Pluton Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Valla şuan bidaha izledim tam belli olmuyo gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yahu bi anda oluyor olay, döner dönmez çota. yapabileceği bişey yoktu maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 mohindere laflar hazirladim fakat foruma yazmaya musait degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 düştü mü torrent'e, link pls :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ya lan of İzlemeyen SAKIN açmasın spoyu. Çılgın spoiler var içinde. OHAAAAAAAAAA West'in Noah'nın öz oğlu olması olayı resmen "OHA" dedirtti. Karısının da dedii gibi: Erkek çocuk babaya benzermiş, West'in düşünebildiği tek şey Claire. Kaito'yu öldürenin Adam olması şaşırtmadı hiç. Olayların sebeplerinin en altındakinin Hiro vs Adam olduğunu da öğrendik. Muscle-memory takılan zenci kızın, Peter'ın, The Company'nin ve Sylar'ın hangi tarafta oldu merak konusu. Şimdilik Peter Adam'la beraber gibi, o yüzden ezeli rakibi Sylar'ın da Hiro tarafına geçmesi mümkün. Yalnız burda da, Hiro'nun Sylar'a kılıcı saplaması engelleyici etken olabilir. Bi babanın kızı için neler yapabileceğini görüp, kendi babasının ona acımasız testler uyguladığını öğrenen Elle'de de bitakım değişiklikler olacak gibi. Bölümün sonuna doğru Bob'un elini Elle'in koluna koymak istemesi ve Elle'in onun elini itip, melun melun bakması bunun bi işareti olabilir. Bu arada Mohinder ve tüm sülalesi çok ağır küfürler yedi benden. Serinin başından beri hiç sevmediğim adamın tekiydi ve bugün itibariyle nefret ediyorum o ezikten. Ayrıca son sahnede Claire'in kanının Noah'nın tüm yaralarını iyileştirmesi, Adam'ın kanının Nathan'ı iyileştirmesini hatırlattı. Hatta daha da ileri gidip, Bob ve tayfasının yerinden çıkardığı gözü tekrardan yaratması ve adamı hayata döndürmesinden yola çıkarak diyebiliriz ki, iyileştirme gücü Adam'ınkiyle yarışabilecek seviyede. Ha bi de şey olayı var, yanlış duymadıysam Angela "Adam'ın gücü sadece iyileştirmeyle sınırlı değil, önceden biz de öyle sanıyoduk." dedi. Çok über bi gücü var demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 kojiroh nerenle izledin yaw? OHAAAAAAAAAA Kojiroh said: West'in Noah'nın öz oğlu olması olayı resmen "OHA" dedirtti. Karısının da dedii gibi: Erkek çocuk babaya benzermiş, West'in düşünebildiği tek şey Claire. Kaito'yu öldürenin Adam olması şaşırtmadı hiç. Olayların sebeplerinin en altındakinin Hiro vs Adam olduğunu da öğrendik. Muscle-memory takılan zenci kızın, Peter'ın, The Company'nin ve Sylar'ın hangi tarafta oldu merak konusu. Şimdilik Peter Adam'la beraber gibi, o yüzden ezeli rakibi Sylar'ın da Hiro tarafına geçmesi mümkün. Yalnız burda da, Hiro'nun Sylar'a kılıcı saplaması engelleyici etken olabilir. Bi babanın kızı için neler yapabileceğini görüp, kendi babasının ona acımasız testler uyguladığını öğrenen Elle'de de bitakım değişiklikler olacak gibi. Bölümün sonuna doğru Bob'un elini Elle'in koluna koymak istemesi ve Elle'in onun elini itip, melun melun bakması bunun bi işareti olabilir. Bu arada Mohinder ve tüm sülalesi çok ağır küfürler yedi benden. Serinin başından beri hiç sevmediğim adamın tekiydi ve bugün itibariyle nefret ediyorum o ezikten. Ayrıca son sahnede Claire'in kanının Noah'nın tüm yaralarını iyileştirmesi, Adam'ın kanının Nathan'ı iyileştirmesini hatırlattı. Hatta daha da ileri gidip, Bob ve tayfasının yerinden çıkardığı gözü tekrardan yaratması ve adamı hayata döndürmesinden yola çıkarak diyebiliriz ki, iyileştirme gücü Adam'ınkiyle yarışabilecek seviyede. Ha bi de şey olayı var, yanlış duymadıysam Angela "Adam'ın gücü sadece iyileştirmeyle sınırlı değil, önceden biz de öyle sanıyoduk." dedi. Çok über bi gücü var demek ki. west noah ın oğlu felan değil. orada çok komik bir gönderme var. claire in annesi "kızlar babalarına benzeyen erkeklere aşık olurlar" diyor. bennet da "babası uçabiliyo mu ki?" der. burada farkında olmadan nathan petrelli ye gönderme oluyor. sonra claire in annesi "senin gibi onu koruyor" felan diyor. adam ın kaito yu öldüren kişi olduğu 2 bölüm öncesi finalinden belliydi. adam ın gücünün sınırlarını bilmiyolar. teorik olarak adam ölümsüz. ve kanı ile başkalarını iyileştirebiliyor. o yüzden kendisini "tanrı" olarak görüyor. ayrıcana bennet piskopat adam valla. elle yi bile 2 dk da yola getiriyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Jaan abi kıçımla izlemişim evet alkdsfsşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 elle hakkında. 18+ :P 1 bölüm önce elle nin aslında düz duvara tırmanan bir hatun olduğunu öğrendik. e doğal tabi kimbilir kaç tane oğlanı yiyşecez ayağına kömüre çevirmiştir :P baktı peter dayanıyor bunun voltajına. (bu kıza senden elektrik alamıyorum diyen çıkmaz heralde :P ) hem peter da yumurta gibin çocuk :P kız da direkt sulandı. utanmasa üzerine atlayacak. ileriki bölümlerde peter ile aralarında bir şey olur mu? olursa sonunda nükleer patlama olur mu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 wtf oha oha reslediler benneti :O mohinder sen ne ezik bi adamsın yürü git ya. hala sylar yok be kardeşim. hiroymuş adammış petermış geçin bunları. sylar hiroyla adamın gücü alsın sylar vs peter a dönsün olay yine en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 alt yazı bulamıyorum yaa hrrr :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Benett&Sylar ekip olsunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 abicim rica ediyorum, spoiler a abuk sabuk title lar koyacagınıza bölüm adı yazın da nerenin spoiler ı ona göre açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Oda arkadaşlarım sayın dela ve elaidi ile kanki olduğum için kendimden utanıyorum . Bu bana yapılmaz , gerçekten . İzlemeyenler bakmasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hahah :D 2x09 über olmasa da iyi bir bölümdü: Öleceği kesindi bekliyordum böyle birşey ama resimde anlatılanın birebir olmasını beklemiyordum. Mohinder gözümden düştü, nasıl böyle birşey yapar aklım almıyor. Son sahnede canlanması büyük süpriz oldu. Düşeni kaldırıyor, ne kanmış. Herhalde bir sonraki bölümde Parkman ile Adam Monroe karşılaşacak. Heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 mohindır hay a.q mohinderı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Türkçe Altyazi için Tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 zıpoyiler yok abi bölümün sonunda noah ın holly shite dönücekken holly de bırakmaları da bomba olmuş:) ben begendım bu bolumu yanlız peter la adam gozukmedı ona bozuldum. actıon lazım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Ulan eve gittim izlicem diye seviniyodum oda ne elektrikler yok. Tüh ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ahahaha xaenin öldüm gülmekten ya asşdfldsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ASHFHASFJAKSFKAS efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Xaenin said: Oda arkadaşlarım sayın dela ve elaidi ile kanki olduğum için kendimden utanıyorum . Bu bana yapılmaz , gerçekten . İzlemeyenler bakmasın . abi gulmekten altima kacirdim bea :D yazik abi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 dün gece nbc yi saat 5 te açtım sonuna yetiştim.. son sahneyi izledim ve ondan sonra son 2 episode olduğunu ve gelecek bölümün kısa bir özetini gösterdi ve dikkatimi çeken şey şuydu: 10 uncu bölüm. HIRO PETERIN ARKASINDAN GELIP KILICLA BOGAZLAMAK UZEREYDI LAN OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 şpoyler şpoyler,... heroes novel 60'a göre bir ölümsüz eleman daha olabilir? 1700lerde adam bu elemanla karşılaşıyor galiba. shanti virüs önümüzdeki bölüm başlıyor sanırım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 böm Hiroların aynı anda gözlük düzeltmeleri güzeldi ama çocuk babasının aynısını orada görünce sallamadı ta uzaktan baba çağırınca gitti yanına. Adam da ne pis bi adammış 400 yıl yaşıyosun git kung fu falan öğren. At adamı aşağı ikiniz de ölün sonra sen canlan devam et. Oh iyi valla. Wow da "ölmem nasılsa diye" zeplinden atlayan insanlar gibi. Claire de ergen triplerine başladı senden nefret ediyorum falan, yakında sivilceleri çıkarsa şaşmam Noah ın öldüğü sahneyi güzel yapmışlar. Benet nasılsa kaderi yendim diye artis artis triplere girmişti tam mohinder salağı verdi eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu bölüme oha dedim ben ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar