zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yemin ederim okurken duygulandım. hatta ağlicaktım o derece. Bu kadar güzel yıllarımı zamanlarımı vrdiğim bir oyuna kimse bu boktan diyemez kardeşim. Çok büyük haksızlık bu. Neren baksan lise 2 den beri oynudoum. 6 sene oldu. Sanane de başaldı bu hikaye nebula north lar mix.gen.tr ler ultimatr ler nelerneler. Altın zamanlardı. Yemine diyorum bundan 20 yıl sonra bu oyunu oynadığımız için gurur duyucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramachus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Uo ya kötü oyun demesi kendisini uo yu becerememesi hiç bir halt bilmeden sen bir oyun oynar 2 dk durur sonra boktan dersen senin salaklıgındır biraz çaba harcasan sen hayatını actisi görürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 "hayat biter ultima bitmez.." taa nebulayada hatta ilk uo hayatımda ilk reskilimi yediğimde söylemiştim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 izometrik gorus acisi = en iyi pvp sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 delinin biri kuyuya bir taş atmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bende atiyim 2 olsun 80 adam zor çıakrırsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 sabahın 4 5 lerıne kadar ılk Hg de sonra DV de azmı actıon yaptık azmı koltuk basında uyuya kaldık Daha sonra K.o denen mal oyunda mal olduk bug lardan nefret ettık bıraktık sımdı wow dayız bı dunya arkadas herkesın 3 5 lvl 70 charı var ama kım ne derse desın Uo dakı zevkı vermıyor baska da soylencek laf yok .Oynamayan O tadı almayan kısı anlamaz o 2D oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Dragonmax said: 5 yıldan fazla ultima online oynadım. hayatımın en güzel zamanını geçirdim. 2 yıldır wow oynuyorum, henüz bıraktım wow u. sölenecekler basit: -UO dünyanın en iyi online oyunudur -UO bütün online oyunların babası olmuştur -EA satın alıp da az batırmasaydı, UO2 yi ve Ultima X i çıkarsaydı şu an piyasada bulunan online oyunlar olmazdı -UO ya laf edenin zerre kadar IQ kırıntısına sahip olmadığı bir gerçektir -Halen bile piyasadaki online oyunlar UO kadar geniş ve kapsamlı değildir.. -Kınayt onlayn ne abiiiiiiiiiiiğ allaşkına biri bana sölesin yaaaa... Kınay onlayn ya bukadar basit.. -Wow bıraktım tekrar ultima oynamayı düşünmüyo değilim.. Fanboi alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 TAMAM AGA WARHAMMER DAHA İYİ OLCAK TAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ultima tabiki berbat, gereksiz ve saçma bir oyun ancak bunu söylerken günümüz koşullarına göre söylüyoruz. Zamanında mükemmeldi kusursuzdu hertürlü isteğe cevap veren bir efsaneydi. Lakin Ultima bugünün MMORPG türevleri arasında en geride kalanı. Bunda EA Games'in çok büyük bir etkisi var. Saçma sapan paketler çıkarmaktan öteye gidemeyip ne hikayeyi geliştirdiler (ahım şahım bir hikayesi yok ama neyse) ne de oyunu günümüz oyunlarıyla rekabet edebilecek düzeye getirmek için kafa yordular. Ultima hem offical hem unoffical bazda çöküş içerisinde. Kimi online gaming platformlarda yer alan MMORPG tahmini oyuncu rakamları grafiği 2002-2003 tarihi itibariyle, UO adına hep aşağı yönde oldu. Kingdom Reborn ile bu tersine dönebilirdi ancak oyunun mevcut grafik yapısı başta olmak üzere çeşitli oyun mekaniklerinin hepsi hayal kırıklığı yaratacak derecede basit ve özensiz olunca bu atılımda boşa gitmiş oldu. Şuanda ultima oynayan ve oynayacak olan kesim bu tercihini tamamen sistem gereksinimlerini çeşitli faktörler nedeniyle karşılayamamaktan ötürü tercih ediyor. Ultima asla yeni oyuncuyla yani taze kanla beslenemeyeceği gibi bırakanıda çok olunca yakın bir tarihte MMORPG dünyasından ayrılacak. Ayakta durması ve diğer rakipleriyle rekabet edebilmesi için öncelikle vizyon sahibi bir firmanın eline geçmesi gerekiyordu. EA Games'in bu niteliği karşılayamayacak derecede yetersiz olduğunu geçen yıllar bize az çok göstermiş oldu. Dolayısıyla geç kalındı.. Bu tarihten sonra yapılacak olan hiçbir düzenleme UO'yu eski parlak günlerine kavuşturamaz diye düşünüyorum. Bu sebeplerden ötürü hala bu oyunu en iyi oyun en mükemmel oyun edasıyla gerçek dışı bir şekilde savunmaya gerek yok. MMORPG türevlerine yol gösteren hatta doğuşunu simgeleyen Ultima'nın miladı dolmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Tabi zevk meselesi tamamen bana göre wow lotr gibi oyunlar çok sıkıcı gelirken başkaları içinde uo öyle olabilir ama uonun oyunculara verdiği en büyük imkan bağımsızlık duygusu günlerce çiçek yetiştirerek in game bookları okuyarak vendor dolaşarak vakit geçirebiliyorum ve bundanda zevk alıyorum pvp olarakta bence daocla beraber en çok adrenalin veren oyun hala uo tamamen yetenek ve onlarca skill kombinasyonuyla sürekli kendini geliştirebilen bir yapıya sahip ayrıca uo belkide keşke yeni bi paket daha çıksa dediğim tek oyun olabilir diğer mmorpglere bakınca paketlerin büyük çoğunluğu oyuncuları daha çok soğutuyo oyundan bazı nedenlerden dolayı ama geçen bonjoyla konuşuyoduk keşke yeni bi paket çıksada yeni itemlar yerler gelse falan diye samurai empire,ml yi bazı oyuncular beğenmedi ama bence 10 senelik bir oyunun dinamiğini ve atmosferini çok değiştirmeden tonla değişiklik getirebilen başarılı paketlerdi daocda new frontier paketi geldiğinde resmen oyuncuların yarısına yakını oyunu bırakmıştı swgde aynı şekilde wowda sürekli daha çok pveye iten paketler çıkarıyolar ben uoyu bu konuda ortalamanın üstünde görüyorum ve hala zevkle oynuyorum Ama öncedende dediğim gibi freeserverlardan gelen arkadaşlar (ki bende sananeden sonra başlamıştım) genelde tutanamıyo pek oyuna bi kaç haftada actionın içine girmek istiyolar falan ama oside pvp faction champ olayları biraz daha farklı gelişiyo bu oyunda ancak azim yapmadan uonun nimetlerinden sonuna kadar yararlanan oyuncular kalıcı olur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 99-00 yıllarında bu oyunu oynamış ve o zamanlar 14 yaşından küçük değilseniz UO hakkında tartışma kapasitesine sahip değilsiniz bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ekmek said: Dragonmax said: 5 yıldan fazla ultima online oynadım. hayatımın en güzel zamanını geçirdim. 2 yıldır wow oynuyorum, henüz bıraktım wow u. sölenecekler basit: -UO dünyanın en iyi online oyunudur -UO bütün online oyunların babası olmuştur -EA satın alıp da az batırmasaydı, UO2 yi ve Ultima X i çıkarsaydı şu an piyasada bulunan online oyunlar olmazdı -UO ya laf edenin zerre kadar IQ kırıntısına sahip olmadığı bir gerçektir -Halen bile piyasadaki online oyunlar UO kadar geniş ve kapsamlı değildir.. -Kınayt onlayn ne abiiiiiiiiiiiğ allaşkına biri bana sölesin yaaaa... Kınay onlayn ya bukadar basit.. -Wow bıraktım tekrar ultima oynamayı düşünmüyo değilim.. Fanboi alert no wai. adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Dunkelheit çalarken arkada bu konuyu okumak..Duygulandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 çok özlüyorum lan uo yu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bakıyorumda eskisi gibi pek server yok.Yani 150+ player bir yer bilen var mı arkadaşlar aranızda Nbl hariç?Eğer bilenler varsa pm atarsa falan sevinirim.Baydım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bir zamanlar eglenceliydik, eglendik bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Kardesim Uo bütün online oyunların babası siz bilmezsiniz belki dünyada yoktunuz bu oyun vardı ve bunda deli gibi action yapardık ah nerde şimdi o eski actionlar . bence asıl ko kadar dandik bir oyun olamaz onu oynuyacagıma 2d uo oynarım daha ii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ultima Online şu an yeni oyunların en çok oynanan oyunların arasında bile hala emeğe saygılı en iyi oyunlardan biri bana göre. Onun dışında oynanabilirlik ve pvp üzerine kurulu olarak da en iyi oyunlardan biri. Çoğunluk wow oynasada alternatifsizlikten oynadığı bi gerçek , çünki oyuna pvp server diye giriyorsunuz ama out world de player bulamıyorsunuz en kalabalık bl serverında bile. Yersen pvp. Tıkıyolar bg lere sizi bg lagımı dersin , player sürüsümü dersin nasıl pvp mantığı ise.. uzun süre oynadım artık yeter , adamları zengin ediyoruz başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Lindoras said: Ultima tabiki berbat, gereksiz ve saçma bir oyun ancak bunu söylerken günümüz koşullarına göre söylüyoruz. Zamanında mükemmeldi kusursuzdu hertürlü isteğe cevap veren bir efsaneydi. UO bitti eriyip gidiyor ona bir lafımız yok ancak şu an çıkan bütün MMO lar içinde hala en çok ayrıntıya sahip ( gerek craft gerek pvp gerek sosyal ortam/olanaklar ) ve her türlü ihtiyaca yüksek olasılıkla cevap verebilecek tek oyun oldugunuda es geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 UO'yu kıyaslamak bile büyük sorundur. ki kalkmış adam KO ile kıyaslıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 arkadaş bu sitenin ilk adının ultimatr olduğunuda bilmiyor sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 UltimaTR>Pepelek>Paticik Zaten.Değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bu salatanın topicini hala uplıyorsunuz, bunu yazarak ben de upladım ama neyse.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar