Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tv reklamlari

firatram

Öne çıkan mesajlar

Bugun izledigim televizyon reklamlarinin toplumu ne kadar kirlettigini bir kez daha gormus oldum :
İlk reklam :
Bir telefonda bankacilik olayi : Ya manavın onunde dans eden anneyle cocugunu gordukce gercekten birseyleri yumruklayasım geliyor...
İkincisi bir bal reklami,diyalog aynen su sekilde :
- Neden su bal ?
- Cunki ari vız...
.......................
gercekten tv'lerde birbirinden puruzsuz tenleri olan bu sahte hayatli insanlari gordukce deli oluyorum...ama izliyorum bagımlılık...
Toplumun cogu kesimi belkide bu yuzden cift karakterli...
Sosyal ağlarda paylaş

öte yandan bi de şu en son çıkan boya reklamına bakın (adam uyanıyo farklı bi evde karısının cebini arıo falan) gayet de akıllıca düşünülmüş ilgi çeken bir reklam
önüne gelenin reklamcı olması ve firmaların kanallara çuvalla para ödüyoruz bari reklamcıya az verelim mantığı yüzünden oluyor o kötü reklamlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vallahi son zamanlarda Pınar Prebiyotık dışında gerçekten ürünün ön plana çıktığı TÜRK yapımı seviyeli reklamlar malesef yok.

Cem Yılmaz'ın Opet'leri çok iyi ama ben film gibi izliyorum yani gidip Opet almaya teşvik etmiyor o reklamlar :)

Cem yılmazlı doritos reklamlarından sonra doritos fabrikalarının ürün yetiştiremediğini biliyosundur sanırım..

Ayrıca reklamların asıl amacı ürünün satılması değil, kurumsal reklam, ismin kalıcılığı falan gibi binlerce nedeni vardır. Hiç bir reklam kampanyası (istisnalar hariç) ürün satışından reklam kampanyasının maliyetini çıkarmaz..

Reklamın ana amaçlarından biri zaten sen farkında olmadan gerçekleşmiş. Sen buraya opeti yazmışsın kaç yerde arkadaşlarınla konuştun kimbilir ve daha kaç yerde yazdın okudun..

Ana amaçlardan biridir bu. Ürün satışı yan amaçtır..
Sosyal ağlarda paylaş

ya siz yine iyisiniz, avrupada yasayan türklerin reklamlarini göreceksiniz bir de, kriz geciriyorum her seferinde tv basinda.
-annneeeaaağğğ bu peynir neden yüzüyoooğ?
-cünküü daze galsin diyeeeğ!
(bir de türkce konusamayan elemanlari koyuyorlar)
bazen almanca-türkce karisik konustuklari da oluyor:
-Bu angebot'u kacirmamalisiniiiğz!!
/=
Sosyal ağlarda paylaş

Opet ve Pınar dışında reklam yok yaa alayı yaratıcılıktan yoksun, "bu ne lann ezikler böyle mi reklam yapılır" dedirtecek türden reklamlar

Ama Cem Yılmaz ın son Opet reklamı ortamı yıktı yaa süperdi=) Hala geyiğini yapıoruz onun sözlerinin=)))

Pınar Prebiyotik in dialogları süperdi yaa

Ama o Hede bal olayı saçmalığın daniskası yaa böyle bişiy olurmu?

Aarıı vızvızvıız aaarıı vızvızvıız
hede bal yiyınızzzzz

Baba bana bal al
al kızım sana hede bal=)

İlkokul 1. sınıf öğrencilerini hedef kitle seçmişlerse hadi bi ehhh diyebiliriz de hangi 1. sınıf öğrencisi okula giderken o kadar abur cubur varken bal alırki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...