Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Valla bütün klanın günahını almak istemem ben de. Oyununu beğendiğim kişiler var (özellikle Juzz ve yeni transfer mmed :D), muhabbet etmeyi sevdiğim adamlar da var.

Ama bazılarının davranışları, voice chat'ten konuşmaları insanı çıldırtıyor. Emir vermeler, abuk subuk bağırışlar, yarım saat gülmeler... Hayır çocuk desen çocuk değiller, ama davranışları 10 yaş altı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Öncelikle Herkeze Selamlar.Ben XaVieR.bb Paticik'e üyeliğim olmadığı için Manticore Arkadaşımıza Bu Yazıyı İlettim ilk Başta ona teşekkür ederim.Gamerslocation Sitesi Ve Sunucu Sahibi Olarak ve Bu oyunu zevk alarak oynadığımdan dolayı eleştirilere cevap vermek istedim.Sanıyorum Bir takım sorunlar var ve bu sorunların aşılması yönünde yardımcı olmaya çalışacağım.Exact Hakkında Baya Bir şikayet olmuş bence bügün yeni öğrendim.Ve bu Şikayetler Doğrultusunda Exact'ın Adminliğini Aldım.Yaş İtibari ile biraz ufak olmasından dolayı kişisel kararları sunucuda bazı problemleri doğurmuş.Fikir Ve düşünceleriniz için Msn Vereyim Msn: [email protected] Yorum Ve düşüncelerinizi Alabilirim.Ben Exact Adına Herkezden Özür Diliyorum.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 00:14 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

XaVieR.bb servera türkler girsin diye sürekli serverda duran bir adamdı ilk başlarda , server dolsun millet birbirini bulsun diye,gidip dolu serverda eylenmek yerine dururdu öle yani.kaliteli adam
ama bu voice olayı hakaret olayı düzelmedikçe bende girmiycem ara ara girer bakarım ne durumda diye.umarım düzeltir xavier durumu
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gamerslocation adminlerinin kişilikleriyle problemim yok, juzz, xavier falan gayet iyi adamlar, diğerlerini bilmiyorum.

Ama timelimit koymaları lazım ve kendilerinin müdahale etmemeleri lazım harita değişimine. En ufak müdahale başladığında millet ağlamaya başlıyor, "kalsın harita 1500 saat daha oynayalım", "dustbowl iyidir" falan. Delirtiyor bu tip olaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaVieR.bb
Şimdiki yazımı Lathspell Sayesinde Foruma koyuyorum uyelık olmayınca sağdan soldan idare ediyoruz kusura bakmasın kimse :) Şİmdi Şöyşe Sorunlar var Aslında Sorunların kaynayı bırazda TF2'nin yeni bir APİ üstenden yapılması ve yeni api olunca modların Yapılması geç oluyor Sürekli takip ediyorum Sunucu Kontrollleri için Mani Mod Vb. Modlar Var fakat TF2'yeni apiyle yapılınca server yönetimi zor oluyor.Server Yönetimi icin suan beli kıstasları ayarlardım Winlimit Timelimit Tarzında ama benim aslın beklediğim mani modun tf2 sürümü çıkması.Bunun Çıkması Ardından Oylamaların Yapılması Maplerin Düzenli bir şekılde Calıstırılması daha kolay olucak.Şuan modlar olmayınca herkeyı malum rconla yapıyoruz.Böyle Oluncada hem bizim için zor oluyor hemde oyuncuların isteklerini yerine getirmek biraz daha zor oluyor.Söylemek istediğim şu ki misal dıyelım ben dustbowl ısterken kımılerı 2fort ıstıyor ve ınsanları kırmakta ıstemıyorum gonlunce eglensın vakıt gecırsın gülsün kahkaha atsın derken bazılarınıda kırıyoruz map değişimlerinde.Kimisi map'i beğeniyor kimisi beğenmiyor bizde iki arada bir derede kalıyoruz.Tf2 tam manada oturana kadar biraz zorluklar çekicez gerek oyuncu olarak gerekse server yöneticisi olarak biraz daha sabır istiyorum oyuncu arkadaslardan.Herşey Daha düzgün bir tf2 ortamı için diyor başınızı ağırıttıgım ıcın yenıden özür diliyorum bir dahaki yazımda buluşmak ümidiyle hoşça kalın :D
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bende diyorum ki kimse "şunu istiyorum, ben bunu istiyorum" dememesi lazım. Dokunulmamalı mapcycle'a, sırayla oynasın millet. Oylamaya falanda gerek yok, oylama oluncada türk lamer oyuncu zihniyeti aynı map'leri vote'layacak, yine defalarca aynı mapler oynanacak.

Ha bu forumdan da "şu map'i sevmiyorum" diyip aynı mapi oylayacak adam vardır tabiki, ama işte sizin avcunuzu yalamanız lazım :D.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu saatten sonra artık bizmi öğretelim nasıl admin olacağını adamlara ya. senin en önemli görevin serverdaki düzeni sağlamak. eğer bunun tam tersini yapacaksan ne diye admin oluyosun? ego tatminimi? artistlik mi? admin olman herşeyi yapacağın anlamına gelmez. önce oyunculara saygılı olacaksın birisi birisini harasladığı zaman uyaracaksın. tekrar yaparsa atacaksın. ama bunu sen yaparsan işte o zaman serverina kimse gelmez.

yazdıklarım genel olarak yazdım. çok çekmiştim zamanında cs adminlerinden. eğer bu tf2de de başıma gelirse, o servera(yine genel anlamında) adam girmemesi için elimden gelenide yaparım. belki ders olur diye.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hay allah belasini vermesin bu steamin oyunu satin aldim steam uzerinden, gel gorki 20 30 la indiriyo sonra tam 200 lere cikti simdi downloading diyo ama 0kb indirmiyo bile paso steam servers are too busy diyo ya varmidir bunu baska biyerden inidrip steam klasorune kopyalayabilecegim biyer falan?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...