Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Avatar hakkinda böyle konusmamalisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 doğruya doğru şimdi usta, hem ne olur gece rüyalarıma mı girer sadfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Avatar in ilk sezonunda gercekten bi gariplik var ama inan bana 2. sezon ve sonrasinda bi degisim oluyo. Hatta dikkat eden oldumu bilmiyorum ama invasion bolumunde (sezon 3) karakterlerin yuz hatlari fazla keskin ve olgundu. Sanki farkli kisiler ciziyo gibi. Kingpin inan bana kabuslara deger :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Çizimler book 3 te daha farklı zaten.Özellikle kataranın çizimleri çook farklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Katara guzellesti. Azula olgunlasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Katara zaten saçları açtığı anda güzelliği ortaya çıktı. Eski hali çok ibiş. Azula da hep güzeldi de, şu Boiling Rock bölümlerinde nedense pek beğenemedim; çizim değişmiş mi ne anlayamadım pek. editle gelen ağır spoilerlar Cuce said: ... kiyoshi warrior kız yönetti 315'i resmen. Jetpack cok rezaletti, gerek yoktu yanı öle bi abukluğa oda koşsaydı ipin üstünde işte. ty lee'nin azulayı yatırması cok cok cok normaldi, hem mae'i daha cok seviyo hemde öle olmasa bile ölmesini göze alamazdı. ... Şu dediklerine kocaman bi +1. Ateşle uçma meselesi inanılmaz yalan yani. İnsan uçuracak kadar güçlü bi alev nasıl olur da orayı burayı eritmez diye sormazlar mı adama? Neyse, arada bi olur böyle şeyler diyerek göz yumuyoruz :P Öte yandan, Ty Lee'nin Mei'nin tarafını tutması da gayet mantıklı. Ondan hem korkuyo (ya da çekiniyo), hem de zorunlu olarak onun grubunda. Azula'nın Ty Lee'yi grubuna aldığı bölümde gruba hiç istemeden katıldığı (ya da gruba değil de, Azula'ya katıldığı diyelim) çok bariz. Mei Azula'ya baş kaldırma cesaretini gösterince Ty Lee de ondan etkilenip cesaretlendi işte. Zaten Azula ile iş yapan istisnasız herkes ondan çekiniyo. En ufak bi şans gördüklerinde kaçmaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 @ Kojiroh: kötülüğü yüzüne yansımış :P adkgnfd Bi daha bu kadar ara vermezler işallah yeni bölüm çıkarmak için çok sıkılıyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bişi sorcam avatarın nerden indiriyosunuz yada netten mi izliyorsunuz? bi link werirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 torrenttan indiriyorum ben, mininova.org a düşüyor mesela hemen öteki gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bölümler güzeldi ama 4 aydan sonra daha güzel bir bölüm bekliyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 2. sezon başı spoiler-azula hakkında soru 2. sezon başındayım biri azula nın fire bend yerine neden elektrik attığını açıklayabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 @kingpin: Elektrik yaratma ve fırlatma firebending'in kapsamında. Alt sınıflarından biri diyebiliriz. Nasıl water-benderlarda healing varsa, fire-benderlarda da o var. 2. sezon diye hatırlıyorum, Iroh elektriğin ve firebendingin altında yatan mantığı anlatıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 o zaman airbending ile earthbending in de bonusu olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 var zaten. şimdi söylemiyim spoiler olabilir, ama her bendingin bir sürü alt bending grupları mevcut. ilerde görüceksin bu tip "bonus"ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bending bonusları semi-spoiler valla hepsinin gördük de air bending'in bonusunu göremedik. öğretebilecek herkes 100 sene önce öldüğü için olabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 earth bending bonusu metal bending. toprak büker gibi metalleri büküyo. hayvan kadar çelik levhaları kağıt gibi katlıyo Toph:) ama air bending bonusu göremedik daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sand bending var ayrıca earthbending'in altında... airbending'in hic bir alt dalı yok cidden =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ha kum, ha toprak ne farkeder ki. pek özel bir yetenek değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 evet bence de toprakbükücülerin kum bükmesi ekstra yetenek değil, sarmaşık büken su bükücü gibi kumbükücülük te farklı formdaki şeyleri bükmekle alakalıdır herhalde. kendilerine kumbükücü denmesinin sebebi de bedevi hayatı yaşamaları filandır heralde, topraktan çok kumla haşır neşir olduklarından:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 eheheh hic oyle dusunmemistim =), o zaman swampbending de alt yetenek degil mi simdi ? o kadar farklı bir tek metal ve lightning var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Aslında metalbendingi yaparken metalin içindeki toprakla ilgili atomcukları kullanmakla alakalı bi geyik vardı, Toph ilk kez kullanırken titreşimlerle görüyodu, guru da Aang e söylüyodu onları. Yıldırım da ateş gibi enerji dersek(ki Iroh ta Zuko ya anlatırken böyle bişeyler diyodu, enerjinin daha bi saf hali falan filan, pek hatırlamıyorum), metalbending ve yıldırım da earthbending ve firebending den çok farklı değil=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 earthbending'in metalbending bonusu varsa 1. sezonda earth kabilesinden bender olanların toplanıp hiç toprak olmayan, metal bi alanda esir tutulduğunu görüyorduk hatta katara onları gaza getirmeye falan kasıyordu. e o adamlar neden bükmüyordu metali :P yoksa bu bonus hedesi rare olan bişey mi yani herkes te olmuyor mu ? mesela zuko sadece firebending yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 @kingpin Metalbending yapabilen gelmiş geçmiş yalnızca 1 (evet BİR) kişi biliyoruz. Rare ötesi bi olay yani :P Öte yandan, alt-sınıf diye düşünmek biraz yanlış. 2. sezon, 9. bölümde Iroh Zuko ile konuşurken anlatıyo bendinglerin altında yatan mantığı. Ordan anlıyosun aslında bendingler arasındaki farkların çok da keskin olmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 uçuyo abi airbenderlar. ötesi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sehzade said: bişi sorcam avatarın nerden indiriyosunuz yada netten mi izliyorsunuz? bi link werirmisiniz ? torrent linki olmayan bi site biliyomusnuz indirebileceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar