elazul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 olaya olan ilgini takdir ediom saygı duyuyorum ama hele du bi realm açılsın oradaki kayıt olanların kaçı active olacak yada lvl 20 olduktan sonra kaçı realmı bırakmıcak bilemessn daha lvl 1 den üye sayısını sınırlaman yannış bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 . [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 14:37 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 açıldımı? yok abi ii oku yanında boşluk war daa açılmaz ya [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 14:37 tarihinde, elazul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 evet Vashj ile karistirmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Elazul'a katılıyorum. bir sürü wow oyuncusu karakter açıyor yeni serverlarda bazıları 5 de bazıları 15 de bırakıyorlar oynamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 o yüzden premade guildler serverlar açılmadan 1 ay önce kuruluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 walla 30 da birakanlarda war :P Bana çok garip gelio 30 yapicam birakıcam.. Oyunda konusurz artık gersiini.. Num female mage iftiharla sunar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Akşam uzerimi açılacakmıs tam bilgisi olan varmı saat kacta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 abi premade guild dediin guidler önceden başka serverda veya test serverında beraber olmuş adamlarca açılıo yada yakın gerçek hayattan arkadaşı olanlarca açılıo...ve sonra bu adamlar lvl 40-45 i geçtikleri zaman misal maraudonu tamaliip BRD yapmaa ve BS ye geçtikleri zaman onyxia MC questlerini beraber yapacak guilde premade adam ayarlayarak eleman recruit ediolar ki onyxia MC yaptıkları zaman adamları pre questleri tamamlamış olsun die adamlar hop die 40 kişi guild kurmuolar bu şe gibi bişi ana karnından elektro gitar virtözü olarak çıkmak gibi bişi.yok öle bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Fedai LvL 0 =) Paladin [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 16:04 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 acıldımıııııııııı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Horde oynayan arkadaşlar oyuna gırınce /join turkey yaparsa çok iyi olur =) hem tanışım hem kaynaşırız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dolunay Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Update 05/04 Due to the preparations needed for the new realms we are now planning to open them tomorrow, Thursday April 6th. We realize players are very eager to start playing on these new realms and would like to assure you that all best efforts are being made to open them as soon as possible. beklemeyin boşuna grrrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dolunay Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 link i unutmuşum http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=931251&p=1&tmp=1#post931251 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 kısmetse bende bir horde acıyorum iyi olcak gibi geldi bir guild kurulmus gibi hatta sultans of the horde diye ud mage olaraktan bir deniyelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bugün öğlen açılcakmış. Ulan tam bütün gün sınavlardan sonra gelmişim evime, yaymışım kıçımı, açacaktım charımı kasacaktım ne güzel. Bunu da al elimden allahsız blizzard. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 00:47 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 girecez ve zerglenecek off ya millet paso orc açacak trollerin ne suçu war kardeşim ndn aynı yere koyarlar annamadım walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Hehe ben undead rogue açıcam oyüzden çok fazla bi zergleme olmucak XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 horde mı acıyor herkez hmm ally mı yapsaydık be gene karar veremıyom grrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Cincoy- Tauren druid Cafece veya başka bişeyce deil okulca başlyoruz hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 eyvah eyvah. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bende bu realmdeyım eger ikna edebılırsem 1-2 arkadas daha gelebılır Cythraul [Undead Rogue] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Açildmi yahu cafede tek bilgisayarda full patch war oda dolu adam 80 makinadan geldi ona oturdu .. eger açildiysa kaldırıcam(heheh))//// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 suanda realm listte gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 yok realmlistte war ama down daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar