Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Evet doğru , bsg lafı geçti diye söyledim . Heroes izliyorum heroes daha iyi diyorum , bsg izliyorum yok bu daha iyi diyorum , denge yok . Her neyse :

Bağlantı bölümü olduğu için çok bişey beklemedim , güzeldi ama sıkıcıydı . En azından soru işaretleri gitti o iyi oldu .

Sosyal ağlarda paylaş

büyük spoiler

Peter'ın annesinin gücünün insanları ikna etmek olduğunu böylelikle öğrenmiş olduk.Demekki bu yüzden sezon 1 de nathan annesinin söylediklerinden çıkmıyordu.

güzel bir bölümdü soru işaretlerini yok etti bi nebze.Ama D.L'in ölmesi gereksizdi.tahminim senaryoda daha fazla yer kaplamaması için yapıldı bu.

Bir sonraki sene tüm dünyaya yayılan virüste büyük ihtimal Adam'ın kanındaki iyileştirici etkileri ya kötüye de kullanabildiği, ya da normal insanlarda yan etkileri olduğunu var sayarak tüm bunların Adam'ın Peter'ı oyuncak olarak kullanmasından ibaret olduğunu anladık.
Adam sırf Hiroya inat tüm dünyaya küskünlüğünü böylece dile getirmiş oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

Edım

Yahu bu Adam'ın panatalonun cebi bag of holding falan mı ?
Şimdi farkettim Nathan'ın odasına giriyorlar adam çat diye çebinden enjektör çıkarıyor
Nathanın odasından çıkıyorlar adam cebinden pasaport la uçak bileti çıkarıyor
Belki her istediği eşyayı yapabiliyordur ne biliyim

Sosyal ağlarda paylaş

Bence Company bu Adam'ı yokedemediği için kilit altında tutuyodu, bu arada da onu yokedebilmek için virüsü geliştirmeye çalışıyolardı. Adam da bunun farkındadır tabi, virüsü geliştirmelerini önlemek için saldırmıştır muhtemelen, salgın öyle başlamıştır.

Adam ın şu anda -tam anlamıyla- ölümsüz olduğu kesin gibi bişey yani.
-ve sanırım beyin hücrelerini filan da yenileyebiliyo çünkü olanlardan anladığım kadarıyla Peter, silinen hafızasını Adam ın yeteneğini kullanıp Haitian'ın beyninde yarattığı hasarı düzelterek hafızasını geri kazanıyo.Tabi yanlış anlamış ta olabilirim:)

Sosyal ağlarda paylaş

Sylar istediği bi şeyi, istediği şekilde çalıştırabiliyo diye biliyorum. Milletin kafasını kesmesinin sebebi de, o güçleri kullanabilmek için beyinlerini nası çalıştırdıklarını öğrenmek istemesi. Onları öğrenince kendi beynini de o şekilde çalıştırıp o güçleri kullanabiliyo.

Bi de Peter'dan daha hayvani güçler bekliyorum ben şahsen. Annesi "en güçlü sensin" dedi bi kere. Tamam, her güce sahip olabiliyo ama sonuçta Sylar da sahip olabiliyo.

Sosyal ağlarda paylaş

DL'de mermi manyağı oldu,her geçen 2 tane sıkıyor garibana.

Ayrıca Nathan'in sakalları nasıl 3 hafta da o kadar uzadı ?

ve benim anlamadığım,Nathan'in yattığı hastane,bu Adam ve Peter'in tutulduğu merkez İrlanda'damıydı ? Sonuçta konteynir İrlanda da limandaydı.

Mantıksızlık olabilir ama genellikle güzel bölümdü,bayağı heyecanlıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
DL'de mermi manyağı oldu,her geçen 2 tane sıkıyor garibana.

Ayrıca Nathan'in sakalları nasıl 3 hafta da o kadar uzadı ?

ve benim anlamadığım,Nathan'in yattığı hastane,bu Adam ve Peter'in tutulduğu merkez İrlanda'damıydı ? Sonuçta konteynir İrlanda da limandaydı.

Mantıksızlık olabilir ama genellikle güzel bölümdü,bayağı heyecanlıydı.

konteynır NY deydi, Cork'a gitti işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...