Garadia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yıldırımla çalıştı diye aklımda kalmış nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yok, bagırıyodu havaya dogru, "hayatım boyunca vurdun, simdi de vur tarzında" =), ama bisiy olmuyodu diye hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 "sıktım karnımı, hadi vur, vur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Emo pozların doruğuydu yalnız o sahne."Zaten her şey kötü gidiyor ühühü" gibi bir şeyler de diyordu amcasına o bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 of bekle bekle karnım şişti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Bir de sen bunu, 2,5 sezonu 2 haftada bitiren bana söyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 harbiden yahu. bu kadar uzun süreler bekletiyor olmaları hiç hoş değil. bölümleri de kısa kısa yapıyor ibiş herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ibişler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Book3: fire bitince book 4 olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 fire'dan sonra ustalasması gereken bir tek avatar state kalacak, onda ustalasma sansı da bitti zaten galiba... son sezon bence bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 lam en son ne izlediğimi bilmiyorum ha.. o kadar zaman geçti, ben de unuttum artık nedir ne değildir? kaçıncı bölümdü, bundan sonra kaç bölüm çıkar? hiç bir fikrim yok! bundan sonra da takip etmem zati. yaza bakarım, çıkmışsa hepsi izlerim yoksa da yok zaten. elden gelen bir şey yok zahir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Fire-13 çıkmıştı sanırım, 14 ü bekliyoruz şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Kartan said: Book3: fire bitince book 4 olacak mı? son bu. ama inşallah canları ister de yaparlar sonrasını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 fire book, boiling rock part1 ve part2 bugun yayinlanmayacakmiydi? Bi degisiklik veya duyurudan haberi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 18i demediler mi? e o zaman 18ini bekliyeceksin. amerika'da 18'i daha olmadı zaten. yanlış hatırlamıyorsam 12 saat felan fark var bizimle orası arasında. 19u diye düşün sen yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 19u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 amerikada 5 saat sora 19 u olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 oldu 19u, ne lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 3x14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Yalan oldu...zaten en son kaçıncı bolumu izlediğimi veya o bölümde ne olduğunu bile hatırlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Öf ya çıkmadımı hala... Bokunu çıkardılar iyice. İnsan bunu düşmanına bile yapmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Heralde 3.13 ten sonrasini sinema filmi olarak yayinlicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 sanırım bir dahaki hafta da yok. nick.com'da görene kadar heyecan yapmayın. nick.com'u takip etmek bazen zor oluyor, http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar_episodes e de millet giriyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 şaka gibi ya. bu ne. ayıp artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 6 mayıs volume 3 un dağıtım tarihi ise ve haftaya kesin izlememiz lazım artık diye düşünüyorum zira 6 mayısa kadar 2 cuma günü var ve volume 3 te yayınlanmamış 2 bölüm kaldı. boiling rock part 1 ve 2. birlikte yayınlamaya karar verirlerse de ondan sonraki hafta kesin izleriz heralde.6 mayısa yetiştiremezlerse de daha cok bekleriz diye düşünüyorum, çünkü dağıtıcı firma anlaşmaya uymadılar diye tazminat davasını çakıp yolar nick i eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar