yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 evet steve nash ve iverson sakatlanınca, memo da all star'a dahil edildi. tarihi bir all star, Türkiye olarak bizi bekliyor.
cemad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 inanılmaz sevindim, gurur duydum. harikasın memo. yazın yapılan eleştirileri haketmediğini düşünüyordum. bu sezonku performansıyla ve en sonunda all-stara seçilmesiyle göğsümüz kabardı vallahi
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Yılmaz Özdil'in Sabah'ta bugün yazdığı yazı. ben çok beğendim said: Fatma... 2'nci Dünya Savaşı yılları... Gamalı haç, veba gibi sarıyor Avrupa'yı... Rus topraklarına dalıyor. Bugünkü Ukrayna'ya geliyor Alman tankları... Ve, yakaladıkları 300 genç kızı, çırılçıplak soyarak, tıkıyorlar vagonlara... Nereye? Polonya'ya... Ölüm kamplarına. Kızlardan biri, Pavlina... 15 yaşında. Babacığını 4 yaşında kaybetmiş. Çünkü Bolşevikler, ailesini Urallardan sürerken, yolda can vermiş... Kalp hastası anacığıyla yaşam mücadelesi verirken, koparıp alıyor Naziler. Geliyorlar Polonya'ya. Kulaktan kulağa hep aynı cümle, "gaz verip, öldürecekler... " Titriyor insancıklar. Ama o da ne? Tekrar trene bindiriyorlar. Avusturya... Bugün Türkiye'de çok tutulan, ünlü bir Alman markasının fabrikasında çalıştırıyorlar. 20 saat iş, 4 saat uyku, kuru ekmek. 3 yıl. Gün geliyor, savaş bitiyor. Tam "kurtulduk" derken, anlaşılıyor ki, çile bitmemiş... Amerikalılar, esir kızları, Ruslara teslim ediyor. Rus, gaddar. Yine kamp, yine tel örgü... Pavlina, kaçıyor. Dere tepe... Bir başka kampa geliyor. Amerikalıların... Oraya sığınıyor. Amerikalılar, onları yine trene bindiriyor... İtalya'ya, Roma'ya getiriyor. Bu kampta, Naziler tarafından esir alınan Kafkas Türkleri var... Orada tanışıyor Süleyman'la... Dağıstanlı güreşçi... Âşık oluyor. Olunmayacak gibi değil; Şeyh Şamil'in soyundan gelen Süleyman, kapı gibi. O da tutuluyor Pavlina'ya, diyor ki, "Müslüman olup, benimle evlenir misin?" Hemen kabul ediyor Pavlina. Nasıl etmesin... Öl dese, ölecek. O kadar seviyor. Fatma adını alıyor Pavlina. Uzatmayayım... Türkiye'ye taşınıyorlar. Tuzla'ya. Süleyman, yani Süleyman Baştimur, güreşe devam ediyor, Türkiye'ye Akdeniz Olimpiyatları başta olmak üzere, çok sayıda altın madalya kazandırıyor. Üç evlatları oluyor. Biri, Nimet. *** Şimdi, Nimet'i orada bırakalım... Bosna'ya uzanalım... Bir asır önce falan... Bosna'da imamlık yapan Mehmet Bey, Anadolu'ya göç ediyor, Adapazarı'na... Oğlu var, Mahmut... Gönlünü Zehra'ya kaptırıyor. Evleniyorlar. Evlatları oluyor... Abdullah. *** Gel zaman, git zaman... Güreşçi Süleyman'ın kızı Nimet ile imam Mehmet'in torunu Abdullah, tanışıyor. İlk görüşte aşk denir ya, öyle... Evleniyorlar. Yalova'da. İki kız, bir erkek evlatları oluyor. Erkek olanı, maaşallah... 63 santim doğuyor. Karamürsel'de ABD'nin donanma üssü var o zamanlar... O üsteki Amerikalı doktora götürüyorlar, kontrol için... Diyor ki doktor, "bu çocuk, Amerikan standartlarının üzerinde büyüme gösterecek, aman iyi besleyin." Zaten nasıl beslemeyeceksin? Adam doymuyor ki... Günde 4 litre süt içiyor! *** O bebek, bugün, 2 metre 11 santim boyunda... 113 kilo. *** O bebek, Mehmet Okur. *** NBA'da şampiyon olmayı başaran "ilk ve tek Türk" olmakla yetinmedi... All Star denilen ve çok az insana nasip olan "dünyanın en iyi takımı"na seçilmeyi başaran "ilk ve tek" Türk oldu. *** Bir ucu Bosna'da, bir ucu Kafkaslar'da... Rus sürgününü, Nazi işgalini, ölüm kamplarını yaşayan... Direnen... Hayattan, aşktan ve Türkiye'den ümidini kesmeyen bir ailenin, dünyanın zirvesine bayrağını dikmiş evladı o. *** "Gurur duy Türkiye" diyemeyeceğim... Çünkü daha 5 ay önce bu çocuğu, "vatan haini" ilan ettiler bu ülkede... "Sakatım" dedi, "işte doktor raporum" dedi. "Defol" dediler. "Şımarmış bu" dediler. Milli takımdan kovdular! Şimdi utanmadan, onun üzerinde emekleri olduğunu, Türkiye'nin gururu olduğunu yazıyorlar. Utanmadan. *** Gurur duy Fatma... Ne mutlu ki Mehmet'e senin gibi bir anneannesi var.
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Hiç süre almasa bile, ki çok zor bir ihtimal; o kadroda yer alması bile yeterli benim için. Mükemmel bir haberdi. İnşallah devamı gelir.
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 muhtemelen süre alır...Bugünleri göreceğimi hayal bile etmemiştim...Bravo Memoya...
tellos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Hayal gibi 1dk bile o sahada olması yeter de atrar bile geriside gelir işallah
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 http://www.realgm.com/boards/viewtopic.php?t=620326&postdays=0&postorder=asc&start=12&sid=166f5a9f7a190494bf6fb8debd2fc5b5 Oha dedim böyle bi link buldum bi yerden. Adamlar tapmaya başlamış Mehmet Okur'a :D Birde şöyle bişi var. http://www.realgm.com/boards/viewtopic.php?t=622490&postdays=0&postorder=asc&start=12 [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 18:42 tarihinde, Catscratch tarafından güncellenmiştir ]
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ulan ai sakatlanacak zamanı buldun beah. memo inşallah geçen sene lebron eziğinin yaptıklarını yapmaz. bunun bir şov maçı olduğunun farkındadır herelde.
Razu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 süre almaması gibi bir şey söz konusu olamaz.all-star olupta kenarda oturmak diye bir şey olmaz ki (=.
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 oyunlarda sabahlarım maçın tekrarını izleri diyordum, şimdi çift gece sabahlama söz konusu. fads. tebrikler memo=)
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ama bu gavurlar da kafa yapmayı biliyolar arkadaş. yukarıdaki linkler acaip bomba. uykum olmadığı bi zaman sonuna kadar okuyucam fekat şimdi bir iki şey yazayım oradan: memo tarikatı kuruluyor (arena daki amca sesi çınladı kulaklarımda birden) "Dont forget, we will all sleep in our cars, as that is the only way to get our hair to look like the almighty Memo!" Meali: "unutmayın hepimiz arabalarda uyuyacağız, çünkü bu saçımızın memo haşmetlilerine benzemesi için tek yol." sonra bi de şey vardı: "suratlarımıza sanki maçtan beş dakika önce uyanmış ve sahaya çıkmış gibi bir ifade takınıcaz" yarıldım. yalnız mehmet okurun eşi yeliz okur a falan baya bi sulanılmış. hep beraber uçalım buradan tiii amerikaya kadar. görsünler türkün gücünü:D
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Yalnız son post mükemmel:)Finding memo..:D
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 he bu arada yetenek yarışmasına katılamayan nash in yerine chris poul dahil olmuş...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Admin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 memoya hep destek tam destek milliyet sabah gibi gazetelerin int sayfalarında nzm memo haberi olsa hemen birsürü insan türk degil o, sevinmiyorum, mili takımı sattı diye papagan gibi her gun yazıyorlar. bıktım böyle tiplerden adam orda gitmis türk kimligi ile takımının en skorer en istikrarlı oyuncusu olarak galibiyetten galibiyete kosuyor. kısa sürede bukadar buyuk basarılar kazanıyor, halan daha saçma sapan yorumlar yapanlar oluyor arkasından.. helal olsun memoya valla gururla izliyorum her gece sabahlamaktan uyku duzenim komple değişti :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Bu yazıyı çok sevmiştim. Sabahtan Yılmaz Özdil yazmıştı. Mehmet Okur ile ilgili ... edit: fede yazmış yazıyı gerçekten çok güzel. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 01:20 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 All Star denilen ve çok az insana nasip olan "dünyanın en iyi takımı"na seçilmeyi başaran "ilk ve tek" Türk oldu. bu abarti olmus biraz.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 niye öyle gerçekten de. memo'nun süre almaması gibi birşey söz konusu değil arkadaslar merak etmeyin en az 7-8 dakika sahada kalır. ama inşallah heyecanlanıp eline ayağına dolamaz.
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 realgm deki geyiklere resmen yarıldım :D:D
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 memoya helal valla yazı harbiden guzelmiş linklere bakamadım ama bakıcam birazdan...
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 toggie'ye katılıyorum.Gilbert Arenas gibi olmasında ortalama oynasın :D
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 3.30 a kuracam saati bakalim gece uyanip izliim annem görüre baya kizacak ama :P :D :D
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 yarın sabah universiteye gidicem 9.00 da şimdi yatsam saat kurup uyansam diycem uyuyamiycam (gündüz uyudum) yatmasam 3.00 a kadar beklesem sabaha hortlak olucam. 2 ucu ...........
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ya inş. izlicek kanal bulurum yoksa ...cem bu avusturyalıları.
Öne çıkan mesajlar