Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 biri ema'ya dvd'ye desu-noto çekip yollasın allaşkına! L'i L's Theme çalarken japonca dinlememek ölümdür yav. bi 24üncü yada 26ıncı bölüm vardı özellikle. bitiriciydi o arkada L's Theme çalıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bugun ilk japon çizgi filmime bunla başladım sayılır(anime manga nedir çakmıyorum anlaşıldığı üzere) bana hep komik geliyor konuşmalar, isimler filan ama bu güzele benziyor, günlük yerien buraya yazdım, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bende ilk bununla başlamıştım galiba. bunun müthişliğine kapılınca ardından full metal alchemist, samurai champloo, claymore falan diye devam ettiydim. çok mütiş bi seridir şu azıcık anime bilgimle söyleyebilirimki en iyi şekilde başlamışın bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben Death note u geçen hafta bitirdim (Anime, mangayı torrentten indiriyorum daha) İlk 3-4 bölüm orgazmik oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bir türlü bitirme fırsatı bulamadığım Death Note'a başladım bugün. İlk 23 bölüm var elimde. Toplam kaç bölümdü bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Çok abes bir istek olucak ama, imkanı olan bana 11. bölümü açıp 9.40-13.00 dakikaları arasında ne oluyor anlatabilir mi? Videonun o kısmı bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 L CHANGE THE WORLD.İzlemeyen kalmasın.3. film L ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kfg said: yeni cıkıcak film L'in eski case'lerinden birinin anlatmayacak mıydı, death note'un oncesindeki ? 3. Film prequel değilmiş arkadaşlar 2. filmin finalinden sonraki 23 gün içinde geçiyormuş film. Ryuk, Amane Misa, Light Yagami cameo olarak görünüyor ama film L üzerine kurulu. http://en.wikipedia.org/wiki/L:_Change_the_World Hideo Nakata bu filmde "L'nin insancıl yanını göstermek istedim" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 3 filmi de bu hafta itibariyle izledim. Live Action'a ve genel Japon filmlerine karşı bir önyargım olmadığından severek izledim. 2. filmin finalinin animeden farklı olması güzel bir düşünce olmuş. Favori karakterim olan Near'ı ilk 2 filmde göremedim , 3. filmde ise pek de beklediğim gibi yeralmadı. Her ne kadar 3. film beklentilerimin biraz altında kalsa da Death Note filmleri genel olarak Kenichi Matsuyama'nın L performansı ve Kawai Kenji imzalı güzel müzikleri ile izlenmeyi hakediyor. Yine de Death Note seven arkadaşlara önerebileceğim bir film. Önyargısız şekilde şans verin, seyirlik de olsa güzel filmler bence. edit: Red Hot Chilli Peppers'i çok seven bir insan değilim ama 2. filme açılış/kapanış şarkısı için onlardan seçme yapmaları harika fikir olmuş. OP = Dani California ED = Snow ? Deftere Light'ın değil de kendi ismini yazdığı sahne beni etkiledi. Düşünün, karşınızda istediği kişiyi öldürebilen bir insan var ve onu öldürmek varken sırf onun adalete teslim edebilmek için zaman yaratmak adına 23 gün sonra ölmek üzere intihar ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 valla bigün tüm önyargılarımı bi kenara bırakıp izlicem ama ne gün bakalım.. aslında gece indiriyim yarın izlerim bi bakalım, ama yarı animasyon yarı film olayı çok kötü geliyo ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ilk iki filmin bence en büyük eksiği Light'ı oynayan elemanın tam olarak oturmamasıydı. En azından ben beklediğim performansı göremedim. Özellikle yüz ifadelerinde çok eksiği vardı. Bir de kılıç kalkan ekibinin(dedektifler varya onlar işte) performansı çok düşüktü. İlk iki filme ben olsam 10/6.0 verirdim sanırım.Bir kaç kişi hariç mahalladen adam toplayıp oynatmışlar gibiydi açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 3. filmde near mı var yaw ? :... hayatımda hic bi anime karakterine bu kadar gıcık kaptıgımı hatırlamıyorum eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ? Wammy House çocukları, Watari, Near ve L dışında 3. film Outbreak filminin remake'i gibi birşey olmuş. (köye helikopterden atılan bomba sahnesi bile aynen yeralıyor) Sadece ortalara durumu kurtarmak için L ile ilgili sahneler filan eklenmiş Death Note filmi izlenimi verilmesi sağlanmaya çalışılmış. Ayrıca virüsün etkisi ile ilgili makyajlar maalesef inandırıcı olamadığı gibi filmin sonu bile üstte bahsettiğim filmin sonuç kısmı bile (deniz tuzunun virüse antidot olması) birebir aynısı olmuş. Hideo Nakata, L'nin yaptığı fedakarlığı bize az biraz hissettirebiliyor ama maalesef diğer noktalar eksik kalıyor. (Near'ın cameo apperance/guest starring arası bir tip olarak kalması gibi) Yani Ringu yönetmeni yapmış diye beklenti içine girmeyin. 2. filmin finali ve L hatırına izledim, video piyasası için yapılmış Japon filmlerine benzettim biraz. Yine de tümden kötü diyebileceğim bir film değil. 10/6.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 heh outbreak'i pek işlenmeyen bir konu olduğu için beğenmiştim ama hiç çekilmez böyle. doğru düzgün animasyon yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Alcadras said: Çok abes bir istek olucak ama, imkanı olan bana 11. bölümü açıp 9.40-13.00 dakikaları arasında ne oluyor anlatabilir mi? Videonun o kısmı bozuk. Şunu ne olur biri cevaplasın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 11. bolum chief yagami otobusle binaya dalıp, silah zoruyla yayını durdurtuyor... bu sırada l, binaya dalanın yagami oldugunu anlayınca, assistant director kitamura'yı(police force'un en basındaki eleman bu sanırım) arıyor... sonra da yagami'yi arayıp, 5 dk sonra on kapılardan yuruyerek cık diyor... yagami sasırsa da dedigini yapıyor... en sonunda dısarı cıktıgında otobusler ve polislerden kurulu bi duvarlar etrafının sarılı oldugunu goruyoruz... dısardan bakan biri hic bi sekilde iceriyi ve dolayısıyla yuzunu goremiyor... sonra bi arabaya binip uzaklasıyor yagami... bu sırada iki tane death note kuralı var gosterilen bu dakikalar arasında... The instrument to write with can be anything, (e.g cosmetics, blood, etc.) as long as it can write directly onto the note and remains as legible letters. Even the original owners of the DEATH NOTE, gods of death, do not know much about the note. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 kfg çok teşekkürler. cidden, üşenmeyip yazdığın için çok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 rica ederim =)... şimdi son film izlemeye değer mi =) ? ona gore cekip izleyecem eheh... hayır, ben outbreak'i de izlemedim, onu mu izlesem yerine =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 @kfg Outbreak'la benzerliklerini trivia bilgi olarak yazmıştım, illa izlemen gerekmiyor yani. Bitirmedi isen seriyi bitir , sonra Death Note filmlerini alternatif final niyetine izlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 seriyi bitirdim ben, o zaman indiriym son filmi de izleyeyim eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 abi misa çok güzel kız ya. seslendiren de öyle bi seslendirmiş ki, aşık oldum sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Favori karakterlerim Near ve L, birini bir zamanlardaki halime diğerini ise olmak istediğim insana benzetiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Alcadras said: abi misa çok güzel kız ya. seslendiren de öyle bi seslendirmiş ki, aşık oldum sdsfs Şöyle diyim seslendiren Misa'dan da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kaede said: Alcadras said: abi misa çok güzel kız ya. seslendiren de öyle bi seslendirmiş ki, aşık oldum sdsfs Şöyle diyim seslendiren Misa'dan da güzel var mı resmi? link alayım sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar