Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ah be deniz bi laf ettik amma takildin heaaaa. Beni de yaz takima ZA ile mac yapip aliriz akillarini.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 selam, iki kisiden olusan =O= klanimiz ZA klani ile birlesme karari almistir. hepimize iyi oyunlar.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 vay ak koysanıza türk serverlarında da VAK yaparsınız kicklenme&banlanma derdi olmaz edik: gerçi önemli olan vay ak gözükmesi neyse vazgeçtim
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ben de oynicam ya, Steam ID Kojiroh, ekleyiverin plz Competitive günlerim TFC'de kaldı, orda da yetoydum zaten bi tej conc jump yapabiliyodum
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bana bi ref metal lazım yardım edin LAN
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben nero.nwo nun öğrencisiyim efsane conq jump yaparım tf2 kariyerime hala medicle devam ediyorum das
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 oyunu açıp 5 dakika oynadım, hop siyah bir ekran geldi önce biraz ses loop yaptı. direk res attım o saatten beri korkudan tf2 açamıyorum. ekranı falan yakar mı acaba korkusu.
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ABİ!!!! Demin girdiğim dialog yerlerdeyim Küfürlü -olm sen olup bi dahami canlandin ibne -ahahahaha, bana mi diyosun sen? -hee yararam
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Artariel said: oyunu açıp 5 dakika oynadım, hop siyah bir ekran geldi önce biraz ses loop yaptı. direk res attım o saatten beri korkudan tf2 açamıyorum. ekranı falan yakar mı acaba korkusu. yapıyo arada o girerken, oyunda options değiştirince falan bişey olmaz
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Loxias said: ABİ!!!! Demin girdiğim dialog yerlerdeyim Küfürlü -olm sen olup bi dahami canlandin ibne -ahahahaha, bana mi diyosun sen? -hee yararam asdaskdk adam direk cs sanıyor her oyunu.
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Loxias said: Artariel said: oyunu açıp 5 dakika oynadım, hop siyah bir ekran geldi önce biraz ses loop yaptı. direk res attım o saatten beri korkudan tf2 açamıyorum. ekranı falan yakar mı acaba korkusu. yapıyo arada o girerken, oyunda options değiştirince falan bişey olmaz antialiasingi falan kapatsam mı ya gfx cardı aldık yakmayalım ilk günden
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 böle kart mı yanarya ? Bende de yapıyor aynı şeyi de benim kart babalara geldiğinden cok ısınıyor underclock ettim düzeldi.
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 asdf olaya bak ya bir kez daha şansımı deniyeyim dedim bi baktım 170 mblik bir update geldi, indirdim. anti aliasingi falan kapatıp yarım saatten fazla oynadım hiçbir şey olmadı. mutluyum valla. şimdi yatayım
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 spy hariç hiçbir şey oynamam. en zevklisi lan spy. clock and dagger düşürdün mü zaten tamam.
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 cd rezalet. dead ringer. fez letrangier your eternal reward. giy bu seti. çıkarken invisten sessiz çık vijüviji diye ses çıkarcaına. SEX DÖNER
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 benim spy setup'ım. ambassador, knife, invis watch. yani tek fark ambassador. invis watch ile zaten metal doldurabildiğin için bütün mapi invis gezebilirsin nerdeyse. eğer deadringer kullanıcaksam fez'li setim.
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 aquila said: demoyla kilic kalkan oynuyorum. çok zevkli bu olay, her adam öldürdüğünde hp de fulleniyor, seriye bağlıyorsun , şişe diziyorsun resmen
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 PROBLEM GRAPHICS ? http://steamcommunity.com/id/Rokstanski/screenshot/540647130080211900?tab=public
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 oynayabileceğin en iyi ve en zevkli multi fpslerden biri
Öne çıkan mesajlar