he he.. Peter'in boynuna kilici dayadiginda, peter'in da hiro'nun arkasina işinlanmayacagini kim soyleyebilir ? Ve hatta bu sekilde, işinlana işinlana uzun bir konusma yapsalar :D Filmlerdeki sahneler aklima geldi lol ! :D
ya peter elektriği verecek, hiçbi atraksiyon olmıyacak. hiro orda 2 teleport yapıp kenseiyi kapıp kaçması lazım peterin yanından. birde karakterlerini birbirlerine hiçbirşey anlatmadan havadan sudan konuşmasına deli oluyorum! "o benim babamı öldürdü" ulan virüsü salacak, anlatsana yaptığı şerefsizlikleri desene dedelerin portakal değilken ben dövdüm bunu diye. zamanı durdurmuşsun birader, zamanla oynuyosun ne acelen var? bi soluklanın konuşun bakalım. öküz gibi şarj yapıyosun,(battle shoutta çaktı gerçi :P) ulan elektrik var adamın elinde be, jedi knight gibi lightningi mi bloklicaksın. yarıcaklar yine hironun kafasını. Son bişeyde şu dizide kötü adamların hibi karizması yok be kardeşim, karı gibi kıvıra kıvıra oynaya oynaya bişeyler yapmaya çalışıyolar. syları ağlar, adamı ağlar.
genel olarak güzel bölümdüde eet. orda hiro onu kaptı kaçtı muabbeti yapsa alıp böle dağın başına koysa bi şamara bağlasa böle parça pinçik etse eğlenirdim bizde oh oh bak adamı kesiyo kesiyo yenileniyo napacak lan bu böyle :D şaka gibi bişi oldu derdik.
hiro adam a derdini anlatır kafalar
takoz konseyini öldürür
saylır ı da birileri gene öldürür simdilik
meksikalı kız dogru yolu bulur saylırın ne mal oldugunu anlar
dizi biter
anca bunları sıgdırabılırler 1 bolume
1. sezon 20. bölüm geleceği gösteriyodu. Orda Peter dağıtmıştı baya, barın tekindeydi ve yüzünde de kocaman bi yara vardı. Şahsi fikrim o yaranın 11. bölümde Hiro tarafından oluşturulacağı.
O yara nası iyileşmiyo derseniz, e onu da bana diil senaristlere sorun :P
1. sezon 20. bölüm geleceği gösteriyodu. Orda Peter dağıtmıştı baya, barın tekindeydi ve yüzünde de kocaman bi yara vardı. Şahsi fikrim o yaranın 11. bölümde Hiro tarafından oluşturulacağı.
abi iyi de o gelecek asla olmadi iste bomba patlamadigi icin
artik oyle yara falan olmucak (diye tahmin ediyorum)
penth :D bende senin gibi düşünüyordum ilk başta ama, belli ki heroes un senaristleri back to the future izlemeyi unutmuş.
geçmişde yapılan hiç bi değişiklik geleceği etkilemiyor bu dizide. öyle fotoğrafta yavaş yavaş silinme olayları yok yani.
yoksa hiro çoktan anoktaq muştu ortalıgın öyle piyasa yapar gibi gezerikene.
en azınan sadece takoz konseyi ile ilgili değiştirdiği şeyler, gidip kendisiyle konuşmalar falan bile yani. paradoks direk.
ya şöyle bişey düşünebiliriz kader olayına bağlayabilirler mesela atıyorum bomba patlamadı alternatif olarak gördüğümüz gelecek olmadı, dolayısıyla yara da olmadı ancak bir şekilde yara olacak gibi valla iyi saçmaladım :)
Öne çıkan mesajlar
Baluu
he he.. Peter'in boynuna kilici dayadiginda, peter'in da hiro'nun arkasina işinlanmayacagini kim soyleyebilir ? Ve hatta bu sekilde, işinlana işinlana uzun bir konusma yapsalar :D Filmlerdeki sahneler aklima geldi lol ! :D
Peter yargilar abi hiro'yu yapmayin.
Sosyal ağlarda paylaş
h1v
ya peter elektriği verecek, hiçbi atraksiyon olmıyacak. hiro orda 2 teleport yapıp kenseiyi kapıp kaçması lazım peterin yanından. birde karakterlerini birbirlerine hiçbirşey anlatmadan havadan sudan konuşmasına deli oluyorum! "o benim babamı öldürdü" ulan virüsü salacak, anlatsana yaptığı şerefsizlikleri desene dedelerin portakal değilken ben dövdüm bunu diye. zamanı durdurmuşsun birader, zamanla oynuyosun ne acelen var? bi soluklanın konuşun bakalım. öküz gibi şarj yapıyosun,(battle shoutta çaktı gerçi :P) ulan elektrik var adamın elinde be, jedi knight gibi lightningi mi bloklicaksın. yarıcaklar yine hironun kafasını. Son bişeyde şu dizide kötü adamların hibi karizması yok be kardeşim, karı gibi kıvıra kıvıra oynaya oynaya bişeyler yapmaya çalışıyolar. syları ağlar, adamı ağlar.
Sosyal ağlarda paylaş
DeBuffAndHeal
Peter , Mortal Kombattaki Raiden gibi Şoklasa hiroyu.
Sosyal ağlarda paylaş
Fransuxa
genel olarak güzel bölümdüde eet. orda hiro onu kaptı kaçtı muabbeti yapsa alıp böle dağın başına koysa bi şamara bağlasa böle parça pinçik etse eğlenirdim bizde oh oh bak adamı kesiyo kesiyo yenileniyo napacak lan bu böyle :D şaka gibi bişi oldu derdik.
Sosyal ağlarda paylaş
Penthesilea
Simdi bu Hiro gitse takezoyu tutsa milattan once 5000 e goturup sonra geri gelse? ne ugrasiyo kilic milic?
Sosyal ağlarda paylaş
Flameoffear
Adam ölümsüz, m.ö. 5000 e koysan yine o zamanda orda olucaktır.
En iyisi ıssız bir adaya ışınlansın oraad bırakıp tüysün. :D
Sosyal ağlarda paylaş
forgiver
Adam ı öldürmek zor deil ki, zamanı durdur, sok kılıcı kafasına bir iki döndür tmmdır
Sosyal ağlarda paylaş
Azure_Knight
takezo kensei nin haztasıyız doğrasın topunu hiro falan hikaye yatttaaaa die bagıran hero mu olur be >:D<
Sosyal ağlarda paylaş
BaaL
hiro adam a derdini anlatır kafalar
takoz konseyini öldürür
saylır ı da birileri gene öldürür simdilik
meksikalı kız dogru yolu bulur saylırın ne mal oldugunu anlar
dizi biter
anca bunları sıgdırabılırler 1 bolume
Sosyal ağlarda paylaş
h1v
sylar nuri alçoya bağladı iyice
Sosyal ağlarda paylaş
Kojiroh
Sosyal ağlarda paylaş
DeBuffAndHeal
God Send (S'ye benzeyen işaret) Kılıcı ile yara yapıldığından olabilir
Sosyal ağlarda paylaş
Baluu
iyi de o işareti her buldu yere print leyen takezo :D
Sosyal ağlarda paylaş
DeBuffAndHeal
Tekrar son kısma bakarsan.O işaretin parladığını görürsün.(ya da görmüşsündür)
Belki peter'in lighting bolttandır ama açılar ters
Sosyal ağlarda paylaş
kingpin
bence orası delik, yani şeffaf daha doğrusu peter elektriği elinde tutunca çıkan ışık ordan geçmiş dodfkfds.
evet süper mantıklı açıklama yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş
DeBuffAndHeal
Sosyal ağlarda paylaş
Penthesilea
abi iyi de o gelecek asla olmadi iste bomba patlamadigi icin
artik oyle yara falan olmucak (diye tahmin ediyorum)
Sosyal ağlarda paylaş
DeBuffAndHeal
Dövme gibi olabilir yani.Dövme bile yok olduğuna göre yara izide yok olur.
gibi.
ama kılıc teoriside hoşuma gitti xD
Sosyal ağlarda paylaş
BaaL
penth :D bende senin gibi düşünüyordum ilk başta ama, belli ki heroes un senaristleri back to the future izlemeyi unutmuş.
geçmişde yapılan hiç bi değişiklik geleceği etkilemiyor bu dizide. öyle fotoğrafta yavaş yavaş silinme olayları yok yani.
yoksa hiro çoktan anoktaq muştu ortalıgın öyle piyasa yapar gibi gezerikene.
en azınan sadece takoz konseyi ile ilgili değiştirdiği şeyler, gidip kendisiyle konuşmalar falan bile yani. paradoks direk.
Sosyal ağlarda paylaş
kingpin
ya şöyle bişey düşünebiliriz kader olayına bağlayabilirler mesela atıyorum bomba patlamadı alternatif olarak gördüğümüz gelecek olmadı, dolayısıyla yara da olmadı ancak bir şekilde yara olacak gibi valla iyi saçmaladım :)
Sosyal ağlarda paylaş
BaaL
hiro şoparı kıyamaz peter'a. anca öyle kılıcla korkutur. sonra adamın nassı bi terbiyesiz oldugunu anlatır kanka olurlar.
Sosyal ağlarda paylaş