Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu Vek'nilash - Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olaya olan ilgini takdir ediom saygı duyuyorum ama hele du bi realm açılsın oradaki kayıt olanların kaçı active olacak yada lvl 20 olduktan sonra kaçı realmı bırakmıcak bilemessn daha lvl 1 den üye sayısını sınırlaman yannış bana göre
Mesaj tarihi:
açıldımı?
yok abi ii oku yanında boşluk war daa açılmaz ya

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 14:37 tarihinde, elazul tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi premade guild dediin guidler önceden başka serverda veya test serverında beraber olmuş adamlarca açılıo yada yakın gerçek hayattan arkadaşı olanlarca açılıo...ve sonra bu adamlar lvl 40-45 i geçtikleri zaman misal maraudonu tamaliip BRD yapmaa ve BS ye geçtikleri zaman onyxia MC questlerini beraber yapacak guilde premade adam ayarlayarak eleman recruit ediolar ki onyxia MC yaptıkları zaman adamları pre questleri tamamlamış olsun die adamlar hop die 40 kişi guild kurmuolar
bu şe gibi bişi ana karnından elektro gitar virtözü olarak çıkmak gibi bişi.yok öle bişi...
Mesaj tarihi:
Update 05/04
Due to the preparations needed for the new realms we are now planning to open them tomorrow, Thursday April 6th. We realize players are very eager to start playing on these new realms and would like to assure you that all best efforts are being made to open them as soon as possible.

beklemeyin boşuna grrrr...
Mesaj tarihi:
Bugün öğlen açılcakmış. Ulan tam bütün gün sınavlardan sonra gelmişim evime, yaymışım kıçımı, açacaktım charımı kasacaktım ne güzel. Bunu da al elimden allahsız blizzard.

[ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 00:47 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...