eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 dennis spoiler mantığına hayranım ne diyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Çok küfür etme de izleyince üzülürsün :) Edit: Herkese söyleyeyim de yazdığım spoiler başlıklarının diziyle alakası yok, kulaklarımı çınlatmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 arkadaşlar yeni bölüm çıktıkça yenisine yazdığınızı belirtin lütfen yahu. yine yeni bölüm spoilerlarını okumaya giriştim, yine tadım kaçtı. bi 324 yazıcaksınız, zor diil, di mi anacım. tey tey tey... hey allaam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 x24I AM NORMAN BATES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ben beğendim valla. dizinin diğer bölümlerinden nefret ediyordum bu bölüm çok hoşuma gitti. sylar odaklı olduğu için büyük ihtimalle :) sylar yine yönetti. artık shapeshifting yaparken beyninin yeri filan mı karıştı (daha doğrusu nasıl ekstra diş çıkıyorsa, o ölmesi için yok edilmesi gereken beyindeki mikroskobik kısım da bir şekilde fazladan çıkmış olabilir) yoksa healingde de iyice aştı mı bilemedim :D her şekilde danko gghfbye peterın nathanın arkasından gelip syların üstüne atlamasını bekliodum gücünü alıp şartlar eşitlenir vs diye de peter heralde çiçek böcek toplamakla meşgul nathan da dallama mıdır nedir? neyine güvenip sylarla yüzleşmeye gidio lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sıkıntıdan bileklerimi kesecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Sylar ın kafasnını arkasından o bıçağı kalkıp çıkarmasını nasıl açıklıcaklar merak ediyorum, saçmalıcaklar gibi bir his var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 alperozg said: Sylar ın kafasnını arkasından o bıçağı kalkıp çıkarmasını nasıl açıklıcaklar merak ediyorum, saçmalıcaklar gibi bir his var içimde bence beyni ile midesi yer değişti dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sylar ın bıçak olayı şöyle birşey olabilir, onun zayıf yeri başkadır belkide, kişiye göre değişiyordur. bu arada başkanın yerine oynamaya çalışacağı belliydi daha kılık değiştirme gücünü alır almaz tahmin etmiştim zaten. elbiseler falan da değişiyor yanlız o da ayrı bi soru işareti. neyse daha çok cılkı çıkmadan düzgün bi final yapsalar bari. ama bu gidişle en az daha bir sezon daha devam edecek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sylar said: ÖBÜR ADAMLARDAN BİRİNİN BEYNİ KALMİŞ :D:D:D:D:D dicekler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 alperozg said: Sylar ın kafasnını arkasından o bıçağı kalkıp çıkarmasını nasıl açıklıcaklar merak ediyorum, saçmalıcaklar gibi bir his var içimde tik tak saylır Bir bölümde sanki ölmesi için bıçağı saplamak gereken noktanın çok çok küçük bir şey olduğundan bahsediliyordu (sallıyor da olabilirim feci bir şekilde). Onla alakalı bir şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Muhtemelen shapeshift özelliğiyle DNA değişikliği yapabildiği için tekrar oluşturdu o bölgeyi falan diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 3x24 Saylır Walla ne derlerse desin, adamı invul yaptılar şu an. Ayrıca elbisenin değişmesi çok saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 genel spo sylar ölürde öldürmeyi bilirseniz. versinler senaryoyu bana 5dk da epic bir final yazıp nasıl sylar öldürülür cümle aleme gösteririm mail bombardımanına tutun sylardan daha karizmatik hero getiriyim asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 fail oldum bölüm güzeldi. Syler bence sonunda iyi tarafa geçip yardım edip inzivaya filan çekilir. Syler güçleri aldıktan sonra doruk noktasında kullanmayı biliyor. Onun yeteneği sadece güçleri toplamak değil çünkü. Bence o bıçak darbesinden sonra kurtulmasınında bahanesi o olabilir. Öyle kolay değil bu işler gibi. Syler'ı öldürmek için beynini sökmek gerekiyor sanırsam. Genel olarak bölüm güzeldi. spoiler yerine quote yaptım dşsaldşas neyse düzelttim kimse görmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Gallant said: 3x24 Saylır Walla ne derlerse desin, adamı invul yaptılar şu an. Ayrıca elbisenin değişmesi çok saçma olmuş en saçma yeriydi burası izlerken sinir olmuştum, dizide iki de bir yok dna soğuruyorum ben diyip duruyor bu şekil değiştirmeyi açıklamak için, ama o kıyafetler değişmicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 komple sacmaladilar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Heroes lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Sylar ölmesi için bıçağın isabet etmesi gereken nokta mikroskopla görülürmüş ancak. (bunu daha önce kendisi bi bölümde sölemişti hangisi unututm şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 şimdi benim asıl merak ettiğim en son aldığı gücü nerede kullanacak? bibloyu paramparça eden adamın gücünü yani. daha ötesi mi var power word kill gibi birşey aldı herif. bakalım senaristlerimiz daha neler yumurtlayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben sylar için izliom filmi.. herkesi öldürmesini bekliom.. he is the man.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 syler bence watchmandeki neydio mavi adam gibi gitçek marsa orda yaşicak tek başına. sonra gelir güneşte yürüdüm der rahatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 spo abi çok eksik bir senaryo aslına bakarsanız. normal şartlarda bir karakter bu kadar baskın olmamalı. karşısında hiç bir güç duramaz. psikolojik sorunları fln var işte o şekilde bişiler yapmaya çalışıyorlar ama onun tam zıttı bir güç koymak gerek. ya da bir gruplaşma falan olmalı dizi eğlenceli bir şekilde devam ettirilmek istenirse. bir noktadan sonra bayıyor syların şu acıların çocuğu tripleri. ulan yaptığın bir şeyinde sorumluluğunu al. yok babam şöyleydi yok şirket şöyle yaptı yok beni manüpüle ettiler fln.(ellei niye öldürdü mesela? gelecekte ne güzel çocuk yapmıştılar) karşısına çıksın bir hero adam ol lan desin iki tokatlasın kendine gelecek zaten. ama yok. karşısına çıkara çıkara peterı çıkarıyorlar. o adam kaldırmıyor o karakteri. ezik ailevi sorunları fln var. ya ellerinde öyle bir imkan var ki insanlar ağızları açık kalıp seyredebilir. hani galacticada iyisini yazamam diyorsam bu dizidede adamlardan daha iyi yazarım diyebiliyorum hemde her bölümde. biraz şaşırtsınlar bizi. ne bu ya? klasik olacak ama deli gibi para alıyorlar bunu mu yazıyorlar? cidden gaza getiriyorlar adamı. bunlara millet para veriyorsa daha iyisini yazıp neler yaparız kim bilir. az kaldı az. alsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 sylar sıyırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Sylar'ın enseye vurulan tokat Syları durduracak karakter var aslında şu an, Parkman ve Hiro. Bir de Parkmanın veleti Sylar'ın özelliklerini de durdurabilir, hatta yapabilirler bunu son bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar