SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Resimler Orda burda dünyanin ortadan ikiye yarildigini gösteren resimler var. Nakamura da gelecekte görüyo bu olayi. Enteresan acaba bunu yapabilecek kadar güclü olan kim var? Bombayla olucak is degil gibi geliyo, Acaba Pehoenix mi katildi diziye nedir =) Biri Nathan in annesini öldürsün kadin cok isler ceviriyo ve hala güclerinin ne oldugunu ögrenemedik. 3 bölümdür kraliceyi oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 villainy 101 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 SiNKHoLe said: Resimler Orda burda dünyanin ortadan ikiye yarildigini gösteren resimler var. Nakamura da gelecekte görüyo bu olayi. Enteresan acaba bunu yapabilecek kadar güclü olan kim var? Bombayla olucak is degil gibi geliyo, Acaba Pehoenix mi katildi diziye nedir =) Biri Nathan in annesini öldürsün kadin cok isler ceviriyo ve hala güclerinin ne oldugunu ögrenemedik. 3 bölümdür kraliceyi oynuyo. O kadın rüyasında geleceği gördüğünü söylemişti ama sallıyorda olabilir güvenemiyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 evet o karı gitsin diziden. uyuz oldum iyice ya. herşeyi ben bilirim siz bi halttan anlamassınız modunda. yok eğer öyleyse nedenini öğrenelim bari süper ultra multi güçleri falan mı var nedir yani. nefret ettim karıdan ya. pislik haitian ın kardeşi de parkmanın karşılaştığı adam herhalde. hiro yine herşeyin içine etmiş. bu kadar da salaklık olmasın dizide ya. aptal türk dizileri gibi sanki. mohinder hakkında bilgisi olan var mı? bana ya örümcek adam gibi bişe, ya da yarasa gibi bişeye dönüşecek gibi geliyor. omuzundan bişeler çıktı adamın. kanat olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Spocan Mohinder ve onun fikirleri bana artik bunaltici geliyo. Yaptigi bilimsel aciklamalar, sürekli kan alma muhabbeti fln. Hakettigi cezayi alicak. Kabuk dökmeye basladi. Nathan in annesi (ismini bilmiyorum böyle hitap edicem) zihin de kontrol etmiyo bence, cünkü öyle olsaydi oglu ona karsi cikamazdi önceki sezonlarda. Sanki Pasif bi güce sahip gibi. Ve sürekli sevkat göstermesi isin enteresan kismi. Herkesi oksuyo. Belkide baskalarindan cocuk dogurma gücüne sahiptir. Sylar dan cocuk yapacak kisi odur. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 benim Mohinder için tahminim: tık mükemmel canlıya dönüşecek, yani hamamböcük olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 SiNKHoLe said: Spocan Mohinder ve onun fikirleri bana artik bunaltici geliyo. Yaptigi bilimsel aciklamalar, sürekli kan alma muhabbeti fln. Hakettigi cezayi alicak. Kabuk dökmeye basladi. Nathan in annesi (ismini bilmiyorum böyle hitap edicem) zihin de kontrol etmiyo bence, cünkü öyle olsaydi oglu ona karsi cikamazdi önceki sezonlarda. Sanki Pasif bi güce sahip gibi. Ve sürekli sevkat göstermesi isin enteresan kismi. Herkesi oksuyo. Belkide baskalarindan cocuk dogurma gücüne sahiptir. Sylar dan cocuk yapacak kisi odur. =P Hoca naptın anasıyım dio kadın yahu. Ben öyle bişi olduğunu düşünmüorum ama yine de öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ms. petrelli hakkında abicim kadın geleceği görüyo ya işte rüya gibi? evet sanki daha über güçleri varmış gibi davranıyo ama varsa da onları henüz görmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 S03e4 - Promo video. SPOILER sylar bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ulan geleceği gören ne kadar adam çıktı bee. her biri farklı bişe mi görüyor acaba. bu arada peter abimizin yüzü ne zaman çizilecek çok merak ediyorum. hala çizdirmedi adam :D şöyle bişe geldi aklıma: şimdi ms petrellinin rüyasında gördüğü gelecekte hiro falan ölüyor hep. eğer bunlar olacaksa hiro şu formülün peşinden gidecek. sonra karşısına adam çıkacak. formül için kendini feda edebilir ve ölebilir gibime geliyor. yaptığı o kadar salaklıktan sonra yeter diyebilir herseyi berbat ettim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 mono said: S03e4 - Promo video. SPOILER sylar bomba :D oha sylar ev hanımı olmuş lan. gabriel e dönmüş adam sdf. bi gariplik var. mohinder örümcek adam mı oldu yoksa ben mi yanlış gördüm. caddede uçar gibi olan kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 off isin biseyi cikti artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Sylar müthiş olmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ahaha sylar ev hanımı olmuş yahu. peter'ın bakışta süperdi sarıldığında. güzel bölüm olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 peter sylar ın gabriel olduğu zamana bi ziyaret yapmış olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 operin dediği oldukça mantıklı. mevcut syların o şekle girmesi çok zor, adam bildiğin güce aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ahahah sylara napmislar lan mohinder bu arada mohinder sinek oluyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 claire de hırs yapmış peter ı öldürmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 s3 spoiler roportaj gibimsi E! online daki bir haberci arkadas yaptigi roportajda soyle bir genel aciklama yürütmüs..mohinder hakkinda spoiler mevcut. mohinder s3 de ne olacak? Halo in St. Paul, Minn.: I would love to hear something about Heroes! How about some Mohinder dish? As was revealed in the Comic-Con screening of the season premiere, Mohinder (Sendhil Ramamurthy) is getting powers, and I can tell you that the powers you see exhibited at the end of the finale are not the end of the story. Before too long we’ll see him exhibit a nifty power that he shares with one of the top five comic-book superheroes of all time. Care to guess which hero and which power? (Here’s a hint: Homer Simpson had a pig version.) bence net örümcek adam. bkz. Simpsons, Spider Pig...spider pig... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 anlamıyor ya ben anlamıyorum claire ölmüyo ne zırlıyo ay sylar geldi şu geldi diye. peter ölmüyo aman claire cım vurma beni diye niye sızlanıyo. adam alayına gider bi OP kişilik. hala korkuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 benim cozemedigim, bunlar asla gelecekten memnun olmayacaklar ki? :) formatci haitili azimle favorim... hop sonunda derin felsefe cikartacaklar, iyiyle kotunun savasi hic bitmez gibisinden ondan korkuyorum...kayalik resimlerde ki yarılmıs dünya da yinyang pozisyonunu almis siritiyor...hadi yeni bolum gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 rofl mono yin yang benzetmen şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 mohinder abi orumcek cok cheesy olur. sinek adam olsun yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 s3 kaç bölüm verildi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar