Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

abi xcafe 1 pro diğerleri nub demişinizde ben nub olark xcafe 1 de şov yaptım geçen

xcafe 2deki adamlar daha iyi oynuyordu

1.'de yer olmayinca bazen dagiliyor oyuncular diger serverlara.

bir de 1 pro demiyoruz da 1'de daha kaliteli oyun donuyor bu da bi gercek. hayir hic yoktan burdaki adamlar cok daha uzun zamandir oynuyor oyunu. SharpSolid'lik yapma red gdsf.
Mesaj tarihi:
ya dün ilk oyunumda ben 1. idim ve kötü oynadığım halde. o cart ı ben itekledim ta sonuna kadar bilmiodum birisi healliyo o itekle dedi de saolsun.soldier ve heavy oynuyorum onlar daha kolaymış başlangıç için. free free dediğiniz adam 1$ lık şapka alınca premium oluyor olay tamamen acemlik öğrensinler hele öğrenemeyenler ve beğenmeyenler de gidince oyun eskisine döner
Mesaj tarihi:
Süper ya YENİ TF resmen oyun. Yabancı bi 2fort'a girdim 16-9 kaybediyoduk, engineer oldum 16-20 kazandık direk, hayatımda bu kadar yeto spy'lar scout'lar görmedim ehheh. Sonra domine olunca bu Solid gibi bi fakir2play küfür etmeye falan başladı bu "başkasını öldür ezik" muhabbetine benzer şekilde, sonra bari bizim base'e gelmek zorunda kalmasın diye gitti engineer oldu :p
Mesaj tarihi:
tomislav fakir silahı mı yoksa anahtar fln mı gerektiriyo çıkması için.

Tomislav dışında genel set item'ları içinde geçerli bu sorum düşebiliyor mu yoksa anahtar alıp mann co. şeyini açmak mı gerekiyo?
Mesaj tarihi:
bana bi düşmedi yauw çok ekol duruyo o bi de reload time'ı düşürüp clip size'ı düşüren bi roket war o da çok iyi o da düşmedi soldier için

bir başka soru da şu silahın altındaki yazıyı bazıları türkçe yazmış nasıl deiştiriliyor o?
Mesaj tarihi:
goldbären said:

ehahaha güzeldi gerçi

aluriel seni sildim insan bi kere olsun cevap vermez mi ya haha

lan görmemişimdir kesin. nickin ne senin? ben zaten bi yarım saat falan oynadım max, kalanında arkadaş oynadı asfdasd
Mesaj tarihi:
Anaaaaaa knox patiden miymiş asffaaffa gecen baya Bi satasmistim. Jahrein ben :). Olm gecen birisi boyle pub serverda takılmakla olmaz clan yapak demisti. Im in. Loxi demo öğrensin, knox soldier, revan scout ve ben medic. Biraz daha adam lazım. Toplarız guzel Bi takım adam gibi cw atarız
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...