşmesi anormal değil. ama yine de sürekli aynı map oynanır mı be kardeşim. adı aklıma gelmeyen ama tfc'de efsaneleşmiş bir sürü harita varken, hep aynı dustbowl ne ayak of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Valla en zevkli oyunlar genelde dustbowl'da oluyor. Diger haritalarda millet flagi yada pointleri birakip avan avan kosturup adam öldürmeye calisiyor. Devamli dustbowl acilmasi beni de siksa da yadirgamiyorum, zevkli cünkü. Dustbowl türünde baska harita da yok isin kötüsü. Digerleri hep simetrik, iki takim esit. Vaktim olsa kendim kasicam güzel dustbowl türü bir harita yapmaya. Ilk haritam rezillik olsa da baya sey ögrenmistim onla ugrasirken. Vakit yok ama. Ayrica badlands i tiksinc yapmis valve bence. Dört gözle bekliyordum. TFC'de en sevdigim haritalardan biriydi. Flagrun da cok hostu aslinda, gören var mi custom Flagrun? Warpath bazi custom serverlarda oluyor. O da cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar