Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sunshine verdiği linkten guilde baktık arkadaşla olursa buraya girebiliriz ama denildiği gibi tecrübeli mc/zg (bwl)<== görmüş olması gerekmez kişilerin guild ortamında üst kademelerde yer alması gerekir ama dediğim gibi kişisel hırslar öne çıkmaya başladıkca guilder dağılır şahsen BL deki turk guildlerinde birinde olmak isterdim hehe ventde turk konusmak cok zevklı olurdu ^^ [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 21:26 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Niye herkes Horde başlıyor ya. Ben aylarca Horde oynadım hep ezik taraftı adam azdı >Türk azdı Ally karakter açtım yine aynı şey oldu beni hasta etmeyin bir karar verin hepinizi Dark Portalda öte tarafa atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bakın arkadaşlar ben darksorrowda BWL mc ZG aq 20 yi bitirmiş bi guildden geliom pve üzerine her biişiii gördümde denebilir.Orada çıkan kavgaları da gördüm millet lvl 1 den itiibaren guild kurmaa başlamış ve herkes girio Benm amacım en yakın arkadaşlarımla önce bi guildimizi kurup dkp sistemsini,web sitesini oturtup herşei zamanı gelince kurmak.Tabikide muahbbet olacak türküz biz abi ya aynı dili konuşuoz.gevurlarla yaptıınız cookie roflcopter veya chuck norris muhabbetinden kim zewk aldıki açıkçası onlar güldü bende onlara acıyan gözlerle " wah garibim adam bunlara gülüo anca" dedim. herşe bi rayına otursun önce millet bi belli lvla gelsin insanlarla tanışalım güzel bi guild kurulur. pve/pvp guildi olacaksak zaten bazı kişilerin cok fazla pvp sewdiini sanmıom adam pve cidir epiclooter dur boss kesmei sewer saygı duyarım.Ama şimdi daa realmın ilk gününnden bütün türkleri 100 kişilk bi guilde toplarsak ilerde olacaklar: GM:MC invları 15 dakika içinde başlıo 15 dakkika geçer 40 kişi raide girer dier kalan 60 kişinin 30 kişisi de off olsa kaldı geri 30 kişi adamlar diecek hane abi bende girmek istiom noldu ndn beni invite etmedn?GM e ve officlerlara whisper spam 100 kişilk bi guildde herkez mutlu olamaz imkansız herşei rayına oturmak lazım. Ben ilk günden cafeden arklarla guildimi kuracam oyun hakkında pve pvp olsun bilgimde war bildiim kadarı ile guildimi ii yapmaa çalışacam.Bi yere gelincede recruit yapmaa başlıcam türklerle veya gevurlarla bukadar teşekkürler [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 22:14 tarihinde, elazul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brumeux Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bende Darksorrow da oynuyordum. Senin nickin neydi? Ben Coelho... Neyse server bi açılsın herşey oturucak ay içinde bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 darksorrow alliance ne priest thandaril bnm isim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bende bir Troll shaman acayım bari:)) ama hafta sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Troll F. Hunter - Veine yada Nyme olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sonuna tr eklenmiş nick örnekleri: Broxigartr Thralltr Voljintr Yebenitr Hassektr Karıelftr olmaz mı diyorsunuz? guildin adınıda ŞanlıOsmanlıRocks koyarız tam olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Broxigar'ın türk olduüunu düşündümde bi an aman aman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Thrall türk olsa? Tıklayınca Selamın aleyküm birader dese... neyse bu geyige hiç girmeyelim yoksa bir olup beni gankleyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brumeux Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ombakkombak arkadaşım çok sağol şu saatte beni öyle bi kopardın ki kendime geldim :D süper ya .. üzerine tıklayınca " Selamın Aleyküm Birader" ahah.. hala karnım ağrıyor.Sınava çalışıyorum şu anda moral oldu valla eahes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 http://forums-en.wow-europe.com/board.aspx?fn=wow-realm-veknilash-en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Türk guildlerinin başarisini göstermek gerekiyor .. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 00:53 tarihinde, Simit_Osman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bireysel başarı olabilir ama guildden bi başarı beklemek hayal olur. Birlikte iş yapamıoruz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Keldurin , Undead rogue... , see you in the barrens!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 www.wbtst.com Biz bu guild ile birşeler yapmaya çalışıcaz gm 34 yaşında bir insan 20+ insanlar alınıyor 20- yaşındaki insanlar için guild karar vericek şuan gayet olgun bir oluşum olarak gözüküyor ama ilerde nasıl olur bilinmez [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 08:20 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yas farketmiyo, en sacma seyi bakiyosun 40 yasindaki adam yapiyor. o yuzden yok 20+ aldik, 20-ler belli olmaz demek sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben 22 yaşındayım bazen dugeonun içindeyken canım sıkılıyor dans ettiren trinketi falan kullanıyorum bana ne bana ne su yapmam diyip gruptan atılıyorum oluyor böyle şeyler yaşla ilgili degil ilaçlarını düzenli alıp almamakla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 iyi arkadaşlar bugn açılıo realmımız İşten ewe geldiim zaman direk açıom troll female hunterımı.Freya olacak karakterim o olmadı Rapunzel olacak. Türk guildi kurmak ırkçılık biraz aslında oyundaki sosyaliteyide düşünmek lazım.(okadar gerçek hayattan kopuoz bare oyunda mutlu olak) Radical Dreamers adı altında bi guild kuracağız.Ben sürekli güncel tutacam realm muhabbetlerini elimden geldiince zaten kendi realm forumumuz olacak :) burasıda war artık buradan belirleriz herşei ondan sonrada oyun içinde bi süre sonra irtibata geçeriz. Yaş olayı çok saçma bence.11 yaşında ts de konuşan bizimle Nefarian a kadar saçma sapan hareketler yapmadan gelen bi arkadaşımız wardı bizim guildde.Ama 25 yaşında "hey i wanna kick chuck norris ahahahah" die salak bi muhabbetine giren sürü adam wardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bende bir Troll shaman açıyorum adı Shaktarzull olacak kısacak Shaq dersiniz. Türk guildine girmek isterim ama önümüzdeki 2 hafta pek oynayamayacagım sınavlar malum (ha sınava çalışan adam sabah 10unda nasıl foruma yazı yazıyor derseniz internetten ders notlarını indiriyorum) o yüzden sizden biraz geri kalacagım ama sonra telafi ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 bende bi ally mı açsam? herkez horde oluyor baksana, türkleri kesmek ayrı bi zevk veriyo bana wowda doğrusu. ama gerçi şimdi tekrardan lvl kas falan, hiç uğraşamam, en iyisi kardeşim kasar benda 60 da bg lere dalarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Orc Warrior acıyorum Adı : bilmiyom girince bakacam hic horde oynamadım daha evvel ama ally oynarsamda oyunu bırakacam cok sıkıldım aynı seylerı yapmakdn hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ben sadece guild kuralını söledim benim aklıma yattı yaş sınırı şart 11 yaşındaki adam ne kadar iyi oynarnsa oynasın çocuktur her zaman =) bu arada bakıyorum yine turkler bölünüyor yazık insanlar halen akıllanmadı macarlar kadar da olamıyoz artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Daha Guild falan olmadan baksana karıştırdınız ortalıgı ben bulurum kendime bir karısık guild takılırım abi cekemiyecem kaprisleri o onu dedi bu bunu dedi falan yuh ya ayıp artık yapmayın be bir birlik olamıyoruz bu nasıl bir Toplum bu nasıl bir genclik be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ya abi daa realm olmadan lvl 1 ken guild kurma planları yapıonda ben gördüm yaşadım bunları o guild 1 aydan fazla yaşamaz yada yaşar irl friendler arasında yaşarsınız du bi millet gelişsin önce kendini bulsun karakterinde sen en baştan milleti "şimdi gelin ilerde dolacaz zor olur girmeniz" psikolojisine sokuosun.Bölünmek isteyen yok ama daa en baştan sen herkesi alırsan guildee oo işin zor snn kolay gelsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar