Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:
Azrok said:

Adam'ın Ölümü

Ya bu peter'ın babasının adam'ın güçlerini aldıı sahnede peter'ın babasının hastalıktan kurtulduunu görüoruz ama hastalık haricinde yaşlılıktanda kurtulması gerekmezmidi?Bence direkt genç bir petrellie olması gerekirdi

Ne kadar zekice bir spoiler tagidir bu.

Harbi tam bir zeka örneği haha :D
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane adam gibi takip ettiğim dizi var en ümitli olduğum heroes yeni sezonunda beni hayal kırıklığına uğrattı, iyice birbirine soktular herşeyi ama yinede bir ümit bekliyorum eski günlerin hatrına belki toparlarlar diye.. ilk 4 bölümde neredeyse bırakıcaktım diziyi, şimdilik devam ediyoruz bakalım..
Sosyal ağlarda paylaş

Predator said:

Spo

Peter'ın babası Adam'ın güçlerini alınca neden gençleşicek ki ? Yukarda böyle bişey okudumda, o gücün olayı belli bi seviyeye ulaştıktan sonra yaşlanmayı engellemesi. Claire'ında hiç büyümemesi gerekiyordu yani o zaman. Şimdi bu vakitten sonra yaşlanmıycak işte adam yani ortada mantık hatası yok.

Muhtemelen ilerde ki Peter'ın iyileşme gücü yok. Ben yara izinden ve gelecekte ölmesinden bunu anlıyorum direk olarak.

peter

abicim claire peter'ı vurduğunda öldü mü sorusuna hayır sadece fişini çektik gibisinden bişey söylemişti. o yara izinin bir olayı olacak bence o yüzden hep gözüküyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Llama said:
Heroes.S03E07.HDTV.XviD-LOL
çıktı işte

en son

Ya işte onu indirdimmi indirmedimmi onu bilemiyorum :)

En son bölümü izlemişsin.

03x07

Peter aşşa düşer ama ölmez. Claire aşağıda düştüğünü falan görüyor. Sylar ihanet ediyor. Peterı aşağı atıyor

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...