ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 2 gün girmedim bugün yarım saat girdim ambassador + medic melee si çıktı
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ya scout beyzbol sopası hariç hepsi tamam, en çokta o sopayı istiyorum çıkmadı bi türlü, achievementlarınıda hiç yapmak istemiyorum nedense diğerlerine göre zor geldi.
drencrom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 siz nublar sukut sopası hevi dalgasıyla uğraşa durun, lamer gibi pub takılın ben krallar gibi pickup yapıp kaliteme kalite katıyorum. çk...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 achievementlar çok zor ya. bazıları 1 yıl düzenli oyun istiyor. 1milyon damage gibi şeyler. bazıları da "ters parande atarken 1 saniye sonra düşmanın da ters parande atmaya başlaması, o sırada tepeden bir hwguy düşerken parandeyi bırakıp tek ateşte crit vurarak parande atan düşmanı öldürmek" gibi abuk sabuk şeyler oluyor. çok şans işi achievementlara uyuzum. böyle pyro'daki gibi tek canda 6 kişiyi baltayla öldür hwguy'daki gibi tek überle on kişi öldür gibi işler çoooook şans işi. sırf bunun için uğraşıcaksın da, binde bir olacak işi kotaracaksın felan. pyro zaten ölmeye müsait bir class, bir de diyor ki hiç ölmeden close combat yapıp baltayla adam öldür :D rastlantı sonucu yapan vardır böyle achievementları da, 1 yıl boyunca 7 gün 24 saat oynamak lazım o şansı yakalamak için.. 8760 saat. işte bi ara tutar belki :)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Achievement serverlar da millet boş serverda oynamayı çok seviyor diye kurulmadı zaten.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bu arada 2 gündür girmiyordu, dün birkaç saat oynayayım dedim. Ambassador, Natascha, Melee Medic silahı + unuttuğum bir silah düştü. Ah bi Force-A-Nature düşse de scoutla alemlere aksam.
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Nerdeyse bir yıl aradan sonra yine ara sıra oynamaya başladım. Xkafe pyscho stats mıdır nedir öyle bi yere giriyorum. Arada sırada durduk yerde item falan geliyor ne alakadır anlamadım. Bu arada arada achievement yaptın diye yazı gelince, o en son aldığımız achievement'ları listeleyebiliyo muyuz? Ne yaptığımı anlamıyorum. Yüzlerce archievement arasından arayıp bulmak zorunda mıyız?
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 random drop loot var. habire item geliyorsa şanslısın :D
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ndZoP4yctqA şunu bi izleyin ya adam compression blastle rocket jump atıo hiç aklıma gelmemişti çok begendim oynayışını.
Creus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bu adam muhteşem bir sniperdır ayrıca. işin ilginci bu haraketleri maçlarda yapıyo olması : ))
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 abi adam iyi de, über şanslı valla. scoutlar hiç ateş etmiyor birçok yerde mesela. herifin yaptıklarını ben yapmaya kalksam mutlaka bir yerde bir pürüz çıkar. tek bir yöne bakıp adamlara ateş ederken arkandan spy vurur, koşup düşmanın arkasına geçiyim derken sentry gun çıkar, gaza gelip önüne geleni biçerken hiç bakmadığın yerde bir sniper vardır felan filan. neyse ki bir iki yerde o da ölüyor :D ben şeyi anlamadım, bir anda yere bakmadan rj çekiyor. bunun olayı mouse speed'inde felan mı? hani "clan maçında yapması" felan önemli değil, public maçlarda daha zor olur zaten. ama bu kadar hızlı yapması ilginç. bir de kullandığı trickleri detaylıca inceleyecek var mı bu videoda :D güzel olurdu aslında.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 adam şanslı değil. Sadece denk gelenleri seçmiş monte etmiş o kadar :) Hep böyle oynamıyor yani :)
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 aynısını ben yazacaktım. kim bilir kaç saatlik oyundan kısacık görüntüler onlar.
drencrom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 o videodaki haraketlerin hepsini ben zaten yapıyodum ama çok büyütülecek bişi olmadığı için demo alma ihtiyacı hissetmedim.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bak bone zaten yapan varmış niye bu kadar dert ediyorsun böyle şeyleri :)
eldar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Flare gun'ı iyi kullanıyor onun dışında ne sıklıkla bu kadar iyi oynadığı önemli. Türk mü bu?
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 flamethrower ile jump nasıl oluyor ki? denedim yapamadım. acaba son patchle kaldırdılar gibi bişi mi var?
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ustune gelen roketi ayağına sektirip rocket jump yapıyo
drencrom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hey allam bişiyide anlamıyosunuz ha... öhöm... roket gelirken zıplayıp son anda arkasını dönüyo dikkat etmişsinizdir. işte o sırada compress basıyo rokete. bu kadar anlaşılmayacak komplike bi hareket mi bu şimdi ?
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Trade olayı geliyormuş, ama güzel açıklayıcı bir şey bulamadım sayfalarda.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 nedirki şidi bu afra tafra, anlamıyoruz sanane, istediğimiz kadarda anlamayız. dogruduzgun konus sende
Öne çıkan mesajlar