Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
updateleri yaptıktan sonra oyunun backup'ını al. steam penceresini açtıktan sonra sol üstten steam>backup games gibi bir şey olması lazım. direk backuptan kurarsın tekrar patch yapmaz.
Mesaj tarihi:
ben arkadastan patchleri aldım.

.gfc uzantılı olan 2 dosya idi sanırım sadece, team fortess 2 li bisiler var isminde iste. ama eksik almısım da cok azcık bisi yaptı yamayı. girdim hemen.

belki birine lazım olur diye bulunsun burda.
Mesaj tarihi:
Bone said:

aklıma ultima online geldi.

black dye'ı olan var mı?

Black dye var bende ama beyazla takas etmek için saklıyorum :) (2 side rare dye sadece supply cratelerden çıkıyorlar)
Mesaj tarihi:
Abi şu crafs sistemini biri açıklasın ya
2 şer tane dual item vardı, onları craft edip metal elde ettim 2 tane
şimdi bi metal daha lazım
ne yapıyoruz lan bunlarla
bide kjavanozda beyaz toz gibi bişey var bende, eroin mi lan o sdfgh
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Bide kutu var ama anahtarını nerden çıkarıcam lan

Anahtar düşmüyordu en son ama galiba eklicekler adil olsun diye şu anda tek şansın shoptan 2.5 dolara almak bu arada o beyaz toz dediğin şey eğer beyaz boya ise (adı An Extraordinary Abundance of Tinge olacak) talibim siyah boya veririm (2 side rare 2 side kutudan çıkıyor)
Mesaj tarihi:
Abi aman diyim tozdan içeri almasınlar sdf

Beyaz ya da siyah ne işime yarar ki benim
yani veririm sana da ne yaparım siyahlarla onu da söyleyin de ileride lazım olur belki
Mesaj tarihi:
ooof paralı update derken baktım yarısını direk craftlayabiliyorum boş beleş birikmiş eşyalarla

o kadar da kötü değil sanki ya
Mesaj tarihi:
10$ bi şey diil diyip bastım Steam Wallet'a dün, sonra gittim şu yeni spy daggerı aldım 2.5$ mı neydi, beceremedim kullanmayı falan.

Sonra craft wikiye bi baktım, elimdeki malzemelerle craft edebiliyomuşum. FML
Mesaj tarihi:
Abi hiçbi şey anlamamıştım craft sisteminden ilk çıktığı zamanlar, sonra da üstüne gitmedim falan kaldı öyle.
Dün öğrendim o olayı. Mesela Eyelander alayım dedim önce bi, sonra baktım craft veya unlock bile diilmiş achievemntla geliyomuş.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...