BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yok gelmemis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 edit : açılmış serverlar :) [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 13:58 tarihinde, sunthewhich tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 gogogo mu denir:P pvp rp hariç diger ikisi açik kosunnnn... Edit: bende gidim su arkadasa arkadan sinisice yaklasım fifa oynuo deli midir nedir.. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 13:42 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Evet bende baslamıs bulunuyorum - Rocky Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 For The Horde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Fedai paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Puh ulan blizzard işteyken açar evdeyken açmaz fuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Girdim gördüm çıktım, trinsfal glades den bahsediym size her taraf oyuncu dolu zerg resmen.anlamı yok böyle oynamanın ciddi oyuncuların yerleşmesi 10 günü bulur, şu 5-6 gün boyunca oynayanların çoğu bidaha girmez herhalde.Kesicek mob yok etrafta.Zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 AHHAHAH bu ne be adam dolu ortalık ahahahaha hadi hyırlı ugurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Vek'nilash PvP High (Queued) ohannes 1 saat olmadi acildiigi :)) [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 14:13 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Yuh diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 şimdide kapanıyo hehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Kapanır tabi server patladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 en az 1 hafta böyle gider valla sonra yavaşlar millet kasmayı bırakınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Oyuna girdim 1 tek mob kesemedim. Bırak kesmeyi göremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 İlk defa bukadar kalabalık goruom euhauau cok komedi kimse yaratık kesemio ama hunter opldugum icin cogunu ben kestim euauah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 zerglediler serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Vekni'lash ın ilk skinnerı ve orgrimarra ayak basan ilk insanı olmanın gururnu yaşıom woot D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 insanlar acı çekiyo oha diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 ya umarm içine zıçmazlar realmın.Çok fazla rus geliomuş ya realma bide.ben laughing skullda iken de her taraf rusdu adamlar general chatten paso rusça konuşuolar yane içine ederler o serverın. Blizzarda salakmı ne ya ndn 2 tane pvp serverı açmıosa artık Ben şuanda işteim de harbi realmın durmu çok mu kötü annatsanıza biraz :P [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 14:36 tarihinde, elazul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 gümledi hohoho :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 dün forumları inceledim ruslar 32 sayfa yazmış hepimiz buraya geliyoruz diye :) nijeryalılarda yazmış bu server bizim serverimiz diye bilmiyom artık ne serveri olacak ama bi rus işgali olduğu kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 lol 2 ss alabildim o kadar güzel de diiller ama olsun :P [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Şöle gösterem D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar