Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:( bana verdiğin cevaplar karşısında çok mutsuz kaldığımı belirtmek isterim :(

qanqi v4r mi non-steam klan takılalım?

bu arada verdiğin cevaba baktım da asadfdsf kalite kokuyor valla haklısın

işte o cevap

OsManiaC said:

Ahah f2p FPS oyuncusu CSye laf atar of nasıl bir dünya bu ya. Sadece non-steam CS oynayıp koskoca CSyi nasıl harcıyabiliyorsun anlayamıyorum. Steam kullanan ortalama bir public CSS oyuncusunu alıp nasıl oynadığını izledikten sonra benim oynamama gerek yok bu bana fazla diyip nonsteamine geri dönersin tabi normal. Ayrıca Xkafe kemik kitlesinin çoğu competitive oyunculardan oluşuyor. Ben admin olsam yeni gelen f2p oyuncularını kicklemem direk banlarım yıllarca emek vereceğim competitive takılacağım gelecek bir tane non-steam 1.6cı yha g0rev! diyecek.

Artariel said:

bi ağlamayı kes istersen. daha önce ilgimi çekmemişti, başlamamıştım. niye her yere para dökmek zorundayım ? 10-20 dolarla nasıl elit olabildiniz anlayamadım ?

Mesaj tarihi:
ya yabancı çok xcafe de yada millet ing konuşmayı bi bok sanıyo.
adamlara 40 tane yazı yazıyorum yok cevap falan , bilmyolardır bari söleym de yapsınlar diyorum ne cevap var ne dediğimi yapan. hayır ben de yeniyim ilk başladığımda adamlar ne diorsa dinleyip öğrenmeye çalıştım bilmediğimi de sordum utanılacak bişi yok. bi kez daha türk milletnin okuma özürlü olduğunu gördüm yok adamın önünde yazıyo napması gerektiği ama hala şeyinin dikine koşuyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...