Dela Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 mesela az once 2 saattir cozmeye calistigim accounting odevimi save etmeden salak gibi donanim bolumune bakip orda yok efendim 60 hz monitorler goz yoruyomus falan diye biseyler okudum. ustune ustunuze afiyet 64 mb paylastirdigim ekran karti ramini 32 olarak kisiverdim, umugunu sıktıgım ekran kartim ise intikami alarak odevimi yuttu. lanet olsun, =(( toshiba giveth, toshiba taketh away =( [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 01:24 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 geçmiş olsun böyle salakça nedenlerden emeğin gitmesi çok kötü yapıyo adamı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 emege saygi =(( efkardan deftones dinliyorum ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 geçmiş olsun.. benim de başıma gelmişti bi kere. sen ne kurcalıosun ekran kartını ödew warken orda desek de fayda etmez şimdi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hep destek, tam destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 oy oy ne koyar şimdi o adama. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Dedim ama, Emre dedim, anlamazsin bilgisayar falan dedim, kurcalama dedim. Dinlemiyosun abicim, napabilirim? Ha söyle naapbilirim?? bi de, mgmt noldu lan senin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 gurcalamayon aledu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Queens of the stoneage - First it giveth and taketh away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Asla bozulmamış bir şeyi tamir etmeye kalkma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Aniden kapandı ise temp klasöründe vardır birşeyler diyeceğim ama geç kalmış olmam kuvvetle muhtemel. Geçmiş olsun, zaten yaptığın o ödev olmamıştı, daha iyisini yaparsın der, ufak bir moral boost atarım en bir 32 MB'ından. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Bence queens of the stone age değil de, the lord giveth, the lord taketh away daha çok o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 adam ergen depresif olmus heheyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 bugun hayatımın en kötü haberlerinden birini aldım. Üstelik 7 haftadır görmediğim ailemin yanına gelir gelmez. niye söyledim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ben de sevgilimden ayrıldım bu hafta ühühühü ama deftones değil katatoniadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 kendi dusen aglamaz. damlaya damlaya da göl olur ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 gecen sene, üzerinde bir sene calismamiz gereken dönem ödevinin birazcik asmisi olan procemi, son güne biraktigim icin, son günde yazmaya koyuldum. tam bitirmistim ki pc sapitti ve 20 sayfa bosa gitmisti. aman tanrisa , hic o kadar büyük bir sinir krizi gecirdigimi hatirlamiyorum. sunuma gitmeyecektim nerdeyse. ama iyi oldu, sizlayan ezik vicdanim bir daha isini son güne birakmicaksin sevgili vanil diyerek döt etti beni, ben de peki diyebildim sadece=) neyse sonunda internet cafeye gidip hepsini bastan yazmistim cabuk cabuk, typolarnan beraber. [ Mesaj 08 Nisan 2006, Cumartesi - 22:45 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 intihar edilmez yaşanır yaşandığı anda ölünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 İnsan doğduğu andan itibaren bir yandan yaşamaya bir yandan da ölmeye başlar. - Michel de Montaigne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar