Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Evet doğru , bsg lafı geçti diye söyledim . Heroes izliyorum heroes daha iyi diyorum , bsg izliyorum yok bu daha iyi diyorum , denge yok . Her neyse : Bağlantı bölümü olduğu için çok bişey beklemedim , güzeldi ama sıkıcıydı . En azından soru işaretleri gitti o iyi oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 peter'ın herşeyi hatırlaması ve sonunda attığı sühecem lan sülalezini bakışı güzeldi :) adam kardeşimize sonsuz saygı duyuyorum, hiro ile karşılaştıklarında olacakları da merak ediyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hirooooooz hiro vs adam'dan çok, adam vs pitır olursa iş bomba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 asd simdi, adam immortal. olduremiyorsun super... peter da aldi bu gucu o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 adam-claire adam 400 yilda gucunu ona katlamistir...mat ve babasi arasindaki farkin onlarca kat fazlasi olmasi lazim claire ile adam arasinda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 büyük spoiler Peter'ın annesinin gücünün insanları ikna etmek olduğunu böylelikle öğrenmiş olduk.Demekki bu yüzden sezon 1 de nathan annesinin söylediklerinden çıkmıyordu. güzel bir bölümdü soru işaretlerini yok etti bi nebze.Ama D.L'in ölmesi gereksizdi.tahminim senaryoda daha fazla yer kaplamaması için yapıldı bu. Bir sonraki sene tüm dünyaya yayılan virüste büyük ihtimal Adam'ın kanındaki iyileştirici etkileri ya kötüye de kullanabildiği, ya da normal insanlarda yan etkileri olduğunu var sayarak tüm bunların Adam'ın Peter'ı oyuncak olarak kullanmasından ibaret olduğunu anladık. Adam sırf Hiroya inat tüm dünyaya küskünlüğünü böylece dile getirmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sylar syları unutturdular bi döncek adamla peterın yanında bomba olacak o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Peter'ın annesinin ikna olayı ne alaka ya onu anlamadım ? Eden'da vardı o , bişey söyleyince insanların suratı garip garip şekiller alıyodu . Uzaktan yakından alaka kuramadım ben . Annesinin sözünü dinlemiş işte çocukcağız , illa mutant mı olcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Edım Yahu bu Adam'ın panatalonun cebi bag of holding falan mı ? Şimdi farkettim Nathan'ın odasına giriyorlar adam çat diye çebinden enjektör çıkarıyor Nathanın odasından çıkıyorlar adam cebinden pasaport la uçak bileti çıkarıyor Belki her istediği eşyayı yapabiliyordur ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ikna yeteneği fln yok yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bence Company bu Adam'ı yokedemediği için kilit altında tutuyodu, bu arada da onu yokedebilmek için virüsü geliştirmeye çalışıyolardı. Adam da bunun farkındadır tabi, virüsü geliştirmelerini önlemek için saldırmıştır muhtemelen, salgın öyle başlamıştır. Adam ın şu anda -tam anlamıyla- ölümsüz olduğu kesin gibi bişey yani. -ve sanırım beyin hücrelerini filan da yenileyebiliyo çünkü olanlardan anladığım kadarıyla Peter, silinen hafızasını Adam ın yeteneğini kullanıp Haitian'ın beyninde yarattığı hasarı düzelterek hafızasını geri kazanıyo.Tabi yanlış anlamış ta olabilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Peter'in hafizasi zaten parca parca yerine geliyodu. annesiyle sarilinca gelecekte kendine geldi. bunun adam'la bi alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 asdasd shadowfury haklı adam ın gücüyle beynindeki hasarı onarıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Peterda var bi cacık. Annesi "Sen en güçlümüzsün" dediğinde acaba absorb yeteneği oldugu için mi yoksa başka bişiy varda sonramı ortaya çıkıcak merak ettim. Absorb yeteneğiyle ilgili değil bence sylarda bir nevi absorb yapıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Sylar istediği bi şeyi, istediği şekilde çalıştırabiliyo diye biliyorum. Milletin kafasını kesmesinin sebebi de, o güçleri kullanabilmek için beyinlerini nası çalıştırdıklarını öğrenmek istemesi. Onları öğrenince kendi beynini de o şekilde çalıştırıp o güçleri kullanabiliyo. Bi de Peter'dan daha hayvani güçler bekliyorum ben şahsen. Annesi "en güçlü sensin" dedi bi kere. Tamam, her güce sahip olabiliyo ama sonuçta Sylar da sahip olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ee tamam bende öle dedim zaten bi ayrıcalıgı var ama ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hebele of of bu bölüm çok güzel oldu, herşeyi anlattılar bir bir. en güzelide adam ın nerden cıktıgını gördük. 9. bölüm harika olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 beatles-i saw her standing there aslında adamın onlarla nasıl anlaştığı neden amerikada yaşadığı falan ben bunlarıda öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 DL'de mermi manyağı oldu,her geçen 2 tane sıkıyor garibana. Ayrıca Nathan'in sakalları nasıl 3 hafta da o kadar uzadı ? ve benim anlamadığım,Nathan'in yattığı hastane,bu Adam ve Peter'in tutulduğu merkez İrlanda'damıydı ? Sonuçta konteynir İrlanda da limandaydı. Mantıksızlık olabilir ama genellikle güzel bölümdü,bayağı heyecanlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 asdasdd konteynır irlandaya gittiyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 DarKRideR said: DL'de mermi manyağı oldu,her geçen 2 tane sıkıyor garibana. Ayrıca Nathan'in sakalları nasıl 3 hafta da o kadar uzadı ? ve benim anlamadığım,Nathan'in yattığı hastane,bu Adam ve Peter'in tutulduğu merkez İrlanda'damıydı ? Sonuçta konteynir İrlanda da limandaydı. Mantıksızlık olabilir ama genellikle güzel bölümdü,bayağı heyecanlıydı. konteynır NY deydi, Cork'a gitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 o taşıma olayını düşündüm,kesinlikle öyledir dedim ama fark ederseniz Haitian kapağı kapattığındaki arka plan,Peter ilk bulunduğundaki planın aynısı,yani aynı yer. Fazla uzatmaya gerek yok aslında,tek yerde iki çekim yapılmış büyük ihtimal.Çekim hatası diyip geçelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Liman Limana benzer diyip geçelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 o da olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 E09 Promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar