ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bending olayı insan başlangıçlı değil yalnız. Dev köstebek, ejderha, uçan bizon gibi yaratıklardan öğrenmişler insanlar. Ama ırk-teknik bağlantısını kuramadım işte ben. Çünkü aynı zamanda her istedikleri tekniği öğrenemiyolar, kendi ırklarının elementiyle kısıtlılar. Havada kalan noktalardan biri de bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 2 sorum var kutuplarda yasamalarina ragmen katara, sokka ve diger insanlar neden o kadar koyu ten rengindeler? spiritbending dediginiz onceki avatarlarla olan konusmasi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Kutuplarda Yaşayan İnsanlar Zaten Koyu Tenli Olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 spirit bending ozai'nin bending yeteneğini alma olayı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 spirit bending bende oyle dusundum spirit bending'i ancak, seriyi izlerken kacırdım mı o kelimeyi bilmiyorum... spirit bending diye bir sey gecti mi ? yoksa buradan veya nette birinin uydurdugu bi terim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 spirit bending sen kaçırmışsın, son bölümde geçiyori aang keşfediyor. düzeltme: aang ilk kullanan insan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 spirit bending eheh tamam o zaman... yok yaptıgını, konusmalarını falan gordum de, direk "spirit bending" terimini kacırdım demek =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 spiritbending Spiritbending,karşı kişinin bending yeteneğini -daha doğrusu ilgili elementi ile bağını- yönlendirebilme becerisi.Bir nevi ruhuna müdahale.Bu sayede Aang Ozai'nin element bağını baskılıyor.Mutlu son,evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 1. sezonu bitirdim ben daha, baya harika dizi. Başka Emmy kazanan çizgi film var mı ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 xae kulübe hoşgeldin :) spirit bending konusuna istinaden spirit bending lafı hatırladığım kadarıyla finalde geçmiyor (gerçi aslan kaplumbağası abimizin sesi çok boğuktu, kaçmış olabilir ama), kendisi önce "eğer yeteri kadar sağlam durursan karşındakinin duruşunu/yaklaşımını bükebilirsin" minvalinde bir şey söylüyor, sonra da sağlam olunmazsa işin tehlikeli olabileceğinden dem vuruyor (aang tekrar hatırlarken). ama bi daha bakmam lazım, eve gidince bakarım (work sux). yani wikipedia'nın olaya getirdiği açıklamada ortadaki durumun ismi böyle konmuş o kadar. biz o anlamı çıkarıp adını farklı koyabilirdik wikipedia'dan güdülenmeseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 baya iyi. spirit bend üzerine aang öldürmektense doğaçlama yeni bir bending geliştiriyor, çok romantik. adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 evet ama hayır slycan doğaçlama geliştirmiyor tam olarak işte, aslam kaplumbağası amcasından tüyo alıyor. hatta ilk aldığında anlamıyor da, işler sıkışınca "hah" diyor, "bunu demek istemiş bilgi aslanbağa"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 evet orası öyle de, ilk yapan insan olduğu için dedim, hani zorda kaldığı için doğaçlama gibi. yoksa 0 dan türetmedi tabi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 evet işte post kasıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 o zaman çaktırma asdfdsf :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 devaslankaplumbağa avatar gelmeden önce içlerindeki enerjiyi kullanarak düşmanlarımızı yeniyorduk demişti. enerji bükme yani aslında. ama spiritbend e kayıyo işte. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Hoşbulduk efenim de spirit bending ben daha görmedim ama YAPTIĞINIZ AYIP? Ben gidiyorum ya hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 valla çok hoştu, oturup bugün izledim 317-321 arasını.. bitti tamamen dimi şimdi ? ağla firuze ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi of hahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 keloglan the last hairbender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ahaha super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 http://www.gamedaily.com/articles/news/nickelodeon-to-launch-avatar-the-last-airbender-mmo-in-september/?biz=1 AVATAR MMO GELIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 herşeyin cıvıgını çıkarıolar ya zorla. tadında bıraksalar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Sanırım WoW gibi serbest bir dünya üzerinde değil de, arenadan arenaya pvp ile kısıtlı bir oyun olucak. En azından ilk paragraftan öyle anladım. (yanlış anlamış ta olabilirim tabii) said: The global online game, Avatar: Legends of the Arena, will serve as a prequel to the story of the television program and will enable players to create their own Avatar character and test their skills against players from around the globe in several 3D online arenas. With each game level, Avatar players will unlock new content, challenges, custom character outfits and more "on an ongoing basis," Nickelodeon says. Öyle olsa bile sırf hikaye karakterlerini ortam malı yapmadıkları için takdirimi kazanırlar=) "Hadi millet Aang raid! 2 healer 1 tank daha lazım!!!" ları duymak yerine oyunun arena ile kısıtlı olmasına razıyım. Eğer güzel yaparlarsa hoş birşey de olabilir ayrıca. Sonuç olarak barış olmuş, denge gelmiş, mevcut serinin içine etmeden savaşa dair yapabilecekleri en mantıklı şey dövüş turnuvaları filan olur heralde. (tabii haber gerçek mi onu da bilmiyorum=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yalnız orada bi screenshot var, adam katara olarak toph'la savasıyor... hazır karakterleri mi sececegiz yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar