Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Adam Bence Kenzei Adam değil sadece Peter kendi kendine konuşurken Adam ismini duydu ve ben Adam dedi. Peter gibi olma ihtimali falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Zegna said: -you are a bad woman! *cot* efendim lütfen Hiro "a" kullanmaz...=D -You are BAD WOMAN! You Vill-liaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 şirket şimdi bu şirketteki herkesin özel güçleri var belli ki peki kaito ve angela petrelli'nin güçleri neler acaba? hiç bahsedilmedi. angela peter'a "hatırla!" derken sanki kendi gücünü kullanıyormuş gibi geldi ayrıca peter'ın hafızasını silen kişi haitili ise o hafizalar normal yollardan geri gelemiyor demek ki angela'nın böyle bir olayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Benim gördüüm kadarıyla Angela Peter'ın hatırlamasını sağlamajk için gücünü kullandı. Zaten önceden de demiştik bunun gücü akıl/zihinle alakalı diye. Matt'in ve babasının gücüne benzer bi güç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adam peter vs zaten başından beri anlamadım peterin annesinin özelliğini de, hatırla felan diyince belki hafızayla ilgili olabilir gibi geldi. adamin kenzei oldugu bariz, zaten peterin claire'in gücü sayesinde o nükleer patlamadan kurtuldugunu dusununce adam'in ölmemesine şaşmamak lazım. 400 yılda ne biçim güçlenmiştir :D matt'in babası, sadece zihin okumayla başlıyor güçler sonra çok güçleniliyor felan demişti ya onun gibi. Ama belli ki çok da fazla güce erişememiş. peter olmasa geçmişe dönüp hiro'yu yenemicek yani. ayrıca bob'un dediğine göre onu daha önce bi odaya kitlemişler. matt de onu bi odaya hapseder babası gibi güçlendi artık.. başka türlü nasıl yenebilirsin ölmeyen bi adamı bilemiorum ki :P belki syların yaptığı gibi beynini çıkarsalar o da bi çözüm olabilir. tabi beyinden de vücut gelişirse oha derim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 abi patates mi bu tekrar yetişsin,beyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Dark o ne demek ya , peki kol patates mi tekrar yetişio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Peter'in beynine cam girdiğinde kendini yenileyemedi,Sylar milletin beynini inceleyerek güçlerin nasıl işlediğini öğreniyor vs. Demek ki olayı beyin kontrol ediyor.Eğer beyni sökersen veya çalışmasını engellersen doğal olarak yeni bir beyini yetiştirecek güç olmayacak.Kol,bacak vs. kendini yeniler ama,beyin.Patates değildir beynimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Peki vücut yeni beyin üretmez de beyin yeni vücut üretirse:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 beyni kuşbaşı doğrayalım o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yani kısaca beyni yok etmek şart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Replication Adam Replication yaparız bence beyni doğrarsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Molto said: adam monroe adam'ın başkasının güçlerini emebildiğini nereden çıkardınız ki Adam'ın 300 yıl boyunca regenden ölmemesinden daha mantıklı , Hiro'nun gücünü emdiğin farkedip Hiro'dan intikam alma amacıyla bu zamana gelip başka işlere bulaşmış olma ihtimali daha gerçekçi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Molto said: adam monroe adam'ın başkasının güçlerini emebildiğini nereden çıkardınız ki Adam Çünkü Bob bir bölümde Adam'ın güçleri yüzünden kendisini tanrı zannetiğini söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 seçmelemeyin yevrüm O zaman Adam XVII. yüzyılda regenere yeteneğini kimden emdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adam herşeyin başıdır belki ddfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Acaip Spoiler...Merak etmek isteyenler bakmasın. Kaynak Eski jenerasyon Hero'ları öldüren başından beri Kensei idi. Hiro ve Kensei arasında Primatech'te büyük bir karşılaşma olucak. Kensei ölümsüz, öldürülemez. 400 yıl geçmiş durumda ve adı artık Adam Monroe. Yıllar önce Kensei Hro'ya ihanet etmişti ve Hiro intikam almaya çalışıcak. Fakat Kensei'ye birisi yardım ediyor olucak: Peter. Hiro ve Peter arasındaki uzun dövüş ve diyaloglar boyunca Kensei zamanda asılı olarak kalacak (frozen in time?). Peter Kensei'ye yardım ediyor çünkü Kensei daha önce Nathan'ın hayatını kurtarmış olacak. Peter Kensei'ye ne yaptığını sorunca Hiro "Babamın intikamını alıyorum. O benim de arkadaşımdı, 400 yıl önce. Ama bana ihanet etti. Sana da ihanet edicek." benzeri bir şey söyleyecek. Kensei'nin ölümüne gelirsek. Kensei ölümsüz bu yüzden onu beton bir tabut içinde gömecekler. Bu sahnede bir hamamböceği de görülecek (nedir bu böcek sevgisi). Virüs Texas, Odessa'da yayılmaya başlayacak. Nathan televizyondan virüs hakkında bir nevi ulusa sesleniş yapacak ve Odessa halkınının virüsü yaymamak için nasıl karantinaya alındığını söyleyecek. Claire; Nathan, Peter ve Matt'i televizyonda görecek. Maya, Mohinder, Molly ve Elle (? o kimdi) Isaac'in çatı katında karşılaşıcaklar. Peter geleceğe gidip virüsün çoğu insanı öldürdüğünü görecek ve virüsü durdurmak için Kensei'den yardım almaya karar vericek. Hiro onu durdurmaya çalışacak ama Peter Hiro'yu dinlemeyecek. Kensei'nin aslında virüsü yaymayı amaçladığı öğrenilecek. Sonunda Matt Peter'ın kafasına girip onu Hiro'ya yardım etmeye ikna edicek (aslanım Matt). Ayrıca Kensei-Claire bağlantısının tam bilinmediğinden, Angela ve Claire'in Peter'ın yaşadığını episode 11'e kadar öğrenmeyeceğinden, virüsün genel nüfusa sıçramış olabileceğinden ve virüsün Primatech mahzenlerinden yayılacağından da bahsediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 verdiğin kaynakta abartı spoilerlar var. of of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 SPO SPO SPO Linklerin hepsi heroes.gen.tr'den alınmıştır. Daha Feci Spoiler Feci Spoiler ABOVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 todesengel doğru mu bunlar ? ohara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ya arkadaş ileriye dönük spoiler olduğunuz yazsanıza. Son bölümünü izledikten sonra doğal olara spoları açıyoruz. Öf be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 artik heroes izlemeye gerek kalmadi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 eğer doğruysa bunlar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ulan bakıyordum az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 doğru moğru deildir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar