Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Craft ile silah yapabiliyo muyuz abi
böyle ucuna taramalı takabileceğimiz füzeler yapıp tütütütüt diye tükmük saçarak savaşabiliyo muyuz? Nedir dalgası bunun?
Mesaj tarihi:
Oynarken rastgele unlock ettiğin silahları eritip metale çeviriyosun, sonra metalleri falan kullanarak çeşitli itemlar yapabiliyosun işte, şapka olsun silah olsun.
Tam listesi şurda var:
http://www.tf2items.com/crafting/blueprints.php
Mesaj tarihi:
knoxville said:

o düşen mad milk.
keçi sütü mü yoksa tam yağlı inek sütü mü onu öğrenmen gerekiyor Idem ID GM'lediysen bi bak bakalım...

...ve oyuncular sapıtır.

:(
Mesaj tarihi:
silah craft ederken kullanılıyo slot token. slot token + class token + scrap metal di galiba. veya scapları birleştirip yaptığın. hatırlamıyorum
Mesaj tarihi:
Beyler Mavi renkli vintage eşyalar polycount update öncesi itemlar yani ilerde RARE olacaklar değerleri artıcak takas konusunda onları metale çevirmeyin derim bide craft şemalarına burdan bakabilirsiniz hatta oyunla ilgili herşeye burdan bakabilirsiniz :P TF wiki - Crafting
Mesaj tarihi:
deli gibi birikmiş metal, siah vardı.
5$ yatırıp 2 silah aldım gerisini de kendim yaptım hep.
sniper ve spy baya iyi oldu, oyun tarzıma da daha çok uydular.
gerçi hiç şapkam olmadığından set bonusların getirisi nasıl olur bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:

sydney sleeper çok yanlış ya. headshot kasmanın hiçbir anlamı kalmadı, sleeper neredeyse aynı dmgı veriyor.

10 snde bir 150 hasar verip çiş yapmak fazla diyorsan insanları 3 sn de bir 150 hasarlık headshot vurmayı dene. Sniperı oha uzaktaki adamı 1 shot bodyshot alıyorum diye değerlendirmeyin tamam mediği indirmek harika birşey ama bir soldier yada demoyla karşılaştırıldığında bodyshot çalışan birisi çok zayıf demek oluyor hedefini çişlesen bile medic 2 sn de geçiriyor o çişi bence sleeper headshot vurmayanlar için bi gelişme evet ama en kötü sniper bile eminim o bufflı etrafa ateş eden heavye headshot vurabilmeli(touch padle oynamadığını varsayıyorum :D) çünkü sidneyle vurup çişleseniz bile herşekilde headshottan daha uzun sürücek ölmesi hatta belki geri bile çekilicek
Mesaj tarihi:
Spy da o altın saat düştü bana, çok iyi ya. Acayip spy kasıyorum. İnanılmaz da taktikler yaptım hepsini deli ediyorum ahahah

Birde geçen aptallar 1 yere 3 sentry 2 dispanser kurmuş, bizim demomanlar da tam hıyardı. Ben de spyla sızdım görünmez olarak, uygun bi yerden çıktım eng. e dönüşüp. Karşı eng. ler de o sentrylerle dispanserlerin başında, 3 eng var. Ben de girdim aralarına kuruyorum sapperı şimdi bi yandan sapperları kırmaya çalışıyorlar bide o dar alanda öyle bi karmaşa oldu ki birbirlerine de vuramıyorlar hepsi eng ben de eng im sapper kurarken sapper bozuyo gibi görüyorlar herhalde abartısız 20-30 sn inanılmaz bi karmaşa oldu. O karmaşada heavyler bizim o tarafa gelince elemanlar bombayı hareket ettirdi defansın salakladığı o an, aldık roundu ahaha
Mesaj tarihi:
sapper'e nerf değil de, sapper'ı tek hit ile kırabilmek mümkün olmalı. engineer 2 hit ile kırıyor, hitin vurma süresi zaten var bi de onu 2 ile çarp. fakat spy delay bile olmadan takırt diye koyabiliyor.
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

Abi bana item düşmüyor uzunca bir süre, sonra bir anda alakasız 5-6 tane birden geliyor. Sinir bozucu.

Steamle bağlantını kaybediyorsun ama SERVER kaybetmiyor yani oynadı gözüküyorsun ama itemları findlayamıyorsun steamle bağlantı gelince itemlarda geliyor( yada spectatede çok uzun süre kalman lazım)
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

sapper'e nerf değil de, sapper'ı tek hit ile kırabilmek mümkün olmalı. engineer 2 hit ile kırıyor, hitin vurma süresi zaten var bi de onu 2 ile çarp. fakat spy delay bile olmadan takırt diye koyabiliyor.

tf2'nin ilk günlerinden beri eleştirdiğim bir mevzu.
sen engineer olarak 3 saat bir sentry gun dikiyorsun, spy geliyor 2 saniyede patlatıyor.
şu yeni küçük sentry gun'ı getirdiler de durum biraz daha iç açıcı oldu engineer yönünde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...