Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 updateleri yaptıktan sonra oyunun backup'ını al. steam penceresini açtıktan sonra sol üstten steam>backup games gibi bir şey olması lazım. direk backuptan kurarsın tekrar patch yapmaz.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ben de geçen gün orange box'dan kurdum, 300 kbps ile bayaa sürdü. Evden yapsaydım 3 günde bitmezdi sdfgh Backup alayım ben de bari
barbu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ben arkadastan patchleri aldım. .gfc uzantılı olan 2 dosya idi sanırım sadece, team fortess 2 li bisiler var isminde iste. ama eksik almısım da cok azcık bisi yaptı yamayı. girdim hemen. belki birine lazım olur diye bulunsun burda.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 aklıma ultima online geldi. black dye'ı olan var mı?
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ne tesadüf ben de tam uo dedim zırhlar falan
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bi sonraki update de pelerin geliyormus her klasin armasi olan. ustune spray baski yapabilecekmisiz.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 update yapsınlar da, vallahi şu son item shop olayından sonra oynayasım gelmemeye başladı resmen.
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bone said: aklıma ultima online geldi. black dye'ı olan var mı? Black dye var bende ama beyazla takas etmek için saklıyorum :) (2 side rare dye sadece supply cratelerden çıkıyorlar)
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Abi şu crafs sistemini biri açıklasın ya 2 şer tane dual item vardı, onları craft edip metal elde ettim 2 tane şimdi bi metal daha lazım ne yapıyoruz lan bunlarla bide kjavanozda beyaz toz gibi bişey var bende, eroin mi lan o sdfgh
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bide kutu var ama anahtarını nerden çıkarıcam lan
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Rhox said: Meraklısına boyanmış şapkalar... Şu sayfa çok iyiymiş GG
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 o düşen mad milk. keçi sütü mü yoksa tam yağlı inek sütü mü onu öğrenmen gerekiyor Idem ID GM'lediysen bi bak bakalım... ...ve oyuncular sapıtır.
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 SeaGle said: Bide kutu var ama anahtarını nerden çıkarıcam lan Anahtar düşmüyordu en son ama galiba eklicekler adil olsun diye şu anda tek şansın shoptan 2.5 dolara almak bu arada o beyaz toz dediğin şey eğer beyaz boya ise (adı An Extraordinary Abundance of Tinge olacak) talibim siyah boya veririm (2 side rare 2 side kutudan çıkıyor)
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Abi aman diyim tozdan içeri almasınlar sdf Beyaz ya da siyah ne işime yarar ki benim yani veririm sana da ne yaparım siyahlarla onu da söyleyin de ileride lazım olur belki
Fly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ooof paralı update derken baktım yarısını direk craftlayabiliyorum boş beleş birikmiş eşyalarla o kadar da kötü değil sanki ya
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 tekrardan kuruyorum oyunu ama 8gb olmuş. 5 saat falan sürüyor sanırım.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 10$ bi şey diil diyip bastım Steam Wallet'a dün, sonra gittim şu yeni spy daggerı aldım 2.5$ mı neydi, beceremedim kullanmayı falan. Sonra craft wikiye bi baktım, elimdeki malzemelerle craft edebiliyomuşum. FML
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 anahtar ve boyalar hariç herşey craftlanabiliyo zaten belki onlar da craftlanıyodur da emin deilim ondan ama silahlar şapkalar hep craflanabiliyo
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Abi hiçbi şey anlamamıştım craft sisteminden ilk çıktığı zamanlar, sonra da üstüne gitmedim falan kaldı öyle. Dün öğrendim o olayı. Mesela Eyelander alayım dedim önce bi, sonra baktım craft veya unlock bile diilmiş achievemntla geliyomuş.
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ha evet oda var class achievementlarında milestonelar bi item verir class updateler ile gelen
Öne çıkan mesajlar