Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
achievementlar çok zor ya.
bazıları 1 yıl düzenli oyun istiyor. 1milyon damage gibi şeyler.
bazıları da "ters parande atarken 1 saniye sonra düşmanın da ters parande atmaya başlaması, o sırada tepeden bir hwguy düşerken parandeyi bırakıp tek ateşte crit vurarak parande atan düşmanı öldürmek" gibi abuk sabuk şeyler oluyor.

çok şans işi achievementlara uyuzum.
böyle pyro'daki gibi tek canda 6 kişiyi baltayla öldür hwguy'daki gibi tek überle on kişi öldür gibi işler çoooook şans işi. sırf bunun için uğraşıcaksın da, binde bir olacak işi kotaracaksın felan. pyro zaten ölmeye müsait bir class, bir de diyor ki hiç ölmeden close combat yapıp baltayla adam öldür :D

rastlantı sonucu yapan vardır böyle achievementları da, 1 yıl boyunca 7 gün 24 saat oynamak lazım o şansı yakalamak için.. 8760 saat. işte bi ara tutar belki :)
Mesaj tarihi:
Nerdeyse bir yıl aradan sonra yine ara sıra oynamaya başladım. Xkafe pyscho stats mıdır nedir öyle bi yere giriyorum. Arada sırada durduk yerde item falan geliyor ne alakadır anlamadım.

Bu arada arada achievement yaptın diye yazı gelince, o en son aldığımız achievement'ları listeleyebiliyo muyuz? Ne yaptığımı anlamıyorum. Yüzlerce archievement arasından arayıp bulmak zorunda mıyız?
Mesaj tarihi:
abi adam iyi de, über şanslı valla.
scoutlar hiç ateş etmiyor birçok yerde mesela.
herifin yaptıklarını ben yapmaya kalksam mutlaka bir yerde bir pürüz çıkar. tek bir yöne bakıp adamlara ateş ederken arkandan spy vurur, koşup düşmanın arkasına geçiyim derken sentry gun çıkar, gaza gelip önüne geleni biçerken hiç bakmadığın yerde bir sniper vardır felan filan.
neyse ki bir iki yerde o da ölüyor :D

ben şeyi anlamadım, bir anda yere bakmadan rj çekiyor. bunun olayı mouse speed'inde felan mı?
hani "clan maçında yapması" felan önemli değil, public maçlarda daha zor olur zaten. ama bu kadar hızlı yapması ilginç.

bir de kullandığı trickleri detaylıca inceleyecek var mı bu videoda :D
güzel olurdu aslında.
Mesaj tarihi:
hey allam bişiyide anlamıyosunuz ha... öhöm...

roket gelirken zıplayıp son anda arkasını dönüyo dikkat etmişsinizdir. işte o sırada compress basıyo rokete. bu kadar anlaşılmayacak komplike bi hareket mi bu şimdi ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...