Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ooofof boneç ağır konuşmuş, ama tf2'yi farklı bir oyun gibi düşünmek lazım.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 lol öylesine koydum niye milleti afişe edeyim asddas o değilde official developer kit ne zaman çıkacak ?
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ohoo hala FF muhabbeti dönüyo ya. Merak ediyorum acaba TF2 nası bi mucize yaratıcaktı da, içine edip de bi daha TFC ortamı oluşturamayan güruhu tekrar TF oynamaya iticekti. TF2 şu an ortalamanın çok çok üstünde bi oyun. İçerdiği aksiyon CSS'dekinden bile fazla. Kendine has o mizahi havasını yakalamış, hatta TFC'nin veremediği bazı yönlerini de vermiş. Beğenmeyen oynamasın, gelip de çamur atmasın, FFyle de karşılaştırmasın. Çok istiyosa TFC'yi, açsın oynasın hala aktif olarak oynanıyo zira.
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Silphatos said: 50 yetele olacakmış. en azından mavi'de preorder durumunda böyle, mavi'de aral'dan fiyat aldığına göre.. http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1143 Steam'de 49.95$'e satılan bir oyunu 50 YTL'ye nerden satacaklar analyamadım?(Tabi bu Orange Box için TF2'yi aralın gelecekler listesinde göremedim o da zaten yaklaşık 29$ Steam'de bize 60'dan aşşağı girmez gibime geliyor.)
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 orange box almak zorunda değilsin. tf2, episode 2, portal ayrı ayrı satılıyor.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 valla mavi'nin yanlış fiyat yazacağını hiç sanmıyorum. gördüğünüz gibi 50 ytl kutulu orangebox. tabii preorder olduğu için artma ihtimali var gelince ama hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım mavide. banka havalesi ile de 46,55 YTL'miş. ben şimdiden alıyorum maviden oyunu şahsen =p.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Sen alıyorsan, ben de alıyorum... Saygılar.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Sen alıyorsan, ben almam. iptal edecem. Saygılar. dffgh akıyor muyuz salih aga?
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Akmak, yaşım itibarıyla artık na-mümkün olmakla beraber asıl eğlencenin net yerine, cafede beraberce oynandığında çıkacağını düşününen bir kişiyim. Ama madem ısrar ediyorsun(!) tamam ozaman :P Saygılar.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yok canım ısrar etmiyorum adsfds ben de fazla oynayamam zaten ama sen çoktandır bi LAN istiyorsun denize söyleyek de yapalım bi adet. mini araba yarışında (neydi unuttum adını =) silerim ama bilirsin patinajkingi. edit: pati lanı olacakmış galiba yakında olmadı oraya monte oluruz geçen seferki gibi haue
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 para patlattı konuyu valla. ban ban ban pleax feyk garde$ bu.
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Orange Box kasımın ilk haftası gelecekmiş aral forumlarından baktım
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bu gamerslocation cidden nefret bir yer adsl düzelene kadar mahkumum ama diğer serverlar 170 ping'den başlıyor... şu maelstormlar daha nefret adamların mikrofon konuşmaları: "zuahahahahah" "nihahahahah" vs. gibi saçmalıklar ve sunucuda bir takımda 12 kişi varsa diğer takım 10 kişi ezilen taraf oluyo, gayet de rahatsız olmadan oynuyo bunlar.. not: bu serverın adminleri respawn time'i kendileri saldırırken 5 saniyeye düşürürler... kendileri savunurken respawn tim 20 saniyedir... böyle de boş adamlar...
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Peki bu nasıl olacak efecim?!? Saygılar.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 pati tf2 Başlık açtım Evet bencede artık bir server kurulmalı. Bir server kurarsak dolacağına inaniyorum. Reklamı içinde elimden geldiğince uğraşırım. Eğer zegna ve dynamick'ın böyle bir imkanı varsa bir server kurulsun
XaVieRbb Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kertenkel said: bu gamerslocation cidden nefret bir yer adsl düzelene kadar mahkumum ama diğer serverlar 170 ping'den başlıyor... şu maelstormlar daha nefret adamların mikrofon konuşmaları: "zuahahahahah" "nihahahahah" vs. gibi saçmalıklar ve sunucuda bir takımda 12 kişi varsa diğer takım 10 kişi ezilen taraf oluyo, gayet de rahatsız olmadan oynuyo bunlar.. not: bu serverın adminleri respawn time'i kendileri saldırırken 5 saniyeye düşürürler... kendileri savunurken respawn tim 20 saniyedir... böyle de boş adamlar... Serveri Eglenmek Icın Actık Ve Publıc serverı herkez konusuyor makarasını yapıyor bu senı rahatsız edıyorsa oyuncuyu mutelersın olur bıter begenmezsen sunucua gırmezsın bukadar basıt.REspawn timelarada bu gune kadar dokunulmadı dokunulmıcakta.tf2 server acalım ınsanlar gırsın eglensın dedıkce ıcıne edıyorsunuz. mapler rasgele degısıyor dedınız map change yetkılerı alındı.mapleden sıkıldık dedınız yenı map attık bu sefer map begenmez oldunuz bu kadar doyumsuz olmayın.
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Developer yorumlarında bahsedildiği gibi, o anda kazanan takım (daha fazla cp elde tutan takım) daha hızlı spawn oluyor. Oyun belli bir noktada sıkışmasın diye böyle bir çözüm bulmuşlar. Spawn süresi bu yüzden sürekli değişiyor. Ondan "adminler değiştiriyor" gibi bir yanılgıya düşmüş olabilirler.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şöle bi paticik tayfa toplanın hep beraber de hepinizi healliyim :P
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 arkaşdaş iyi heal ediyo valla. bide ben oynayabilseydim daha iyi olurdu bugün :)-D
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ya sev ya terket mantığı nedir ya? tfye gidip deathmatch haritası koyarsan tabi beğenilmez.
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ya binbir tane server var.. mix.gen.tr'nin kendi tf2 serverı var. buraya gelip zır zır zır ağliyacağınza gidip başka servera girsenize?
Öne çıkan mesajlar