Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ohoo hala FF muhabbeti dönüyo ya. Merak ediyorum acaba TF2 nası bi mucize yaratıcaktı da, içine edip de bi daha TFC ortamı oluşturamayan güruhu tekrar TF oynamaya iticekti. TF2 şu an ortalamanın çok çok üstünde bi oyun. İçerdiği aksiyon CSS'dekinden bile fazla. Kendine has o mizahi havasını yakalamış, hatta TFC'nin veremediği bazı yönlerini de vermiş. Beğenmeyen oynamasın, gelip de çamur atmasın, FFyle de karşılaştırmasın. Çok istiyosa TFC'yi, açsın oynasın hala aktif olarak oynanıyo zira.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:
50 yetele olacakmış. en azından mavi'de preorder durumunda böyle, mavi'de aral'dan fiyat aldığına göre..

http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1143

Steam'de 49.95$'e satılan bir oyunu 50 YTL'ye nerden satacaklar analyamadım?(Tabi bu Orange Box için TF2'yi aralın gelecekler listesinde göremedim o da zaten yaklaşık 29$ Steam'de bize 60'dan aşşağı girmez gibime geliyor.)
Mesaj tarihi:
valla mavi'nin yanlış fiyat yazacağını hiç sanmıyorum. gördüğünüz gibi 50 ytl kutulu orangebox. tabii preorder olduğu için artma ihtimali var gelince ama hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım mavide.

banka havalesi ile de 46,55 YTL'miş. ben şimdiden alıyorum maviden oyunu şahsen =p.
Mesaj tarihi:
Selam,

Akmak, yaşım itibarıyla artık na-mümkün olmakla beraber asıl eğlencenin net yerine, cafede beraberce oynandığında çıkacağını düşününen bir kişiyim.

Ama madem ısrar ediyorsun(!) tamam ozaman :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
yok canım ısrar etmiyorum adsfds ben de fazla oynayamam zaten ama sen çoktandır bi LAN istiyorsun denize söyleyek de yapalım bi adet. mini araba yarışında (neydi unuttum adını =) silerim ama bilirsin patinajkingi.
edit: pati lanı olacakmış galiba yakında olmadı oraya monte oluruz geçen seferki gibi haue
Mesaj tarihi:
bu gamerslocation cidden nefret bir yer
adsl düzelene kadar mahkumum ama diğer serverlar 170 ping'den başlıyor...

şu maelstormlar daha nefret
adamların mikrofon konuşmaları:

"zuahahahahah"
"nihahahahah"
vs.

gibi saçmalıklar ve

sunucuda
bir takımda 12 kişi varsa diğer takım 10 kişi ezilen taraf oluyo, gayet de rahatsız olmadan oynuyo bunlar..

not: bu serverın adminleri respawn time'i kendileri saldırırken 5 saniyeye düşürürler... kendileri savunurken respawn tim 20 saniyedir...

böyle de boş adamlar...
Mesaj tarihi:
pati tf2 Başlık açtım

Evet bencede artık bir server kurulmalı. Bir server kurarsak dolacağına inaniyorum. Reklamı içinde elimden geldiğince uğraşırım. Eğer zegna ve dynamick'ın böyle bir imkanı varsa bir server kurulsun
Mesaj tarihi:
kertenkel said:
bu gamerslocation cidden nefret bir yer
adsl düzelene kadar mahkumum ama diğer serverlar 170 ping'den başlıyor...

şu maelstormlar daha nefret
adamların mikrofon konuşmaları:

"zuahahahahah"
"nihahahahah"
vs.

gibi saçmalıklar ve

sunucuda
bir takımda 12 kişi varsa diğer takım 10 kişi ezilen taraf oluyo, gayet de rahatsız olmadan oynuyo bunlar..

not: bu serverın adminleri respawn time'i kendileri saldırırken 5 saniyeye düşürürler... kendileri savunurken respawn tim 20 saniyedir...

böyle de boş adamlar...

Serveri Eglenmek Icın Actık Ve Publıc serverı herkez konusuyor makarasını yapıyor bu senı rahatsız edıyorsa oyuncuyu mutelersın olur bıter begenmezsen sunucua gırmezsın bukadar basıt.REspawn timelarada bu gune kadar dokunulmadı dokunulmıcakta.tf2 server acalım ınsanlar gırsın eglensın dedıkce ıcıne edıyorsunuz.
mapler rasgele degısıyor dedınız map change yetkılerı alındı.mapleden sıkıldık dedınız yenı map attık bu sefer map begenmez oldunuz bu kadar doyumsuz olmayın.
Mesaj tarihi:
Developer yorumlarında bahsedildiği gibi, o anda kazanan takım (daha fazla cp elde tutan takım) daha hızlı spawn oluyor. Oyun belli bir noktada sıkışmasın diye böyle bir çözüm bulmuşlar. Spawn süresi bu yüzden sürekli değişiyor. Ondan "adminler değiştiriyor" gibi bir yanılgıya düşmüş olabilirler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...