toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 dustugunu falan nasıl anlıyosunuz oyun icinde? achievement almıs gibi bisiler mi oluyo, alkıs malkıs kıyamet.
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 ölünce zaten ekranda beliriyor şunu buldun diye veya chat kısmında x has earned y diye
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 item trade ve rarities de eklenecekmis. ayni itemlarin birden fazla dusme sebebi buymus. neden bu tarz bi degisiklige gittikleriyle alakali bi entry girmisler blog a, ayni sekilde dusunulen yeniliklere deginiliyor.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 scout ve spy'ları nasıl öldürebileceğimizi söyleyebilir mi biri? scout hop hop zıplıyor, iyi bir scout'a ateş edip vurmak neredeyse imkansız. ellerindeki double-barelled shotgun ise çok güçlü. çoğu classı one shot öldürebiliyor. scout görünce kaçıyorum, turret olan bir yere. ama ben kaçmaya çalışırken adam öldürüyor, sonra turret'in etrafında dans edip turret'i patlatıyor. spy'larda da feci zorlanıyorum. eskiden tfc'de anti-spy gibi takılırdım. bunda ise spy'lar için "free point" gibi bir durumdayım. adamı görmüyorum, etrafıma bakarak ve paranoyak şekilde dolaşmama rağmen nasıl oluyorsa şak diye enseye bıçağı yiyip ölüyorum. bir de eskiden disguised spy'lara ateş edince kan çıkardı, bunda kan da çıkmıyor. "yok bu spy değilmiş, kurşunu boşuna harcamıyım" derken geri döndüğüm an yine enseye bıçağı yiyorum. snıper'ın bol dağılan tüfeği ve soldier'ın su tabancası gibi silahlarla spy olduğundan kuşkulandığım adama tam bir şarjor boşaltıyorum, ama hasar alıyor mu almıyor mu anlamazken adam hiç birşey olmamış gibi gelip beni yine bıçaklıyor. engineer, demoman, pyro, hwguy, soldier bana çerez gibi geliyor. hiç zorlanmadan öldürebiliyorum. ama şu spy ve scout'u hiç beceremiyorum.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 KHaRoN said: item trade ve rarities de eklenecekmis. ayni itemlarin birden fazla dusme sebebi buymus. neden bu tarz bi degisiklige gittikleriyle alakali bi entry girmisler blog a, ayni sekilde dusunulen yeniliklere deginiliyor. Nası trade olacak ki? MMORPG değil ki bu, para gibi bi birimi yok. Sen bana bi natascha ver ben sana 20 balta vereyim mi dicez?
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Ayrıca şuna bayıldım istiyorum bi tane ama Valve Store'dan Türkiye'ye satış yok gibi :( http://store.valvesoftware.com/tf2/tf2-tee.spy-mens02.html
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 @Bone Spy değil ama scoutta bende zorlanıyorum.Zaten pc o kadar iyi değil fps 20 lere inince scout etrafımda zil takıp oynuyor ben vurana kadar.Ama çokta zor değil.Pyroya çok yaklaşamaz, yaklaşırsa yakarsın,uzaktan pompalı kullanırsın.Heavy guysan önden saldırması ölmesi demek zaten uzaktan sana fazla hasar veremez.Ancak sen başkasıyla meşgulken sırtına yaklaşıp öldürebilir.En çok demomanle zor oluyor scoutu pipe ile vurmak yetenek işi artık nereye gideceğini kestirip atıyorsun bombaları.Soldier ile uzak mesafeden atlayan hoplayan scoutu roketle vurmak zor yakınına gelirse zıpladıktan sonra basacağı yeri hesaplayıp yere roket atıcaksın o kontrolü kaybeder havaya uçar, ikinci rokette işi biter.Tabii pompalıyı kullan sık sık. Spy için biraz spy oynamayı dene bence.Ben işi öyle çözdüm.Spyların saklancakları yerler bellidir mapte oralara giderler,rakip takımın arkasına sızarlar.Yani spawndan çıktığın anda gözünü dört aççaksın,paranoyak gibi.Bir spy disguise olmasa bile arkandan gizlice gelip öldürebilir yani seni.Spy için biraz takımında uyanık olursa haber verirlerse herkes spy check yapacağı için ölmen daha zor olur. Biraz uzun oldu ama hala eksik kalan kısımlar artık biraz zaman, tecrübe işi diyelim.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 tfc ve ff'de çok paranoyak adamım ben, spy'lara kuş uçurtmuyorum. ama bunda ne biliyim biraz fazla tuhaf geldi bana spy hadisesi. paranoyak olmak yetmiyor, biraz fazla şans gerekiyor gibi sanki. MrMarvelous said: Nası trade olacak ki? MMORPG değil ki bu, para gibi bi birimi yok. Sen bana bi natascha ver ben sana 20 balta vereyim mi dicez? bende bir tane übersaw var, işime yaramıyor, trade edelim mi?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 pyro oyna, oldukça kolaylaşacak işin sdf
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 nasache ve eldiven dustu heavy'ye :)
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 evet pyro aç SPYÇEKSPYÇEK diye gezin, en rahat yol.
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Steam servers are too busy to handle your rwequest diyor 2 gündür her deneyişimde TF2 yi açamayı. Hani ne kadar busy olabilirlerki 2 gündür bi kere bile giremedim. Başkasına da oldu mu bu? Bide düzltmenin yolu varmı yoksa illa beklicek miyim?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 dün axtinguisher + eldiven + clock düşmüştü, bugün de jarate geldi
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ya düz adam mı kesicez şimdi bir de illa sniperlamı kesmem gerekiyor milleti yayı alabilmem için ?
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 afk bırakın diyen de var. yatarken kendim oyun açıp bıraksam kabul eder mi sistem acaba
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Lopeth said: ya düz adam mı kesicez şimdi bir de illa sniperlamı kesmem gerekiyor milleti yayı alabilmem için ? hayır, illa sniper lazım değil
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 TF blog da diyor ki; İnsanları oynamaya teşvik etmek için haftalık oyuna girme sürelerine göre düşecek şekilde ayarladık item dropları. O yüzden ne kadar çok game-time, o kadar çok item drop şansı oluyor bu durumda... afk bırakıp gece yatmak iyi fikir. ama afk oyuncuları çoğu server atıyor 15dk sonra...
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 o olayda da birşey var çünkü 2 gündür birşey düşmüyor,en son Jarate düştü üst üste 2 tane onun dışında hiçbirşey ki o zamandan beri yaklaşık 5-6 saat oynadım
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 88.198.253.204:27024 ilginç bir servermış. direk bol keseden ammo veriyor.
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 MrMarvelous said: afk bırakıp gece yatmak iyi fikir. ama afk oyuncuları çoğu server atıyor 15dk sonra... achivement idle sunuculari var, koyun gibi bagliyorsun bi agaca duruyor oyle saatlerce. ben sahsen trade sisteminin gelmesini beklicem su haliyle item gelsin diye ugrasamam. listenin cogu ztn itemlari yapmis duplicate lara sebeplenirim diye planliyorum. =PP
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 MrMarvelous said: TF blog da diyor ki; İnsanları oynamaya teşvik etmek için haftalık oyuna girme sürelerine göre düşecek şekilde ayarladık item dropları. O yüzden ne kadar çok game-time, o kadar çok item drop şansı oluyor bu durumda... afk bırakıp gece yatmak iyi fikir. ama afk oyuncuları çoğu server atıyor 15dk sonra... Ne yani ben ortalama 10 saat oynuyosam haftada ortalama 5 saat oynayan birine göre 2 kat daha az sıklıkta mı silah alacağım?
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 achievement serverları hiç denediniz mi? yüzlerce achievement var, bazıları normal oyunlara göre imkansız gibi duruyor. achievement serverına girmek istiyorum ama "öyle serverlarda aldığınız achievementlar yokedilecektir" felan deniyordu, banlanmayalım durduk yere :D
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ya 2-3 server var favorilerimde benim,baktım olmuyor yani özellikle kasıyorum yapmaya elden birşey gelmiyor,giriyorum yapıyorum achievementlarda ama şu yeni uptade'den sonra sniper'i vs. daha hiç girmedim,kendim kasacam.Zaten en çok oynadığım classtı ki 15 tanesini yaptım bile kendim asfd
Öne çıkan mesajlar