Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

spy'ın nesine ölüyorsun, silahına mı bıçağına mı?

silahına.
yeni bir silah eklenmiş sanırım, çok hızlı ateş ediyor şak şak şak diye, scout shotgun'u kadar da güçlü vuruyor. daha ne olduğumu anlamadan yerdeyim.
Mesaj tarihi:
knoxville said:

onun dışında competitive nasıl işliyor fikir edinmek isteyen tf2lobby.com'dan maçlara girebilir. yetenek seviyesi low- low+ buraların. temel olarak 2 scout 2 soldier 1 demo 1 medic nasıl işler burda örüyosunuz.

oha böyle birşeyden hiç haberim yoktu. ben burada antreman falan yapayım baya ya.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Bu g ile yapılan hareketlerde pyor ile vurursan çok pis damage veriyor galiba di mi. Bu da öyle birşey.

pyro'nun flare gun'uyla (shotgun da oluyor sanırım), heavy'nin boks eldiveniyle, scout'un beyzbol sopasıyla, medic'in bonesaw'ıyla, engi'nin frontier justice'ı ile veya o ingiliz anahtarı yerine eline taktığı zımbırtı ile, spy'ın bıçağı ile, sniper'ın yay varsa yayla taunt yaparak instant kill çekebilirsiniz isabetli gelirse eğer. Soldier'ın pickaxe'ı taunt'ta intihar eder ve çevreye 350 damage verir. demo'nun taunt kill'i var mı bilmiyorum, neredeyse hiç demo oynamadım :)
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Bu g ile yapılan hareketlerde pyor ile vurursan çok pis damage veriyor galiba di mi. Bu da öyle birşey.

hareketi demiyorum, videoyu diyorum :)
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

millet neden vintage silahları topluyor ya, nedir yani olayı?
antika olmasından gayrı?

biri böyle bi "vintage'ler ileride çok değerli olucak saklayın" dediydi ama nedir detayı hiçbi fikrim yok. gerçi rengine baktığımızda, normal silahlar sarı (mmo'larda yeşil-uncommon) vintage'ler mavi yani rare gibi bi anlam çıkabilir. bi şeyler olacak heralde bakalım.
Mesaj tarihi:
ya bir şeyi anlamıyorum. bu competitive oyuncularının genelinde gördüğüm şey, fov mu artık hangisidir bilmiyorumda böyle bi hafif balık gözlülük yapıyor, silahın normalde geride kalan, görünmeyen kısmı görünüyor, o şekilde oynuyorlar. bunun faydası nedir, niye böyle oynanır?

benim şu anda yaşadığım sıkıntı, ekranda daha çok alan görmek istiyorum. yani bi scout ile kapışırken çabukcak ekranımdan çıkıyor ve takip etmekte sıkıntı yaşıyorum. bu FOV ya da başka bişeyse bilmiyorum, bunun için midir?
Mesaj tarihi:
tam komutları hatırlamıyorum ama 2adet fov ayarı var oyunda.
biri silahının tutuş şeklin diğeri görüş alanın yani asıl olan 2.si komutlara bakmam lazım bakınca bulursam yazarım buraya.
Mesaj tarihi:
default_fov vardı ag, de bu işi yapan, burada da yapıyor olabilir.

100 mü yapıyorduk ag de yanlış hatırlamıyorsam. Faydası görüş açısının artırılması. Daha geniş bi alanı görüyorsun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...