Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 - de tutup yıllık gelirlerle dengelemek en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Arkadaşlar bugün karşılaştığım bir sorunu ve nasıl gözdüğümü açıklayım belki birinin işine yarar; Başlarda olmama rağmen gerek yıl sonlarındaki autosavelerin gerek kendi save etmelelerimin aşırı uzun sürmelerine dayanamayarak save dosyalarıma göz atayım dedim ve save dosyamın aşırı derecede şişip 280mb olduğunu farkettim. Normalde 10mb falan olması gerek. Wordpad ile açıp baktığımda dosyanın son kısmında rahat 100bin satır achievement girilmiş olduğunu gördüm, scroll etmek bile imkansızdı. Bütün ülkeler için saniye başı achievement checki atıp savei şişirmiş muhtemelen. Şişmemiş bir save dosyasıyla karşılaştırıp nereden sonra başladıklarını anladıktan sonra hepsini ctrl+shift+end ile seçip sildim ama yine de ilk savede tekrar gelmeye devam ettiler ben de en sonunda achievemen klasörüne girip oradaki achievement dosyasını açıp içindeki herşeyi silip sadece bir nokta koyup save ederek dosyayı kapattım ve artık savelerim şişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bu dediğin olay oyunu yükleme ve patchleme sırasıyla ilgili bi zımbırtı sanırım. yazıyodu paradox forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bu oyunda autosaveler de dahil olmak üzere savelerin birden bire corrupt olmasının nedenini ya da çözümünü bilen var mı? 1 tane olur 2 tane olur anlarım ama sırf ortalara geldiğim oyunuma devam edemeyim diye özellikle mi yapıyor bunu oyun anlamadım, 3 autosavein 3ü de mi corrupt olur. Divine Wind oynuyorum, oyunculara ait bir mod falan kullanmıyorum. Saveime elle müdahale etmedim, oyunun dosyalarını falan kurcalamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 magna mundiyi yükledim bugün iki sorunum var 1. oyun çok kasıyor çözümü nedir? 2. hiçbişey anlamadım oyundan dakka başı event geliyor rehberi falan var mı bu oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 bu konu tutmalı. oyun sonu Bizans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Hort! Inflation konusunda çözümünüz nedir. Birde fransa için national idea ne önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 enflasyon için hazineye para aktarma, national bank ideasını al ve master of mint al danışman olarak. fransa içinde moral,landforce ve bakım masrafını düşüren hedeleri al. tabi pro. eff ve tech cost azaltan ideaları söylememe gerek yog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Enflasyon için Eu'nun vazgeçilmezi olarak oyunun başı kısa bir dönem ve yine oyun ortasına gelene kadar büyük savaş dönemleri hariç hiç bir zaman hazineye para aktarmıyoruz. Hiç bir zaman derken hiç bir zaman ama istisnalar olabilir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 infamynin abv 27 oldu ama dayanamıyorum dalıyorum millete en az 30yılda geçer bu kadar infamy. Birde prestige sorunu çok sıkıntılı bu avrupada. Osmanlıda prestige 90dan aşağı görmüyordum. Son olarak yakınacağım konu ise casus belli yahu dalcam dalamıyorum millete cruside bile yok anca koloni ülkelerine yapıyor papa. Son olarakta papalıga giden yol nasıldır. Kafasına göre mi kardinal seciyor bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 şimdi ben magna mundi modunu indirdim dw için olanını. arada bi ledgerı açınca filan sadece yazılar çıkıyo, tabloların arkaplan filan gidiyo, iğrenç bi görüntü oluyo. alttab yapıp gelince geçiyo ama bayıyo tabi bi yerden sonra. nedir sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 adamlar modu 5.2b için yapmış bende 5.1 var. bundanmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 tamam çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Sağolsun paradox, forumlarındaki üye sayısı 500k ulaşınca beleş kopya göndermiş. Steam'den aktif edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 tam bunu yazmaya geldiydim, eyv paradox reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 direk silmisim ben o maili, iyi ki soylediniz. oynicamdan degil de dursun asadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi şaka gibi ya tam alacaktım 30 dolar verip. gözlerim yaşardı yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 good guy paradox ya reyis reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 neyse crusader kings ii, victoria ii fln % 55 indirim diyo. onlara vereyim parayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ÇOK SEVİNDİM LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 hala 20 yıllık oyunları 20$'a satanlara örnek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 En iyi bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 lan foruma giremiyodum kdjadkjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Banada gelmiş mail ekledim hemen steame D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 kimlere geliyor free kopya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar