aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ahuahauh filmin sonunda olen esas oglanin adi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bu isi anca sylar bir punduna getirip babanin ozelligini cozunce duzelir. Bu durumda haiti linin baba naber diye ortaya cikmasi mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Xaenin said: Azrok said: Adam'ın Ölümü Ya bu peter'ın babasının adam'ın güçlerini aldıı sahnede peter'ın babasının hastalıktan kurtulduunu görüoruz ama hastalık haricinde yaşlılıktanda kurtulması gerekmezmidi?Bence direkt genç bir petrellie olması gerekirdi Ne kadar zekice bir spoiler tagidir bu. Harbi tam bir zeka örneği haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 şey bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacakmış. sakın indirmeyin torrentten birşeyler. fake dosyalar yüklemişler insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 malesef bana oldu bu haftasonu.. stargate atlantis indiriodum.. fake cikti bir virus girdi ki bilgsiayara.. internete giremez oldum.. stargate askimiz yuzunden bilgisayari mefta ettik :) heroes bile izleyemioruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 terminator iyimiş.sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 gecen haftada yayınlanmadi yanlismiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 geçen hafta 7. bölüm yayinlandi. Galiba yanlissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Tüh bende başka ibşi indirdim o zaman said: If you don't want to install the HDTVDivX Codec pack to watch the movie use the decrypter to remove the diyor izbelerrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 asdfsdfsd yeni bi resim çektim garbage daki albüme koymuştum :D yeni sylar ben olucam xD http://forum.paticik.com/read.php?62,3368333,3684700,page=727#msg-3684700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 3 tane adam gibi takip ettiğim dizi var en ümitli olduğum heroes yeni sezonunda beni hayal kırıklığına uğrattı, iyice birbirine soktular herşeyi ama yinede bir ümit bekliyorum eski günlerin hatrına belki toparlarlar diye.. ilk 4 bölümde neredeyse bırakıcaktım diziyi, şimdilik devam ediyoruz bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Predator said: Spo Peter'ın babası Adam'ın güçlerini alınca neden gençleşicek ki ? Yukarda böyle bişey okudumda, o gücün olayı belli bi seviyeye ulaştıktan sonra yaşlanmayı engellemesi. Claire'ında hiç büyümemesi gerekiyordu yani o zaman. Şimdi bu vakitten sonra yaşlanmıycak işte adam yani ortada mantık hatası yok. Muhtemelen ilerde ki Peter'ın iyileşme gücü yok. Ben yara izinden ve gelecekte ölmesinden bunu anlıyorum direk olarak. peter abicim claire peter'ı vurduğunda öldü mü sorusuna hayır sadece fişini çektik gibisinden bişey söylemişti. o yara izinin bir olayı olacak bence o yüzden hep gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Heroesin son çıkan bölümü hangisi? bunlarmı olmuştu? peter camdan açmuş ama ölmemişti falan. Yok bu eskisi ise yenisinde olan carpıcı bişiyi yazarmısnız. indiricem ama en son kacı indirdim unuttum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Heroes.S03E07.HDTV.XviD-LOL çıktı işte en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bu heroes hangi günler yayınlanıyo ya hergün warez-bb'yi kontrol etmekten bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 amerikada pazartesi. nete türkiye saatiyle salı sabahı düşüyo 4-5 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Llama said: Heroes.S03E07.HDTV.XviD-LOL çıktı işte en son Ya işte onu indirdimmi indirmedimmi onu bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Absolut said: Llama said: Heroes.S03E07.HDTV.XviD-LOL çıktı işte en son Ya işte onu indirdimmi indirmedimmi onu bilemiyorum :) En son bölümü izlemişsin. 03x07 Peter aşşa düşer ama ölmez. Claire aşağıda düştüğünü falan görüyor. Sylar ihanet ediyor. Peterı aşağı atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Son bölümü izlemişsin işte peter düşüyor camdan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 arşivlemiyormusun bak işte :D ondan öyle dedim de senin dediklerin bu bölümde oluyor baba pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Dragonfire said: Son bölümü izlemişsin işte peter düşüyor camdan falan. spoiler verdi adam banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sende onu alıntı yaptın senide banlasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 İşte externalde var diziler ama evdeyim emin olamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 adamınbiri said: sende onu alıntı yaptın senide banlasınlar ben adam editlemesin diye yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar