Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 3

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Arkadaşlar bugün karşılaştığım bir sorunu ve nasıl gözdüğümü açıklayım belki birinin işine yarar;

Başlarda olmama rağmen gerek yıl sonlarındaki autosavelerin gerek kendi save etmelelerimin aşırı uzun sürmelerine dayanamayarak save dosyalarıma göz atayım dedim ve save dosyamın aşırı derecede şişip 280mb olduğunu farkettim. Normalde 10mb falan olması gerek.

Wordpad ile açıp baktığımda dosyanın son kısmında rahat 100bin satır achievement girilmiş olduğunu gördüm, scroll etmek bile imkansızdı. Bütün ülkeler için saniye başı achievement checki atıp savei şişirmiş muhtemelen.

Şişmemiş bir save dosyasıyla karşılaştırıp nereden sonra başladıklarını anladıktan sonra hepsini ctrl+shift+end ile seçip sildim ama yine de ilk savede tekrar gelmeye devam ettiler ben de en sonunda achievemen klasörüne girip oradaki achievement dosyasını açıp içindeki herşeyi silip sadece bir nokta koyup save ederek dosyayı kapattım ve artık savelerim şişmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bu oyunda autosaveler de dahil olmak üzere savelerin birden bire corrupt olmasının nedenini ya da çözümünü bilen var mı? 1 tane olur 2 tane olur anlarım ama sırf ortalara geldiğim oyunuma devam edemeyim diye özellikle mi yapıyor bunu oyun anlamadım, 3 autosavein 3ü de mi corrupt olur.

Divine Wind oynuyorum, oyunculara ait bir mod falan kullanmıyorum. Saveime elle müdahale etmedim, oyunun dosyalarını falan kurcalamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
infamynin abv 27 oldu ama dayanamıyorum dalıyorum millete en az 30yılda geçer bu kadar infamy.

Birde prestige sorunu çok sıkıntılı bu avrupada. Osmanlıda prestige 90dan aşağı görmüyordum.

Son olarak yakınacağım konu ise casus belli yahu dalcam dalamıyorum millete cruside bile yok anca koloni ülkelerine yapıyor papa.

Son olarakta papalıga giden yol nasıldır. Kafasına göre mi kardinal seciyor bu adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...