Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler var halen oynayan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw şifreyi hatırlayamıyorum :p bi de işnet webmail de açılmıyo böle üstüste geldi şanssızlıklar, şifreyi istedik gelmiştir de ben göremiyorum yani :D

neyse bu işte bi hayır var da bakalım nerde, tanrılar eve oynamamı istemiyor...hoş hiçbişe oynamamı istemiyor ya neyse ;)
Mesaj tarihi:
gecen level dergisinde okudum oyundaki en iyi bankalardan birinin sahibi herkezi hortumlamıs ve binlerce dolar değerinde oyun parasını calmis :S cok ilginc gelmisti bana umarım aranızda o hortumlananlardan biride yoktur
Mesaj tarihi:
places & peoples var ya roz. ordan. Birini arat, mesela Azmodelli Leetrano, sonra add to addressbook yap.

Su paticik resurrectionu tam bitsin, bir sekilde revelationsla alakali bir iki yazi yazmayi dusunuyorum bilgi amacli :) birseyler yapariz :P
Mesaj tarihi:
tamam buldum da ben de niye ekleyemiyorum bu adamı diyorum senin eski karaktermiş bu zaten var benim listede ayıp yani :p

neyse revelations olayını ben incelemedim, yeni bi expansion mı nedir, para ödenmiyodu sanırım bunun eklentilerine vs vs...
Mesaj tarihi:
her sene ccp bi expansion cikarir, ucretsiz sunar bunu, revleationsda 2006 nin expansionu. Guzel olaylar geldi, iste ne bileyim... yeni gemiler, moduller, balance ayarlar vs.
Mesaj tarihi:
gelsin herkez oynasın
28. Günde drake e geçerek "Hiç bir zengin tanıdığı olmadan eve online a başlama ve ilerleme" rekoru kırmış olabilirim. Isk yardımı aldım tabi sağdan soldan:p
Mesaj tarihi:
ven varım hala oynayan , skill kasiyoruz ne yapalım ,ama şaka bir yana hala sıkılmadım oyundan.

Ps: Nick Ahura , unutmusum eklemeyi

[ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 00:12 tarihinde, Quo-Vadis tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...