Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 asdjha ne bilim abi takıldı kafama. şimdi ben fen men bilmemde, o alet gaz püskürtüyo olsa, ateşin üstüne o gazdan püskürtsek yine de söner mi yani?
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 evet var böyle yöntemler yangını patlayıcıyla söndürdüklerini görmüştüm bi keresinde (tu)
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 abov yine döndü dolaştı benim failım oldu iyimi sdf
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 geçen hafta proyum ben triplerinde w+m2 oynarken sniper'ın oku bizim medic'e sapladım
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Werewolf said: evet var böyle yöntemler yangını patlayıcıyla söndürdüklerini görmüştüm bi keresinde (tu) oha nası yani, patlayıcıyla bir yeri göçertip yangını havasızlıktan söndürmekten bahsetmiyorsun değil mi? Çok merak ettim var mı gerçekten böyle bişi :O
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Xenocide said: Fly said: hava püskürtüyo abi o zaman ammo niye gidiyo havayı mı yakıyo alet sdfevet.. bütün püskürtücüler sıyı akıtır aletin ucuna sonra onu yüksek basıtclı havayla püskürtür. yanıcı maddesiz hava püskürtünce compression blast oluyo iste patlıycıyla söndürmek diye bisi var, tabi cok improvised bi yöntem ama ise yarıyo. öle bi itfaiye belgeselinde vardı, hiç bisi getiremiyoalr patlayıcı bisi fabrıkası, ayrık ayrık depolar böle. ellerindeki su az falan o yavaslatamıycaklar bile yayılmayı. varilleri dizip trafına patlattılar. nerdeyse söner gibi oldu yangın sonra azalan alevlere mudahale ettiler az suyla iste.
eldar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bir dakka, pyro hava mı püskürtüyor, yoksa yanıcı gaz mı? Yanıcı gaz püskürtüyor yahu, yoksa ateşi harlardı söndürmek yerine, o yüzden de cephane azalıyor.
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://www.tf2items.com/id/kville idling dediimiz. cuma akşamına kadar devam edicem bakalım ne olacak d: bu arada pyro hava püskürtüyo eet
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 tamam cephane dediğin yanıcı sıvıymış işte
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Bu oyunu ilk defa oynayacağım. TF Classic de oynamadım hiç. Noobluğumu atmam için şöyle kötü oynadığımdan kicklenmeyeceğim anlayışlı bir server bilen var mı? :D
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yunusemre said: Werewolf said: evet var böyle yöntemler yangını patlayıcıyla söndürdüklerini görmüştüm bi keresinde (tu) oha nası yani, patlayıcıyla bir yeri göçertip yangını havasızlıktan söndürmekten bahsetmiyorsun değil mi? Çok merak ettim var mı gerçekten böyle bişi :O yanan bi petrol kuyusunu mu ne söndürdüler, patlayıcıyı attılar yangının ortasına, patlamanın etkisiyle etrafındaki bütün hava dağılınca yangın oksijensiz kaldığından söndü.
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 rasgele bi servera gir, public listingde olan serverlarda laf eden olmuyo
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Public listing dediğin find servers diyince steam kutucuğunda çıkan sıradan serverlar di mi? Noobluğumu bağışlayın :D Bu arada oyun 500mb falan update yapıyo sanırım. Hatta daha bile fazla olabilir :(
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 evet find serverstan internet sekmesine basıcan ordakilerde rahat rahat oynarsın alışana kadar
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Çok çekiniyorum serverlara girmeye ya :D yabanı yabacı tipler laf ederler diye.. Oyun modlarını falan da bilmiyorum. İnsan bot koyar şu oyuna da kendi kendimize biraz öğreniriz. Peeh..
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 botlu yabancı serverlar var zaten taglere bak bot yazıyosa gir çalış he ayrıca xkafede falan kimse kötü oynuyosun diye atmaz oyundan hatta bişiler sorsan yardımcı bile olurlar olmadı ben yardım ederim :p
eldar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 noob diye laf edilir de edilsin yani o kadar sorun değil. İlk başlarda pyro takıl veya medic ol iyi oynayanlara takıl.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 eldar said: İlk başlarda pyro takıl veya medic ol iyi oynayanlara takıl. gorulebilecek en kotu tf2 noob tavsiyeydi muhtemelen. ikiside kafayi yedirir =P en rahati ve zararsizi muhtemelen hwguy ve solly olup kalabaligi takip edip medicleri korumak olur. oyun dinamikleri kafada oturmaya basladiginda support class lar da oynanabilir.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Sabaha karşı bol botlu bir serverda oynadım, korktuğumdan daha iyi oynadım açıkçası ve baya keyifliydi. İnternette yeni başlayanlar soldier oynasın diye bir şey okumuştum, aynen öyle yaptım. Ama insan call of duty'le yaşayınca yıllarca, çok zor geldi oyun. Yani cod'da yanında bomba patlayan adam kurtulamaz. Shotgun'la 2 kere isabet ettirsen ölür falan. Bunlar medic güç basmıyoken bile ölmüyo :D
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ahauh xkafede oynarsan ama medic olma biraz öğrenmeden nolur deli ediyolar resmen, sabit durduğu için hs yiyenler mi dersin, etrafında bi ton adam varken kimseye bakmayan mı dersin, çok yanlış zamanlarda über basanlar mı of aman
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ben ne anlarım medicten ya :D Bu garip garip eşyalar var ya, levellı silahlar vs. Onları nasıl unlock ediyorum? Hani düşmanı domine edip aldım bi kere de sadece 2 eşyam var =(
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 silahlar tamamen random çıkıyo oynarken ayrıca level sadece geyik levelı 154 olan itemın normalden hiç farkı yok he bide achievement milestoneları yaparak da item geliyo yaptığın classa
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 E daha çok falan koymuyo mu silahlar? Yada mesela the equalizer diye bi melee aldım canım azaldığı zamandaha hızlı koşmamı sağlıyo ve daha çok hasar veriyo. Öyle özellik falan var işte :S
Öne çıkan mesajlar