aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ilkokul arkadasinin annesinin kayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kelmiş ama öyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 maya taş gibi hatun of of of. ilk gördüğümden beri dikkatle izliyorumda bu sefer iyice çekici olmuş. zaten mohinder de duramadı. haklı adam. ama çok saçmalamış mohinder bence. yani adam beyinsel olarakta mutasyon geçiriyor. adam durduracam diyordu şimdi güçlenmek istiyorum diye. manyak mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sylar kasmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Letsgetthesunshine said: Ya iyi güzelde torrent linklerinde arıza mı var 3 sezon 1 bölümde dünya kadar leecher var seeder yok yüzde 80 e geldi indirmiyo meret cıldırıcam aynı şey bendede oluyor 200ün altına inmeyen torrent 10-15kbps lerde sürünüyor. Hala inmedi. Sonradan ne koyduysam bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 türkçe altyazı bulan warsa bana ömden link atabilimisiniz lutfen? bide bu 0. ozet bolumu için turkçe altyazı cıkmaz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 cıkar. divxplanettekiler %90 nını cevirmiş vaziyette biraz daha bekle gece türkçe subların releaselerini vermeye başlarlar. bu arada dragon mümkünse piratebay kullanma miniova dan linkleri ekledim catır catır cekti sitelerde bir problem var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 çok fazla olay oldu 2 bölümde. fena değildi ama sanki. kötü de olabilir. of ulan nerde o ilk sezonun heroesu ya. bi de maya ölsün diyodum geçen sezon hep, ölmesin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bence petrelli kardeşlerin annesi öz annesi değilbence. nasıl bazı ufak cocukları başkalarınızn yanına verdilerse buda öyle . hero ve claire deki gibi. ama hatunun geleceği görmekden başka yetenekleride var kanımca ben senin amcanım dese amcası sanıcak belki sylar ben tırsıorum şahsen o hatundan güzel başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 spo mohinder çok çabuk fikir değiştirdi güçleri kontrol etcem silicem ortalıktan derken adam kendine vurdu iğneyi resmen bi de yine dağıttılar baya taa ilk sezonda hiro trende peter'a gözükmüştü zamanı durdurup peter'ın son bolumde kurduğu zaman çizelgesi tadında ipli odaya götürmüştü o kdr çok olay oldu ki sürekli bi butterfly effect olayı yaşanıo hiro peter'a save the cheerleader derken mesela son bolumdeki peter napıodu falan filan kafayı yedim lan çok karışık senaryo, herşeyi adam gibi biyere bağlamazlarsa dizi finalinde, gerçekten linç etcekler o senaristleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Peter Ben 2. bölümün sonundaki olayı anlamadım. Hani Peter var,aynaya bakıyo kel bi adam görüyo. Telefonla konuşuyo bana benziyen biri var diyo falan. O hapisteki peter mıydı yoksa? Ve bu zamandaki peter nerde lan? O aslında peter değil mi? Ne o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bkz. 4400 diyecem off canım sıkıldı 1.bölümü bile bitirmedim daha ama böyle devam ederse küfür edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Rakursi said: Peter Ben 2. bölümün sonundaki olayı anlamadım. Hani Peter var,aynaya bakıyo kel bi adam görüyo. Telefonla konuşuyo bana benziyen biri var diyo falan. O hapisteki peter mıydı yoksa? Ve bu zamandaki peter nerde lan? O aslında peter değil mi? Ne o ya? Peter O sondaki Peter normal Peter'dı. Gelecekten gelen onu o kel adamın içine haspsetti işte. Bu kendini normal görüyor ama başkaları onu kel adam oalrka görüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 nacizhane fikirlerim ve tahminlerim mohinder =fly zaten tiplerde benziyor bence aynı şeyler mohindere olacak. Peter yine dünyayı kurtarma peşinde. Gelecekteki hiro kötü olan ando iyi olan bence.Çok fazla başka yapıttan esinlenmiş dizi ilk sezonun tadını vermedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Serinin boku çıktı artık. Durmadan dünyayı kurtarıyorlar. Birşeyi engelliyorlar başka birşey çıkıyor. Cıvığı çıkartmaya da gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 alt yazı için buyurun buradan yakın faking iz kebapçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 mohinder kendi bulduğu şeye dikkat etmedi aslında. kanda değil hormonlarda dedi süper güç. hormonlar insanın ruhsal yapısınıda değiştirir. yani mohinder fiziksel mutasyonun yanında birde ruhsal mutasyon geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu da ikinci bölüm alt yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 o değil de S0300ı izledim promo gibimsi şeyi Ali Larter güzel görünüo ama ses çok kötü ya bana mı öyle geldi yoksa siz de benim gibi mi düşünüonuz görüntü var ses yok gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 1.bölüm'ü anca izleyebildim, fena değil ama 4400'ü istiyorum ben ya.. O çok daha kraldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 x-men diye değişir adı dizinin. yaratıcılıklarını yitirmişler. x-mende ne varsa onu getirip koyuyolar yeni karekterler için. ama sağlam kötü karekterler var bence. şu zenci olan silicek herkesi. birde çok hızlı giriş yaptılar. daha sakin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ekibe bak be milleti kesip biçmişler toplu foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ando Şaka maka adam aduket attı lan? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ando adam zaten uzaktan bakınca ryu a benzedi :D Todesengel said: Ando Şaka maka adam aduket attı lan? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Jesse Bu arada şu level 5 den kaçan elemanlar Noah onlari Claireye gösterirken pcde resimin altında isimleri ozellikleri ve yanında etki ettikleri güçler filan gösteriliyor.Jessede buyuk ihtimal sesle alakalı bi gücü var ses dalgaları filan yayiyo olabilir.(özelliği sound manipulation yaziyor yandada etki ettiği yüzeydede dalga gibi bişiler var.) Hatta resimde vereyim. http://img217.imageshack.us/my.php?image=dsfdsgoc0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar