Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türkçe kapsamlı bir kaynak olduğunu sanmıyorum şu an için, oyunda sor kafana takılan şeyleri.

Şapka rasgele düşüyor. Aynı zamanda düşen silahlar metale dönüştürülerek yapılabiliyor.
Mesaj tarihi:
Bazı şapkalarda olduğundan eminsin yani :P.
O diğer şapkalarda olmamasının nedeni, sadece istediğin şapkayı takanı öldürmen gerek. Diğerlerini hiç öldürmüyorsun. Sonra adam küsüp çıkıyo, şapka sana geliyo (td)
Mesaj tarihi:
haloyu alamayan olsun zaten. bi de cheaters lament mi ne ondan varmis. o da hediye zaten. 1 kere sapka craft edim dedim baktim dusmeyecek kastim kastim malzemeyi topladim cikan sey; scoutu sapkasiz yapan sikko bi item. sansimi ne yapayim ben simdi?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
herhangi bir achievele yapılıyor,ama sayısı var sanırım 5 achievede 1 silah,7 achievede başkası,11 de başkası gibi tam hatırlayamadım şimdi =)

bi de rastgele de gelebiliyor tabi oynarken =)
Mesaj tarihi:
S-H said:

birde servera girip 15-20 tane birden silah kazananlar? var o nasıl oluyor ?

idle serverlarında spectate ediyor saatlerce itemlar sadece ölünce çıktığı için... adam oyuna giriyo ölüyo 4264232 tane item birden geliyor adama
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

haloyu alamayan olsun zaten. bi de cheaters lament mi ne ondan varmis. o da hediye zaten. 1 kere sapka craft edim dedim baktim dusmeyecek kastim kastim malzemeyi topladim cikan sey; scoutu sapkasiz yapan sikko bi item. sansimi ne yapayim ben simdi?

ahahah abi hakkaten şans yokmuş
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...