Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trade nedir tam olarak? Hiç yapmadım. Mesela bi adamla trade ekranını nasıl açıyoruz falan? Craftmış trademiş bi kere bile menüsüne girmedim ahahah. Eskiden ne güzel achiyle geliyodu zaten silahlar... Kravatsız 2forta çıkmazdık o günlerde

Neyse şimdi bende bi kaç sandık birikti. Gidip anahtara para vermeyeceğime göre neyle trade edilir anahtar? Neyden kaç tane daha doğrusu. Bide hangi serverda? Sanırım trade serverı diye bişey de varmış. Yasak masak diil dimi bunlar? Mis gibi steam hesabımız güme gitmesin sonra.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Trade nedir tam olarak? Hiç yapmadım. Mesela bi adamla trade ekranını nasıl açıyoruz falan? Craftmış trademiş bi kere bile menüsüne girmedim ahahah. Eskiden ne güzel achiyle geliyodu zaten silahlar... Kravatsız 2forta çıkmazdık o günlerde

Neyse şimdi bende bi kaç sandık birikti. Gidip anahtara para vermeyeceğime göre neyle trade edilir anahtar? Neyden kaç tane daha doğrusu. Bide hangi serverda? Sanırım trade serverı diye bişey de varmış. Yasak masak diil dimi bunlar? Mis gibi steam hesabımız güme gitmesin sonra.

ana menüde manage items kısmında trading var, ona basıp veya oyun içindeyken esce basarak aynı menüye girebiliyosun. buradan bulunduğun serverdaki veya arkadaş listendeki birine trade request gönderebiliyosun. birde steame yeni özellik olarak trade geldi, listendeki adamın isminin yanındaki drop down menüde var trade. achiyle gelen itemlar non-tradeable olmuştu.

anahtar 2.33 refined metale satılıyo genelde ama sıkıntısı şu, anahtarı storedan aldığın gibi trade edemiyosun, trade edilebilir olması için belli bi süre geçmesi lazım. bu sebepten direk anahtar satan bulmak biraz zor olabiliyo, onun yerine tf2tp.com tf2outpost.com falan gibi sitelerden ilanlara bakıp satan adama ulaşmak lazım. yasak değil tabiki trade serverları, steam hesabına bişey olmaz.
Mesaj tarihi:
Hmm saol. Peki 2.33 refined metal nedir? 3 anahtarı 7 metale mi alıyorum? Metal sanırım silahları kırınca falan çıkıyor ama şimdiye kadar bi kere bile denemedim heh
Mesaj tarihi:
1 refined = 3 reclaimed = 9 scrap = 18 weapon

2.33 refined da 2 ref + 1 reclaimed oluyor, ama 2.11'e falan satan var o da 2 ref + 1 scrap tahmin edebileceğin gibi.

oyunlardan çıkan genuine itemları satarken baya öğrenmiştim tf2 piyasasını sadf
Mesaj tarihi:
Ne gereksiz birşey o ya. 99$ bütün item'Lar falan satılıyor, alan var mıdır acaba hah (bone hariç)

Bende crate'ler birikiyor, 10 tane falan olmuştur heralde. 1 tane key sadece 1 kutu mu açıyor?
Mesaj tarihi:
yeni kutu serisi çıktığı anda droplarsanız 1 rec bile alabilirsiniz tanesine.
ama eski veya yeni olup çok açılmış kutular işe yaramaz. o silahlar zaten piyasada vardır.

o yüzden 8 kutu = 1 silah falan gibi gidiyor. ama gece 4-5 gibi girip amerikanyalı veled keklemek= priceless.
Mesaj tarihi:
oyunda spy crab nasıl yapılıyor?
her yerde elde disguise kit varken eğilip tam yukarı bakıp yürüyünce olduğu yazıyor ama ben beceremedim.
Mesaj tarihi:
taunt animasyonu gibi bizim de görmemizi bekliyorum da, onu göremediğim için beceremediğimi düşündüm.
spy crab yaparken zaten biz göremiyorsak sorun yok hehe.
Mesaj tarihi:
tauntta da random olarak geliyor. hatta bir oyun var. karşılıklı geçip taunt atıyosun başka bi spyla elinde disguise kitle. ortaya atıyorum 1 ref metal koyuyosun.
şansa bağlı olarak crab yapma olayı var.
3 kere crableyen yeniliyo :D
trade serverlarında "anyone wanna spycrab?" diye giriş. bulursun birilerini
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...