uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 mono said: mayanın gücü baya saglam aslinda diger herolarla kiyaslandiginda...bildigin ölüm elçisi kiz, kesin bir olayi olacak bence..güzelde kiz hem yazik :) bence onun bir olayı çıkacaktıysa da bunu fazla uzattılar. mohinder'ın cinsel tatminini sağlayan bir karakter gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Llama said: alt yazısı varmi ya divxplanet daha çevirmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 oha len ne aile bu be böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 aquila said: baba petrelli o haldeyken onla konusabilicek su an bildigimiz kadariyla 2 adam var, parkman ve babasi. ve peter. o da almıştı o gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 parkmanın babası çok fena adam ya. tüm olayı o adam yapıyor hatta. parkman babasının yanında çok gereksiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Hathan a acidim walla, annesi gelmis 3 cocuk yaptik, sende sictik, ondan sana asi yaptik dedi. Gerci diger bir ilginc olayda baba petrelli nin kendi cocuklarini oldurmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 parkman babasını beyni içinde hapsedip de level 5 tarzı biyere koydurtmadımıydı. hadi şu manyetik olayda kaçtı diyelim, parkman'a tekrar haber salmazlarmı baban kaçtı yakala şunu diye? bir de sylar çok çok uzakları duyabilme yeteneğini ilk sezon bi kadından aldıydı. yahu bu senaristler ciddi anlamda öküz mü? kaç tane böyle aptal hata yaptılar ya. 2inci sezonda peter'ın kapının içinden geçmek yerine kırmaya çalışmasından tut bu syların uzakları duyma özelliğini hiç kullanmamasına kadar. cidden çok saçmalıyo senaristler bazen. tekrar baştan bi izlesinler biara şu bölümleri... ayrıcana bu geçmişteki peter da bilmiyomuydu syların claire'in gücünü aldığını. nası bi hırsla boyununu kırarak öldürebileceğini sandı ki bianda? neyse ya tamam heyecanlı ama çok fazla hata var gibi geliyo bana ya =/ ayrıca bi de edit sayfasında spoilerin kapama zımbırtısı görünmüyo şuanda ve bilmemkaç kere editledi diye not da yazmıyo bug buldum galiba oha hatta imzam mesajda görünüyo lan noluyo!!! adminler yardım cidden 4üncü kere mi ne editliyorum şuan mesajımı, ne bi edit notu var ne de spoilerin şu kapama zımbırtısı. ayrıcana imzam mesajın içinde görünüyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madcat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sylar özelliklerini unuttu ya geçen sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 iyide claire'ın iyileşme özelliğini aldı geri getirebilir unutmaktan kastın haitilinin silmesiyse. yok değilse hatırlamıyorum onu unutmak derken şu ölümden döndüğünde gitmişmiydi bütün özellikleri? gittiydiyse niye gittiydi hatırlatabilecek olan varmı acep unutmuşum demekki boşa küfretmiş olmuyim senaristlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 işte meksikanın ücra bi köşesinde çıktı ya ortaya tekrar. maya'yla fln tanıştı hatta onları getirdi işte abd'ye bu olaylar olurken güçlerini unutmuş ve yeniden bulmaya çalışıyordu ve claire'ın babası adını unuttum şimdi sylar'ın bütün özelliklerini biliyo olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 demekki bilmiyor tam özelliklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ama bu yaptığın ayıp allahtan izlemiştim hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dennis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 oha adam hala banlanmamıs, bunun da gucu banlanmamak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mumu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 anasının gözü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 3x05 biraz baysa da yer yer, genel olarak baya iyi bir bölümdü bence. Baba petrelli mevzusu hele, baya sağlam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mumu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 dadada yav yalnız ben kesinlikle sylar ve peter'ın aynı safta yer aldıklarında yenilemeyeceklerini düşünüyorum. haksız da değilim. baba petrelliyi de kıtır kıtır doğrayacak ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Yorum+Soru Abi Sylar artı Peter afedersinde Dünyayı bile yarar, bırak baba Petrelli'yi. Birde ben neden Sylar'ın böyle annesine güvenip, bir anda ana kuzusu olduğunu anlamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Llama said: oha len ne aile bu be böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mono Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 offtopic patlatirim hic acimadan.. In Sylar we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aegean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oha bomba olmuş:D > < O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kral adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 televizyon tarihinin en sevilen kötü adamlarından biri de sylar olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/pics%5CK%C3%BClt%C3%BCr-Sanat%5C1686%5C21902.jpg JSKADJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Krusty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/pics%5CK%C3%BClt%C3%BCr-Sanat%5C1686%5C21903.jpg bildiğin sylar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sawer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 soldaki bildiğimiz sylarda sağdaki adam kim tanıdık geliyor ama çıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 Sonraki 103.sayfa (Toplam 159 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sylar özelliklerini unuttu ya geçen sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 iyide claire'ın iyileşme özelliğini aldı geri getirebilir unutmaktan kastın haitilinin silmesiyse. yok değilse hatırlamıyorum onu unutmak derken şu ölümden döndüğünde gitmişmiydi bütün özellikleri? gittiydiyse niye gittiydi hatırlatabilecek olan varmı acep unutmuşum demekki boşa küfretmiş olmuyim senaristlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 işte meksikanın ücra bi köşesinde çıktı ya ortaya tekrar. maya'yla fln tanıştı hatta onları getirdi işte abd'ye bu olaylar olurken güçlerini unutmuş ve yeniden bulmaya çalışıyordu ve claire'ın babası adını unuttum şimdi sylar'ın bütün özelliklerini biliyo olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 demekki bilmiyor tam özelliklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ama bu yaptığın ayıp allahtan izlemiştim hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 oha adam hala banlanmamıs, bunun da gucu banlanmamak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 anasının gözü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 3x05 biraz baysa da yer yer, genel olarak baya iyi bir bölümdü bence. Baba petrelli mevzusu hele, baya sağlam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 dadada yav yalnız ben kesinlikle sylar ve peter'ın aynı safta yer aldıklarında yenilemeyeceklerini düşünüyorum. haksız da değilim. baba petrelliyi de kıtır kıtır doğrayacak ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Yorum+Soru Abi Sylar artı Peter afedersinde Dünyayı bile yarar, bırak baba Petrelli'yi. Birde ben neden Sylar'ın böyle annesine güvenip, bir anda ana kuzusu olduğunu anlamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Llama said: oha len ne aile bu be böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 offtopic patlatirim hic acimadan.. In Sylar we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oha bomba olmuş:D > < O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kral adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 televizyon tarihinin en sevilen kötü adamlarından biri de sylar olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/pics%5CK%C3%BClt%C3%BCr-Sanat%5C1686%5C21902.jpg JSKADJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/pics%5CK%C3%BClt%C3%BCr-Sanat%5C1686%5C21903.jpg bildiğin sylar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 soldaki bildiğimiz sylarda sağdaki adam kim tanıdık geliyor ama çıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar