Eternal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Madem açıldık dargınlıklar unutulsun.. Güzel günler geri dönsün.. Hepinizi seviyorum,sevinçten gebericez şimdi İlkeyle Çok teşekkürler Karakedi..Ne desem az vallahi billahi özlemişim sarhoş gibi oldum gecenin 5 inde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Banlar da acilsin yahu yaziktir, aglasiyo millet : ) [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 04:50 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 msnde pati konusu linklemeyi özlemişim millete aglıcam şimdi sevinçten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 sakinlesin gencler. benim alt+s'im calismiyo, neden??? [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 04:49 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Firefox 2.0'dan olabilir. Yatmak lazim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bende alt+s falan hepiciği çalışıyor da firefoxla girdiğimde rasgele search siteleri çıkıyor firefox 1.5 bu da ilginç bir uygulama olsa gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 :kardeşlikduygularıylakarşısındakinesarılansmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 :biraradasağasolatepinensmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bende mesac atim bari yau. bartısın ulaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Hocam ne toz yapmış hesap, üfle üfle temizliyemedim. Uuuu şu imzanın üstüne bak. *püüüft püüüft* Şu örümcek ağlarına bakın. Her yerde toz var! ps: Tıpta buna Lütfiye Çıtır sendromu diyorlar, idare edin. edit: LoL, imzam gerçekten bozulmuş. Hahahahaha. [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 10:40 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 oh be evde sıkılmiycam artık ya =) nası özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Açılmasını beklemiyordum hiç.Çok iyi oldu,mutlu oldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 resim şeklinde bir buton değil de [ özel msj ] şeklinde bir yazıya alışmak uzun zaman alacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 windowstan dosa geçiş gibi oldu valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Yok ya kimsenin banı felan afedilmemesi gerek.tamam bekli bazıları haketmeden banlamış olabilir amam bazılar ban olayını fazlasıya hak ediyordu şimdi kim haklı kim haksız bulunamicana göre kurunun yanında yaşda yanıcak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 kapılar açılsın çatışmalar başlasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bir yardim lzm mi diyen olur ise su paticik.com bolumunde kedinin açtigi biz diye(tam adını unuttum da hani pati kapalı kalırken yasanılanları fln iliştirmiştik) bi topic vardı hatırlayan var ise o topici bulmaya calisiyorum bulup da link i msj atarsanız sufer olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 muck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 wb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bayram mesajı gibi olmus hehe, aslinda cogumuz için bayram ilan edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 post kasmayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Dyna, al abi : Biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hala şaka gibi geliyor, ne kadar çok özlemişim. ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hadi lan party aslanlar ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 cıstak cıstak cıstak... 300 500 300 500 istaaa tistik :D kop kop :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar