Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

dün elimden geleni yaptım. ama malesef takımımda harir, sam, chaz, xeno gibi tatava oyuncular olunca, sinem de bir süre sonra vasat oynamaya başlayınca, loxias da satınca böyle bir görüntü ortaya çıktı.

odtü makina'dan mezun olmuşçasına 100 puanı sadece engineer'dan aldım. daha ne yapayım yani. rezil herifler.

Mesaj tarihi:
Soldier için rocket jump scripti buldum. Bunu soldier.cfg içine koyduğumda herhangi bir sorun yok, çalışmakta. Fakat başka classlardada aynı şekilde çalışıyor. Bunun önüne geçmenin bir yolu var mı ? O ayarlar sadece soldier için olsun diyorum.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

dün elimden geleni yaptım. ama malesef takımımda harir, sam, chaz, xeno gibi tatava oyuncular olunca, sinem de bir süre sonra vasat oynamaya başlayınca, loxias da satınca böyle bir görüntü ortaya çıktı.

odtü makina'dan mezun olmuşçasına 100 puanı sadece engineer'dan aldım. daha ne yapayım yani. rezil herifler.

adam engineerdan beleş puanları yapıp sonra demoman seçip "çok birinci demoman oynuyorum" imajı yapıyor.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

ahuahuaha double jump rocket jump script SUXXXXX

Scriptin sux olup olmaması önemli değil. Başka scriptlerde var bilindiği üzere. Bunlar diğer classları etkilemeden yapılabiliyormu onu öğrenmeye çalışıyorum. Tabi sen aklın sıra yorumda bulunmuşsun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...