firatram Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bugun izledigim televizyon reklamlarinin toplumu ne kadar kirlettigini bir kez daha gormus oldum : İlk reklam : Bir telefonda bankacilik olayi : Ya manavın onunde dans eden anneyle cocugunu gordukce gercekten birseyleri yumruklayasım geliyor... İkincisi bir bal reklami,diyalog aynen su sekilde : - Neden su bal ? - Cunki ari vız... ....................... gercekten tv'lerde birbirinden puruzsuz tenleri olan bu sahte hayatli insanlari gordukce deli oluyorum...ama izliyorum bagımlılık... Toplumun cogu kesimi belkide bu yuzden cift karakterli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bal reklamının bi versiyodu daha var. -baba bana bal al -al kızım sana hede bal bu kadar aptal reklam görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 çünkü arı vız.. sölicek bişey bulamıyorum... iyi ki seyretmiyorum şu mereti.. ne sinir yapıyorum ne stres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ciddi ciddi son zamanlarda reklamların gerizekalılar için yapıldığını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 öte yandan bi de şu en son çıkan boya reklamına bakın (adam uyanıyo farklı bi evde karısının cebini arıo falan) gayet de akıllıca düşünülmüş ilgi çeken bir reklam önüne gelenin reklamcı olması ve firmaların kanallara çuvalla para ödüyoruz bari reklamcıya az verelim mantığı yüzünden oluyor o kötü reklamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 vallahi son zamanlarda Pınar Prebiyotık dışında gerçekten ürünün ön plana çıktığı TÜRK yapımı seviyeli reklamlar malesef yok. Cem Yılmaz'ın Opet'leri çok iyi ama ben film gibi izliyorum yani gidip Opet almaya teşvik etmiyor o reklamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Reklamı görmedim de; - Neden şu bal ? - Çünkü arı vız! puahuauhauhauhuauhauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Arı vız vız vız ,arı vız vız vız Hede bal yiyınızzzz Bu şarkiyi söylende bıyıklı bir arı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 said: vallahi son zamanlarda Pınar Prebiyotık dışında gerçekten ürünün ön plana çıktığı TÜRK yapımı seviyeli reklamlar malesef yok. Cem Yılmaz'ın Opet'leri çok iyi ama ben film gibi izliyorum yani gidip Opet almaya teşvik etmiyor o reklamlar :) Cem yılmazlı doritos reklamlarından sonra doritos fabrikalarının ürün yetiştiremediğini biliyosundur sanırım.. Ayrıca reklamların asıl amacı ürünün satılması değil, kurumsal reklam, ismin kalıcılığı falan gibi binlerce nedeni vardır. Hiç bir reklam kampanyası (istisnalar hariç) ürün satışından reklam kampanyasının maliyetini çıkarmaz.. Reklamın ana amaçlarından biri zaten sen farkında olmadan gerçekleşmiş. Sen buraya opeti yazmışsın kaç yerde arkadaşlarınla konuştun kimbilir ve daha kaç yerde yazdın okudun.. Ana amaçlardan biridir bu. Ürün satışı yan amaçtır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 arılı reklam süpermiş eheh hangi kanalda veriliyor peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya siz yine iyisiniz, avrupada yasayan türklerin reklamlarini göreceksiniz bir de, kriz geciriyorum her seferinde tv basinda. -annneeeaaağğğ bu peynir neden yüzüyoooğ? -cünküü daze galsin diyeeeğ! (bir de türkce konusamayan elemanlari koyuyorlar) bazen almanca-türkce karisik konustuklari da oluyor: -Bu angebot'u kacirmamalisiniiiğz!! /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ahahah peynir reklamı da süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 @ vanille Peki coca cola light reklamlarini izledinmi, benim bestim gecen sene peydahlanan su peder , kumsal ve kiz ilişkisi super bittim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 - Baba bana pekin ördeği alsana - Pekin... Selçuk Erdem geldi aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Opet ve Pınar dışında reklam yok yaa alayı yaratıcılıktan yoksun, "bu ne lann ezikler böyle mi reklam yapılır" dedirtecek türden reklamlar Ama Cem Yılmaz ın son Opet reklamı ortamı yıktı yaa süperdi=) Hala geyiğini yapıoruz onun sözlerinin=))) Pınar Prebiyotik in dialogları süperdi yaa Ama o Hede bal olayı saçmalığın daniskası yaa böyle bişiy olurmu? Aarıı vızvızvıız aaarıı vızvızvıız hede bal yiyınızzzzz Baba bana bal al al kızım sana hede bal=) İlkokul 1. sınıf öğrencilerini hedef kitle seçmişlerse hadi bi ehhh diyebiliriz de hangi 1. sınıf öğrencisi okula giderken o kadar abur cubur varken bal alırki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Bu reklamların arasına bir yenisi eklendi: Pak Siding Keşke sende kaplasayding Duyunca gayet içten bi "öğğğ" dedim... Bu kadarmı iğrenç reklam yapılır yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 harbiden ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ebeninging Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 arı vız.. vız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ... bal ..bal bal bal balgibi bi şey de vardı. arkadaşım bu ülke bataaar.sen hiç mi reklamcılık okumadın be kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 NAMLI siz bu reklamı izlemediniz galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 bi tane sucuk reklamındada sanırsam meyd in gayseri gibisinden bişi diyor böüğk ya kim alır onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 said: - Baba bana pekin ördeği alsana - Pekin... Selçuk Erdem geldi aklıma :D bu yiğit özgür karikatürü yalnız =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 =)=)=) abi o NAMLI reklamı ne oyle ya zuahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Namlı reklamında işe yarar bi o turunculu bağyan var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar