aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hero mero yok aslinda, taraflar var, bi taraf bisey istiyo karsi taraf baska bisey, ikisi de birbirine villain, herkes kendine hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 peter bence ne yapacağını bilemeyip intihar edecek eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 @aquilla ağır girmişin abi :D popo mopo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 abi bariz seyleri gormeyip, sallayinca insanlar sinirleniyorum, no offense, kisisel bi durum degil, benim manyakligim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oyy oyyy oyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Fena değildi sonra bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kullanılan efekler , dövüş sahneleri falan çok rezalet ya. sylar ın evinde ki o kavga sahnesi nedir ya. o kızın yumrukları falan. claire ın silah tutuşu bile rezalet. sokakta yan yana yürümesi eski ile yeni peter ın. göze çok batıyor. nathan ın uçma sahnesi. ilk sezon nekadar güzeldi özellikle noah dan kaçarken ki sahne. şimdi ne hale gelmiş görsel efektler. cidden insanı çok rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 herşeyde kötü birşey bulmaya çalışmadan izleyin işte bu kadar rahatsız oluyorsanız izlemeyin burada konu ve dizi hakkında konusulacakken efekt kötü bilmem ne berbar prison break heroes u döver falan gayet güzel bir dizi ve en güzel bölümdü şimdiye kadar ki sizlerin de deiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 torrent bulamadım biri pmle atabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 1. sezondan beri izliyorum ve izledikçede daha iyisin bekliyorum. doğal olarak yeri geldiğinde eleştiricem. Ozaman forumlara uyarı koyalım ve " bu diziye sadece yıkama yağlama mesajları atılır" yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 4. bolumu izlediğimde tek bir şey düşündüm.Bu 45 dkmıydı?:D sanki 1.30 saat gibiydi ya şimdiye kadar izlediğim en heycanlı heroes bolumlerınden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 S3E4 Sylar in oglunun adinin Noah olmasi(zaten cocuk Noah a benziyor) ve Noah Bennet in eski evinde yasamasi, insani ister istemez 4 senede teknoloji ilerledi de gay iliskiden cocuk sahibi mi oldular diye dusunduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 geleceğe dönüşte olabilir tutup getirmişlerdir çocukluğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben de çok beğendim bu bölümü gerçekten,bi solukta izledim yani. Peter'ı severdim daha çok sevmeye başladım,da bu clairların dalgayı çözemedim,bu gelecektekilerin yani gariban peter'a terorist falan diyolar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 mani said: kullanılan efekler , dövüş sahneleri falan çok rezalet ya. sylar ın evinde ki o kavga sahnesi nedir ya. o kızın yumrukları falan. claire ın silah tutuşu bile rezalet. sokakta yan yana yürümesi eski ile yeni peter ın. göze çok batıyor. nathan ın uçma sahnesi. ilk sezon nekadar güzeldi özellikle noah dan kaçarken ki sahne. şimdi ne hale gelmiş görsel efektler. cidden insanı çok rahatsız ediyor. abi dizi sonuçta film çeker gibi efektleri ayarlamaları mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Seyrettiğim en iyi heroes bölümlerinden biri oldu açıkçası. Baya açıklayıcıydı; arada sosyal mesajlar da verdiler (ki bu tarz bir dizi için bence çok saçma), mümkün olduğunca hikayenin parçalarını bağlamaya çalıştılar falan. Hala cliffhangerlar var, aquilanın spoilerında yer alan birkaç sorunun cevabını alacak mıyız bilmiyorum ama bu sezon ki 4 bölümün 4ünün de iyi seviyede olmasından baya memnunum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 herkesin ortak beğenisi olarak sevilmesi garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 formülü para için istiyorlar zaten. hiro ya dedi ya petrelli kadını satacaz fln amaç o. ama anlamıyorum, mantıksız geldi ben pek yemedim. elinde okadar güç var çal bütün paraları bankalardan bak keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 cnbc-e de başlasada izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 3X05 promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ya güzel bi bölümdü ancak grafikler fail bence daha öncede bazı sahneleri yayınladılar örnk:nathan'ın uçma sahnesi bu bölümde ayrı bi fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 süper bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Greeny said: mani said: kullanılan efekler , dövüş sahneleri falan çok rezalet ya. sylar ın evinde ki o kavga sahnesi nedir ya. o kızın yumrukları falan. claire ın silah tutuşu bile rezalet. sokakta yan yana yürümesi eski ile yeni peter ın. göze çok batıyor. nathan ın uçma sahnesi. ilk sezon nekadar güzeldi özellikle noah dan kaçarken ki sahne. şimdi ne hale gelmiş görsel efektler. cidden insanı çok rahatsız ediyor. abi dizi sonuçta film çeker gibi efektleri ayarlamaları mümkün değil o zaman sana günde 3 öğün smallville tavsiye ediyorum. uçmak nasıl olur gözden nası ışın atılır bilimum superman efektleri nasıl film kalitesinde yapılır izle sonra heroes izlemezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 smallville izleyip, heroes u bırakacaksam zaten kapasınlar internetimi tv mi hiçbirşey izlemiym. smallville diosun abi yapma gözünü seviym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kesinlikle heroes'un görsel yönetmeni rezalet. her konuda rezalet. efektler olsun, çekimler olsun. geçen sezondaki prag sahnesi neydi ya? bana biri açıklasın onu. çok başarısızlaştı böyle değildi. ama konusundan izliorz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar