Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 30 [spo]lol koca amerika başkanı'nın masasındaki telefonu herhalde sarı sayfalardan bakıp öğrenip arayabiliyorsun. arada sekreter filan da yok.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 [spo]la adam L olmus arayabilsin o sekilde bi zahmet =D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 [spo]iyi de adam "ben kira'yım" diyor L olarak aramıyor ki, arada sekreter filan yok mu hiç gözü pörtlüyor başkanın telefonu açınca :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 [spo]L çok dandik öldü ya ben ligtodan bile çok seviyordum onu.Watasiwa EL.Karizmaydı tam.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 32 Subbed by Yamashita Juryu denen bir adamdan dlsi yok sadece youtube linki var şimdilik. wau Kuro-hana!! http://www.stormberry.tv/searchAndView.php?vid=youtubeo0FlgqRJxoM&search=Deathnote+32+&src=youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 izliyorum da çok takılıyo bazı yerlerde gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 [spo]izledim. layto kun çok kötü bir insan. bide çalışmayan herkesi öldürme olayı çok saçma light da destekliyo daha zamanı değil dedi sadece diğer elemandan da öle bişi beklemezdim yani saçmalık=P.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 insaflıymış yine ben kafama göre takılırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Death Note 32 (Kuro-Hana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 oley oley çıkmış:) izleyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 [spo]Bi süredir işler Light adına çok kötüydü de, şimdi onun leyhine döndü her şey. Ben çok beğendim bu bölümü.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 [spo]Bence çok kendi halinde bir bölümdü ve evet light yine sıyrdıldı ya işin içinden bravo diyorum[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Death Note 33 (Kuro-Hana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 33.bölümde izlendi. [spo]Light sürekli birşeyleri garanti altına alamaya çalışıyor ve bunu yaparken de gayet bencil. Bölüm çok kendi halindeydi ama diğer Kiranın kendini ele vermesi daha bir şaşırıtıcıydı.Bakalım light böle daha ne kadar gidicek[/spo] 37.bölümde biticekmi?yani okadar diye duymuştumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Death Note 34ün sublanması zaman alıcak kuro hananın calısan translaterı kalmamış :S [spo] Translators & Translation Checkers Needed! Tuesday, June 5, 2007 1:37 pm | Category: Recruitment | posted by mpr Kuro-Hana is now in desperate need of translators & translation checkers to help sub Death Note & Kenichi. We currently have no dedicated translators left for Death Note so it will not be subbed until we recieve a new translator for it. Kenichi is also stuck with Translation checking, we need translation checkers to view over the translated work and fix the errors. Requirements * Must be over 17 years old. * Must of been studying dedicated Japanese for over 3 years. * Must be either a Death Note or Kenichi viewer. * English must be decent, if your English isn’t decent, we don’t want you. This rule is enforced because it makes our job harder to understand the script that you give us. * Must be able to translate a 20-25 minute episode within 8 hours. * Must be able to dedicated your self to the team. We don’t want people vanishing when translating. * Must use MSN or IRC (We can teach you how to use mIRC if needed). If you are interested in helping us out, please view the recruitment thread here. Note: These positions do not get paid for, do not ask us to pay you to translate. http://kuro-hanasubs.com/?p=49[/spo] [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 08:32 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 elinde ingilizce sublari olan varmi yada nerden bulabilecegime dair fikirleri olan? sakin cikip zaten ingilizce sublar gomulu icine demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 forumda japoncası raw seviyesini anlıyacak kadar iyi olan insanlar oldugunu sanmıyorum :)doğal olarak verdiğimiz linkler ing. subları zaten http://www.deathnote7.com danda takip edebilirsin [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 14:31 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Death Note un 2. filmi çıktı Death Note:the last name umarım 1.sinden daha başarılıdır.Fragman için [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yok ben kendimi ifade edemedim sanirim :) benim problemim bu anime diyalog uzerine oldugu icin ingilizcemin yetmemisidr 21 bolume kadar izledim hastasi oldum fakat sonrasini izleyemiorum genellikle anlamadigim icin.... txt halindaki ing. sublari varsa bunlari arkadaslarima cevittirecektim :) olay bu yane ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 neyazıkki türkçe subları nerden bulursun bilmiyorum ,forumlarda sublarlan ilgilen arkadaşlar vardı onlara öm atarsan yardımcı olurlar. Death Note Movie 2 [Mishicorp] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Death Note 34 Kuro Hana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Death Note 35 Kuro hana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sublamayı durduruyolarmıs :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 eee hangi grup devam edecek acaba? animanda'yı izliyordum o da durmuş. bölük pörçük değişik gruplardan indirmeyi sevmiyorum.. :/ [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 12:08 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 of of o neydi öle ya yok ben artık diyecek başka birşey bulamıyorum.... nasıl bitirecekler bu seriyi hiç bilmiyorum ama bu bölüm izlediğim en harika bölümlerindedi zekice.... şimdi olacaklar daha da fena olacak bence.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar