Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Ya ben Warpath haritasının hastasıyım.. hatta yeni favorim.. ve son zamanlarda başka hiçbir mapte oynamıyorum. Full map listesinde her zaman çıkan bi 24/7 warpath serverı var.. =DiG= serverı. bi de limit 32 kişi olunca inanılmaz eğlenceli oluyor.. karambolden öte.. über-fest diyelim. Böyle spawn alanından ön safhalara koşarken yanınızdan düşman bi über medic/demo geçiyo falan umursamadan saldırmaya devam ediyosunuz :) Neyse bu =DiG= 'in açılımı Doorman is God. Doorman bu dig klanının en başı. Böyle kendini tanrı gibi gösterip bi klan kurmuş.. bi sürü de serverı var. Gerizekalının teki. Ben bu warpath serverına bayılıyorum falan hatta son haftadır o kadar oynadımki.. hep o serverda oynayan insanlarla kanka falan olduk.. medicler peşimi bırakmıo, %100 über dolunca nailer nerde nailer nerde voice chatten :P Neyse işte bu medic arkadaşlardan biri banlanmış.. forumlara gittim baktım doorman gerizekalısı tanrı kompleksi içine girmiş tabi en ufak bi yamuk harekette banlamış herifi. Ben de dedim, cevap olarak bu adam süper bi medic.. uzun zamandır oynuyorum beraber ve bu dediklerinizi hiç yapmaz. Çok iyi bi adamdır ve dig warpath serverında takılan insanların yüzde doksanı benimle aynı fikirdedir dedim. Doorman salağı cevap atmış: doorman said: He was asked to shut up, he didn't, he got muted. He went ahead and deliberately stopped an uber on me, and then did a taunt, and he got banned. Had he actually posted an appeal I would have lifted the ban, but since he clearly posted that he's not appealing the ban, there's no need to do so. [TcT]Nailer, our house so our rules. In fact, enjoy a ban along with your buttboy medic. İşin komik yanı, bu serverda o kdar çok oynuyodumki autoswitch'e kurban gitmemek için bi de oyunun ortasında reserved slot kapan dig memberları tarafından otomatik dropped olmamak için donate ettim servera.. 10 dolar. Adam banlamış ama görünüşe bakılırsa sadece forumlardan.. ya da ne bilim ban donate eden oyunculara işlemiyo valla bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 kompleksli olmak böyle bişi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 E öeeeeh adam bildiğin megaloman. Böyle kompleksli tiplerle uğraşacağına hiç sesini çıkarmasaydın keşke. Giden gitmiş, kalan sağlar bizimdir hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 bu da 32 kişilik HEP full warpath serverından geçtiğimiz hafta anıları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Dig'de baya bi bayan eleman var bu arada oynayan. =DiG= Carmus =DiG= Emily mesela.. başka hiçbi serverda veya klanda görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Günde 100 tane maç yapıp 1-2'sinde birinci olup sonra bunu "portfolyo" diye sunmak da güzel bişiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 too Nailer her zaman birinci oluodu ben oynadığım zamanlarda da öleydi. sanmıyorum öle bişey yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Sovereign said: ben anaokula giden, hecelemeyi bilmeyen biriyim tabi Bildiğim kadarıyla ingilizce'de heceleme T.A.P.I.Y.O.R.U.M. diye yapılıyordu, türkçede TA-PI-YO-RUM idi. onu sordum, ama cevap vermek yerine karşı atağa geçmişsiniz, o ye, karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 İngilizcede "Tapıyorum" diye bir kelime yok bonec. :p Nailer resimde sağ alttaki heavy'ler harikaymış. Madem warpath bu kadar seviliyor paticik sunucusunu 7/24 warpath yapsak belki dolar.. boş kalmasından iyidir. Ben de çok severim warpath'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 "too" değil "yoo" olacak o asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 bonec harass mısın? nesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bone said: Bildiğim kadarıyla ingilizce'de heceleme T.A.P.I.Y.O.R.U.M. diye yapılıyordu yok onlarda da heceler var bizim gibi birkaç harften oluşan, (sözlükte filan bulabilirsin araya uçan nokta koyuyorlar) H.E.B.E.L.E. vs kısaltma kelime anlamına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Team Faptress 2 geliyormuş yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 fikir iyimişde uygulama daha iyi olabilirmiş. pyroda kadın zaten böle kaldığı iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 o engineer ve demomeni yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Scout ve medic'i alabilirim. Hani demo ZATEN bende ya, ondan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 en duzgunu sniper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bone said: Günde 100 tane maç yapıp 1-2'sinde birinci olup sonra bunu "portfolyo" diye sunmak da güzel bişiymiş. Bone, sana karşı hiçbir şeyim yok. Ordaki heceleme cevabım tamamen şaka içerikliydi, laf sokmak için birşey yazmadım, yazmam da. Günde 100 maç yapıp demişsin. Warpath haritası normal haritalardan farklıdır. 5 Control Point var haritada ve bunlar sürekli el değiştirir. Her el değiştirdiğinde zamana 20 dakika eklenir. Bu da map'i bitmez hale getirir. 3-4 saati geçen ve bitmeyen warpath oyunları gördüm ben. Bitmeyince sudden deathe geçilir ve oyundaki 32 kişi de tek bir classa dönüşür ve sadece melee kullanabilir. 32 kişilik heavy yumruk karambolleriyle biten oyunlar zevkli oluyo baya :) Şu resme bakarsan geçtiğimiz 2 hafta boyunca sadece 30 saat civarı oyun oynamış olduğumu görürsün. Günde sayısız oyun oynayıp sadece en iyilerini koyuyor olsaydım bu sayı bir hayli daha fazla olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 bi de bu var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 AHAHAHH evet.. bu dig serverlarının donations bölümüne email attım verdiğim 10 doları refund etmeleri için. Doorman'in kendisi cevap atıyor bana. Sonuç: Ben: Can I get a refund of my 10 bucks donation since I got banned right after due to the doorman's god complex? Doorman: Dude, you're asking for a favor and insulting me at the same time? Common' man..... Why can't you guys just chime down a bit with the insults, apologize, and then everyone can be happy again? Ben: Lol, dude.. seriously what did I do to get the ban in the first place? Just provided an opinion on a subject and you banned out of pure spite.. I'm sorry about the "god complex" insult but it's the bitter truth.. You might or might not refund me, I don't really care since I had a nice time playing and made a lot of friends. Take this as an insult if you want to but what you are doing is just alienating good people AND friends of your own clan. Banning people for swearing/hacking/not conforming to the rules is one thing, banning people out of pure spite is another. Have a nice day, Michael. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 "Dude, you're asking for a favor and insulting me at the same time?" efsane replik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Bknz: Gururluyum ama cüzdanımdan on dolar eksildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ahsdfuhalksdf eed aynen öyle :D ama son mesajdan sonra adam kabul etti haksız olduğunu ve banı kaldırabileceğini söyledi.. İSTERSEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 İsteme de SasClan'a gir arada. Özledim senle oynamayı yahu. Oynadığın warpath sunucusuna girmek istedim bir kaç kere ama 300ms+ ping alıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 isteme, uzerine birde parani al. kudursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar