Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
artık inandımki left 4 dead almamakla iyi yapmışım.
aldık 50 dolara 1 ay oynadık sıkıldık oldu oyun 10 dolar
saçmaladılar iice.
illaki beklersek böyle her oyunun düşmesini 3-4 sene sonra toptan aliriz o zaman
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Hayda sniperlarin dalga konusu olucaz galiba; eki eki nası çiviledim seni duvara falan.
Yalnız dezavantajı nedir silahın acaba, uzun mesafe vuramıyodur herhalde?
Mesaj tarihi:
ben son bıraktığımda sasclan ve pati full çekerdi,.pati tagı ile oynardıkta yeniden başladığımdan beri bir tek xkafe'nin serverini dolu görür oldum,iyi oluyor gerçi 5 pingle oynamakta ne bileyim,daha çok server olsa daha iyi olur gibime geliyor.

Pati TF2'yi geliştirmek lazım ya asdf
Mesaj tarihi:
Daha çok server olsa daha iyi olur da, o serverları doldurucak adam lazım. Benim gördüğüm kadarıyla hem ciddi oranda oynamayı bırakan insan var hem de public serverda oynamayı tercih etmeyen bir dolu adam var. Millet haftada 4 kere maç yapıyor, o da yetiyor bir yerde adama.
Mesaj tarihi:
oyunun asıl eğlenceli kısmı maç konsepti altında oluyor aslında. taktikler olsun. ileri geri basmalar.
1v1 sırasında ki "skillz"
avurpa da lig maçlarında mücadele edip ismini bir şekilde duyurmaya çalışmak bile keyif verici.
bence oyunu çok seven arkadaşlar
en azından pick-up yapıp daha oturaklı ve keyifli bi oyun oynasınlar.
public mantığında ki eğlence gerçekten bi yerden sonra insanı sıkar ve oyuna girme isteğini azaltır ki oyunu bırakmalar vs. bundan kaynaklı.
her neyse.
scout a gelen aptal saptal (bence) update sonrası güzel birşey çıkıcak sanırım bu update ki zaten bu update oyuna gelmiş olan bütün updatelerden büyük ve kapsamlı olacağı söyleniyor.
bakalım görücez.
Mesaj tarihi:
2. silah açıklandı,
spylara karşı bir şey bekliyordum da spesifik bir classa karşıt olması garip kaçıyor gibi geliyor bana. veya arkadan vuran herkese olacak, eh iyi peki.

parçalandıktan sonra yenilemek mümkün olmazsa çöp direk ayrıca, uzun muzun da olsa yenileniyordur umarım bir süre sonra.
Mesaj tarihi:
Bravo doğrusu iyi kandırdılar bizi.Spylardan biraz daha çekeceğimiz var anlaşılan.Adamlar ölü taklidi bile yapabilecek artık baksana.En iyisi her daim arkayı kollamak tabii.
Update ile birlikte yeni film de yayınlamalarını beklemiştim ama bekletecekler galiba.
Mesaj tarihi:
çok iyiydi bu ya ahahah

aslında i'm actually a doctor now diyordu day2' de, oradan belliydi

saat aslında pek de avantajlı değil gibi, ammolardan toplama hadisesi geldiğinden beri neredeyse hiç dert etmiyorum ben stealth bitişini
diğer saat güzel gibi ama
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...