Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bayağı yaklaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Marl0_on said: Aslında çizimleri bakımından benim izlerken pek eğlendiğim Kappa Mikey diye bir çizgi dizi var, absürd komediye kaçıyor biraz. Ama gayet eğlenceli. Cnbc-e ve Jetix miydi bir kanal daha yayınlıyordu bir zamanlar.Konuya hitaben; Ömrümü yedin Avatar. Nickelodeon izlememin 2 sebebi var 1. Bilgisayarıma kaydetmeden izledgm Avatar'ın tekrarını izlemem 2. Kappa Mikey Gonard'a Hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://www.avatarchapters.org/ da yeni bişeyler çıkmış gaza geldim hemen... "Avatar Book 3 Chapter 17 sneak peak is online. Watch Avatar Chapter 17 " ama kamera kaydı, paso çığlıklar filan var uyuz bişey, hem daha 16 olmadan 17 nereye, spoiler filan olmasın diye izlemedim kapattım. 16 ne zaman çıkıyo bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 317 önceki bölümlerin özeti niteliğinde bir tiyatro oynu. spoiler'lık birşey yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 of avatar of çok saçma bi yayınlama düzeni yaptın yahu. neyse gelsin de izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hahahah izledim zaten sonradan da, bağırışlardan her bir cümleyi iki defa dinlemek zorunda kaldım anlayabilmek için, arada koparsa da pek bi tadını alamadım. temiz kaydı yokmudur acaba bunun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 konuyu bölüyorum prd da, diziyi indirsem kaç günümü alır son bölümlerine gelmem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Fly said: konuyu bölüyorum prd da, diziyi indirsem kaç günümü alır son bölümlerine gelmem ? O senin net hızına ve ne şekilde indirdiğine bağlı. 3sezon 6dvd mi 5dvd mi ne yapıyor yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bir sezon 1 dvd bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bende yarım 3. sezon 1dvd değilde ondan dedim. Formatmı farklı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 170x24=4128MB Sen HD indirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Avatar : BOOK u basladim izlemeye süper yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Fly said: konuyu bölüyorum prd da, diziyi indirsem kaç günümü alır son bölümlerine gelmem ? piratebay ve mininova sitelerine 9.5 GBlik bir versiyonu upload etmistim. Son bir iki bolume kadar hersey vardi. ilgini ceker diye soyleyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ggterran said: Avatar : BOOK u basladim izlemeye süper yahu avatar book ne ? her sezon book diye geciyor zaten, book 1, book 2 falan, boyle ekstra bir sey mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ha yok yok hepsini indirince izleyeceğim de, sonlarına kaç günde gelirim günde 2-3 saat izlesem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bir bölüm 22 dakika. toplamda 55 bölüm var şu anda. 5 daha olacak ve bitecek. hesapla işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 20 saate falan tekabül ediyo galiba. bitirirsin 2 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Zaten bikere başlayınca arkası su gibi geliyor. Bölümün nekadar çabuk bittiğini anlamıyorsun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Yarın indirebilir miyiz yeni bölümü? Yoksa salı mı indirebileceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 14'ünde amerika'da yayınlanacaksa, bize göre 15'i oluyor. 16'sında da torrente koyarlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 nası yahu? 316'nın yayını 17 temmuz diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ben de 17 temmuz diye biliyorum... off yaklastı be =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 oha yarınmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Artık BugünX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar