Cystein Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 iyi iyi. pazar günü resmi etf2l maçı var :D 4'de 4 gidiyoruz şu anda 5.de şansa bağlı ben düşüp de über kaybetsem yenilsek falan. valve'a ana avrat mail atardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 halovin haftası mı geldi? o halovin itemlarını nasıl loot edicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 arada bir crouch jumplar bozuluyor , yeni mapa geçmedende düzelmiyor. 3-4 gün önce 2 maç yaptım ordada crash vs olmadı. aman vaktimde yok zaten artık su pcyi yenilersem aksam 1 saat bf3 girer kaparım oyun olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 elemanin biri spy olup giftin cikacagi yerin uzerinde invis bekliyor adam 1 saat icinde 9 10 tane sapka cikartti. mallarda gelip satin aldi 1 ref yapti herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 random cikmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Daesu said: arada bir crouch jumplar bozuluyor , yeni mapa geçmedende düzelmiyor. 3-4 gün önce 2 maç yaptım ordada crash vs olmadı. aman vaktimde yok zaten artık su pcyi yenilersem aksam 1 saat bf3 girer kaparım oyun olayını. 1saat mi?!?! mehehe.. ehehaheaHASDHAHEHAEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 1 saat pc açma, oyun oynama diye bir şey yok. min. 5, bf3'ün +3 bonusuyla 8 olur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Odeon said: elemanin biri spy olup giftin cikacagi yerin uzerinde invis bekliyor adam 1 saat icinde 9 10 tane sapka cikartti. mallarda gelip satin aldi 1 ref yapti herif bu ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 o giftlerin içinden sadece maske mi çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gift mi çıkıyor nooluyor olm açıklasanıza =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cp_manor_event haritasında halloween gift spawn oluyor arada. maske çıkıyor içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bayadır oynamıyordum birkaç gün öne gireyim dedim. baya crash oluyor ya nedir bu iş. studiorender.dll ile alakalı baktım forumlara başkaları da ağlıyor. geçici fix falan var mı bu işe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 valla 1 haftadır oynuyorum hergün 5-6 crash yiyodum dün girdim 7 saat durmadan oynadım tek crash yemedim değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yalnız adamlar son update'le ne yaptılarsa benim TF2 ile olan tek sorunumuda çözmüşler. Bende freezing problemi vardı, aksyion başlarken falan gidiyordu 1-2 saniye oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 servera girer girmez atıyor lan.studiorender hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 son updateden beri crash yemiyorum valla ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 server dolsun diye beklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Ahahaah helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 xcafe dışında hangi tr serverlar var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bilge oyuncu var ama bıkbıkbıkbık sürekli ses ve çok fazla -13 yaş var. sesleri de incecik uyuz olup çıkıyorum ben. alman fransız serverlar var bir sürü pingi düzgün, onalra gir daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ya bazı serverlarda bot oluyor galiba o yüzden random girmek yerine bilindik yerlerde oynayım dedim. ping iyi olsun yeter tr olmak zorunda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 o değil de biz etf2l resmi liginde şu an acaip iyi durumdayız lan. muhtemelen ilk kez lige giren ve div6'dan namağlup ayrılacak ilk türk takımı olucaz. fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 nub ligi heralde o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 6. lig öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 pubberlardan herhangi 6 kişi takım kurup şu ligden herhangi bir takımla maç yapsa alamaz. böyle giderse gelecek sezon 4. div'deyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar