-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 reyting için ya bencede... umarım haksız çıkartırlar beni :/ not: obaaaaaa paticik açılmış tekrar nasıl sevinçliyim şuan varya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 aslında kurtlar vadisi bence yayından kalkmamalı. sokakların daha güvenli oldugu başka bi 2 saat yok gün içinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 kalksa da bir daha geri gelmese, onun yerine insanlar o iki saatte biraz kendileri için bir şeyler yapsa beynen gelişmek adına, iki saat harici de sokaklar güvende olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bu aksam son bolumu yayinlicaklarmis mesela:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 yayından kalktı efenim. geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 kalktı yayından..güldüm resmen..bir diziyi yayından kaldırmak..peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ehuehueheuheuheıeuheh iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 kurtlar vadisi'nin saygideğer izleyicileri, 23 yıldır türkiye'nin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve geleceğini körelten terör belasının arkasındaki karanlık gerçekleri konu edindiğimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayın yasağı fiili bir durumdur. bildiğiniz gibi, önyargılı karalama kampanyalarına rağmen kurtlar vadisi terör'ün birinci bölümü yayınlanırken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarısı nefeslerini tutmuş, her kesimden 30 milyon insanımızın yüreği birlikte çarpmış, eserde şu veya bu kesime karşı en küçük bir ayırım ve aşağılama görülmemiştir. buna rağmen geçtiğimiz pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarkı dönmeye başlamış, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayımlanması imkânsız hale getirilmiştir. ya kurtlar vadisi yayından kalkacak ya da kanalın yayın izni iptal edilecekti. yapımcı olarak bizim yaptığımız 30 milyon vatandaşın takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin beğenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptığı somut bir gerçekliktir. zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayınlanmış ve bu bölümde herhangi bir sakınca görülmemiş olduğu halde sonraki bölümler, ısmarlama bir takım kaygı ve tahminlerden hareketle ağır şekilde suçlanmıştır. oysa kurtlar vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir. dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı kürt ve türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar kurtlar vadisi'ni suçlamış, yayın engellenmiştir. kurtlar vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur? kurtlar vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir? ancak, kurtlar vadisi'nin yapımcısı olarak pana film, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır saygılarımızla pana film Demiş Pana Film, ekşinin dediğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Ne kadarda güzel söylemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 evde babasının tokatladıgı adam sokakta polata dönüsüyordu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Kalkmasına Sevindim... Kurtlar Vadisi Diye Birşey Yok... Kurtlar Vadisine Zaten Gerek Yok... [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 00:47 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Kalkamsı iyi oldu bence bizim yurtakiler abartıyodu bölümü kaydedeip gecenin bi yarısı cenderrwe sesleri ile uyanıp küfür ediyodum simdi yenisinide aynı yaparlardı surda kalmıs 3 ayım kafa dinleyim :D Rtük ü ilk defa dogru kararından dolayı kutluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 az önce show tv'de uzuun uzun anlattılar bu konuyu. kurtlar vadisini en kötü ihtimalle dijital/internet ortamı veya sinema yolu ile devam ettireceklermiş. abarta abarta anlattılar. benim için sorun yok, izlemiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Ya ben de demistim kalkmasi iyi oldu diye, ama dusununce sansurun hicbir sekli hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 eet sansür sevdiğimiz bir şey değil.kurtlar gibi biri dizi olsa bile. [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 01:29 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 kurtlar vadi ile ilgili olarak pana film'in yaptığı açıklama: KURTLAR VADİSİ’NİN SAYGIDEĞER İZLEYİCİLERİ, 23 yıldır Türkiye’nin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve geleceğini körelten terör belasının arkasındaki karanlık gerçekleri konu edindiğimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayın yasağı fiili bir durumdur. Bildiğiniz gibi, önyargılı karalama kampanyalarına rağmen Kurtlar Vadisi Terör’ün birinci bölümü yayınlanırken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarısı nefeslerini tutmuş, her kesimden 30 milyon insanımızın yüreği birlikte çarpmış, eserde şu veya bu kesime karşı en küçük bir ayırım ve aşağılama görülmemiştir… Buna rağmen geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarkı dönmeye başlamış, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayımlanması imkânsız hale getirilmiştir… Ya Kurtlar Vadisi yayından kalkacak ya da kanalın yayın izni iptal edilecekti… Yapımcı olarak bizim yaptığımız 30 milyon vatandaşın takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin beğenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptığı somut bir gerçekliktir… Zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayınlanmış ve bu bölümde herhangi bir sakınca görülmemiş olduğu halde sonraki bölümler, ısmarlama bir takım kaygı ve tahminlerden hareketle ağır şekilde suçlanmıştır. Oysa Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir… Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı Kürt ve Türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar Kurtlar Vadisi’ni suçlamış, yayın engellenmiştir… Kurtlar Vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur? Kurtlar Vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir? Ancak, Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı olarak PANA FİLM, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır… Saygılarımızla… PANA FİLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 kurtlar yerine selena izleyin sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 hirtlar vadisi.. provokasyon abidesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Oturup bütün yorumları okumadım. Fakat bir medya ve iletişim bölümü öğrencisi olarak okulda derslerimizin içine kadar bile girmiş olan bu konu hakkında bi kaç şey soylemek istiyorum. Şimdi herkesin ilk olarak bilmesi gereken gerçek şudur ki: Medya gerçek bir güçtür. Medya halkı yönlendirme gücüne sahiptir. Bu hiçte hafife alınacak birşey değil, bunun farkına vardığımız zaman bazılarının "Beğenmeyenler izlemesin la" diye gevelediği şeyleri birdaha göz önüne almamız ve düşünmemiz gerekiyor. Zira hepimiz türkiyede yaşayan tüm(komple) halkın eğitim düzeyi ve bilinç seviyesini az çok hesap edebiliriz değil mi? O halde bu dizinin küçük cocuklar dışında yetişkinleride (baya böle kıllı mıllı adam) etkileyebileceğini hesaba katmamız gerekir. Herkesin eğitim ve bilinç seviyesi aynı değil. Godfather'ı izleyip abi hastasıyım adamlar süper böle adam kesiyolar indiriyolar falan diyen adam ile olayın gerçekliğini kavramayı başarmış kişileri aynı kefeye koymamamız gerektiği konusunda hemfikirim. Olayın gerçekliğinden kastım, bir senaryoda olsa orada anlatılan bazı gizli kalmış gerçeklerin bilincine varmaktır. Ama bu ülkede bu diziyi izleyipde o diğer etkilenip ırkçılık yapan ve racon kesen kısımın daha fazla oldugunu hepimiz biliyoruz, kaldı ki gazetelerde defalarca okuduk, gaza gelip kendini Polat alemdar sananların nelere kalkıştığını. Demek istediğim evet bu dizi türk televizyon izleyicisine ağır bi dizidir. Bu bir gerçek olabilir ama öte yandan çok çarpıcı birşey daha ortaya çıkıyor. Dizi, çok iyi farkında insanların içindeki milliyetçi duygularını uyandırmak suretiyle rating rekorları kırdığının. Bunu bir güzel kullanıyor kendi lehine. Medyanın gücünden bahsetmiştim, duydugum kadarıylada 30 milyondan daha fazla bir izleyicisi varmış Kurtlar Vadisi dizisinin. Bu yadsınamayacak kadar büyük bir çoğunluk ve içindeki bilinçsiz ve eğitimsiz kesim kesinlikle daha fazla. Dolayısıyla bu kısaca "Dünya Türk Olsun" Sloglancılarının daha da çoğalması demek zaman içerisinde(dizi devam etseydi.) Beğenmediğimiz amerikan medyasında şöyle bir ilke varmış, bunu başka bir platformda okumuş ve hocalarımdan birine sormuştum. Amerikan medyasının içerisinde haber niteliğinde ki Halkı Galeyana getirici ve kışkırtıcı hiçbirşeyin tv'lerde yayınlanmaması ilkesi, 11 eylül saldırılarında okadar insan öldü ve televizyonda kanlı görüntüler gösterilmedi. Neden? Çünkü medya kendi gücünün farkında ve bunun etkilerinin ne olacağını biliyor .(Hükümet tarafından da olması olası) Fakat malesef ülkemizde bu ayrımın farkına varamayan yada çıkarlar yüzünden varmak istemeyenler yüzünden sonuc dahada kotuye gidiyor. Halkımızın etkilenme potansiyelinin ne kadar yüksek oldugunu anlatmanın geregi varmı? zanletmıyorum. Hepimiz biliyoruz bir arabesk şarkısı dinleyipde kendini jiletleyen kesimin bu tür bir diziden ne seviyede etkilecegeni. Medya bir güçse ve bu güç halka hitap ediyorsa halkın algılama seviyesinin ne durumda olduğuda ortadaysa vede Çoğunluk, azınlığı (düzgün ve kötü izleyici diyelim) eziyorsa Diyebilirizki evet bu dizi zararldır, kaldırılmasıda hayırlı olmuştur. Faşizm ve ırkçılık konusunda da, zaten ülkemizde hali hazırda bulunan "Ya Sev Ya Terket"'çilerin olmasından ve bu sayının giderek bilinçsizce yükselmeside bazı şeyleri gösteriyor. Türk gençliğinin en çok okuduğu kitap Hitler'in Kavgam'ı , 30 milyonluk Kurtlar Vadisi izleyicisi hafife alınacak veriler değil. Şahsen kendi adıma hiçbir ırkın birbirinden üstün tutulamayacağına ve bunun sacmalık olduguna inanıyorum. Faşizmin doğasında Kan ve Toprak dışındaki herşey boştur gibi bir anlayış varken böyle bir düşüncenın dolaylı yollarla halka medya gibi bir güç tarafından empoze edilmesi başlı başına zararlıdır. Gelişen Şiddet ve jr. polatalemdar'lardan zaten bahsetmeye luzum yok. Ben İzmir gibi Türkiye'nin en modern kenti denilen şehirde bile tesbih çekip pardüsüsü ile dikilip racon kesenlerin sayısının her geçen gün artmasından usanmaya başladım. Kaldı ki Ayrımcılık ve ırkçılık da işin içine girerse gelecekte düşünülmez bir hal alacagı kesin bu işin. Son olarak geçen haftaki Penguen dergisinin kapağında ki çok begendigim karikatür ile yazıma son vermek istiyorum. Sanırım benim anlatmak istediğim oluşmuş-oluşabilecek olması olası olan türk gençliği hakkında bir özet niteliği taşıyor.[ Mesaj 16 February 2007, Friday - 21:54 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Black çom mükemmel yazmıssın dicek bişe bulamadım +1 diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Bence kalkmamaliydi. Kararin yanlis oldugunu dusunuyorum. Cok net hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ölen dizi kahramanı için cenaze düzenlendiği, dizide bu kahramanı öldüren "oyuncunun" sokakta dövüldüğü bir ülkede yaşıyoruz. biraz fedakarlık yapmalıyız ve evet dayanmalıyız arkadaşlar. kurtlar vadisi olmadan yaşamayı öğrenmeliyiz, polat ruhunu yansıtmadan sokaklarda yürümeye alışmalıyız. yapabiliriz bunu, inancım büyük güç sizinle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Sanirim eksisozlukte okumustum bu yorumu cok da begenmistim. Ugur Mumcu olduruldugunde Kurtlar Vadisi var miydi veya bundan once oldurulen 10'larca aydin zamaninda kurtlar vadisi var miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Yarın öbür gün benzer nedenlerden başka programlar yayından kaldırılınca anlıcaz sansürün ne olduğunu. Beğenmiyorsan izlemezsin, reklam vermezsin, kanala şikayet edersin, ama yayından rtük zoru ile kaldırmak bence yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Bu dizi olmadan da insanlar vuruluyordu .. Polat Alemdar lar vardı.. Kalksa da olacak. olsa da olacak.. Çözüm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar