Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Werewolf said:

evet var böyle yöntemler
yangını patlayıcıyla söndürdüklerini görmüştüm bi keresinde (tu)

oha nası yani, patlayıcıyla bir yeri göçertip yangını havasızlıktan söndürmekten bahsetmiyorsun değil mi?

Çok merak ettim var mı gerçekten böyle bişi :O
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Fly said:

hava püskürtüyo

abi o zaman ammo niye gidiyo havayı mı yakıyo alet sdf
evet..

bütün püskürtücüler sıyı akıtır aletin ucuna sonra onu yüksek basıtclı havayla püskürtür.
yanıcı maddesiz hava püskürtünce compression blast oluyo iste

patlıycıyla söndürmek diye bisi var, tabi cok improvised bi yöntem ama ise yarıyo.
öle bi itfaiye belgeselinde vardı, hiç bisi getiremiyoalr patlayıcı bisi fabrıkası, ayrık ayrık depolar böle. ellerindeki su az falan o yavaslatamıycaklar bile yayılmayı. varilleri dizip trafına patlattılar. nerdeyse söner gibi oldu yangın sonra azalan alevlere mudahale ettiler az suyla iste.
Mesaj tarihi:
Bir dakka, pyro hava mı püskürtüyor, yoksa yanıcı gaz mı? Yanıcı gaz püskürtüyor yahu, yoksa ateşi harlardı söndürmek yerine, o yüzden de cephane azalıyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

Werewolf said:

evet var böyle yöntemler
yangını patlayıcıyla söndürdüklerini görmüştüm bi keresinde (tu)

oha nası yani, patlayıcıyla bir yeri göçertip yangını havasızlıktan söndürmekten bahsetmiyorsun değil mi?

Çok merak ettim var mı gerçekten böyle bişi :O

yanan bi petrol kuyusunu mu ne söndürdüler, patlayıcıyı attılar yangının ortasına, patlamanın etkisiyle etrafındaki bütün hava dağılınca yangın oksijensiz kaldığından söndü.
Mesaj tarihi:
Public listing dediğin find servers diyince steam kutucuğunda çıkan sıradan serverlar di mi? Noobluğumu bağışlayın :D

Bu arada oyun 500mb falan update yapıyo sanırım. Hatta daha bile fazla olabilir :(
Mesaj tarihi:
botlu yabancı serverlar var zaten
taglere bak bot yazıyosa gir çalış

he ayrıca xkafede falan kimse kötü oynuyosun diye atmaz oyundan
hatta bişiler sorsan yardımcı bile olurlar
olmadı ben yardım ederim :p
Mesaj tarihi:
eldar said:

İlk başlarda pyro takıl veya medic ol iyi oynayanlara takıl.

gorulebilecek en kotu tf2 noob tavsiyeydi muhtemelen.
ikiside kafayi yedirir =P

en rahati ve zararsizi muhtemelen hwguy ve solly olup kalabaligi takip edip medicleri korumak olur. oyun dinamikleri kafada oturmaya basladiginda support class lar da oynanabilir.
Mesaj tarihi:
Sabaha karşı bol botlu bir serverda oynadım, korktuğumdan daha iyi oynadım açıkçası ve baya keyifliydi. İnternette yeni başlayanlar soldier oynasın diye bir şey okumuştum, aynen öyle yaptım.

Ama insan call of duty'le yaşayınca yıllarca, çok zor geldi oyun. Yani cod'da yanında bomba patlayan adam kurtulamaz. Shotgun'la 2 kere isabet ettirsen ölür falan. Bunlar medic güç basmıyoken bile ölmüyo :D
Mesaj tarihi:
ahauh xkafede oynarsan ama medic olma biraz öğrenmeden nolur
deli ediyolar resmen, sabit durduğu için hs yiyenler mi dersin, etrafında bi ton adam varken kimseye bakmayan mı dersin, çok yanlış zamanlarda über basanlar mı
of aman
Mesaj tarihi:
silahlar tamamen random çıkıyo oynarken
ayrıca level sadece geyik levelı 154 olan itemın normalden hiç farkı yok

he bide achievement milestoneları yaparak da item geliyo yaptığın classa
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...