Bleda Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hoş suyu buharlaştırma olayını bilmek için firebending bilmeyede gerek yok + avatar oyununda aangin zaten havadaki buharı kullandıgı dusunulurse suyu buharlaştırmayı bildigi varsayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bleda kop yaa... Espriydi o önceki sayfalarda. Safmısın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 atlamayı seviorum :D sazan is here :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hazırladığım torrent'e bir sürü seed eden oldu. indirmek isteyen varsa buyursun: http://www.mininova.org/tor/1080067 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 3. sezon son sezonu mu avatarın? tam olarak bilen var mı? hala daha umut ediyorum belki hava sezonu da koyarlar. hatta bir de 5. sezon butun elementlerin sezonu filan (:D iroh ile ilgili daha hiç bir şey belli değil. 5-6 bolum yetmez ona hadi bi sezonda onun için olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 son sezon 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 3.14 çıktı mı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sözlükte okudum şimdi yayınlanmamış sanırım ve yeni bölümlerin adları "the boiling rock part 1" ve " the boiling rock part 2" olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kimikleri boiling rock dior, kimileri firelord ozai rectuits dior, kimileride burning tensions dior, şimdi bir vidyo buldum dün akşam yayınlandıgı iddia edilior eger dogruysa link yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 "Episode 14 has been re-scheduled to 18 January 2008." 18 ine kadar beklicez kısacasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 boiling rock part 1 part 2 şeklinde olduğu için 2 bölüm aynı anda girecek galiba ondan bekletiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 birde legend of last airbenderın son sezonu olduğu için çoğu bölümü birleşik yapmışlar yani final bölümü 18,19,20,21. bölümlerin birleşimi bu sezonda çok fazla birşelik uzun bölümler var bu yüzden haliyle araya uzun haftalar koyup tek seferde hepsini bir gösteriyorlarki hem bütünlük bozulmasın hemde tam olarak bir sezonluk süreye yaymış oluyorlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bu gece yayınlanıcak sanırım çift bölüm mü yayınlancak nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 3-4 saate yayınlancak sabırlı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Daha fazla dayanamiycam... Gece düşermi acaba nete (sanki ilk defa indiricem ya hatırlamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 20:30da yayınlanıyomuş amerika saatine göre. 6 saat fark var yamulmuyosam türkiye'yle. 5te falan düşer heralde torrente. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 düştümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yayınlanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 abi ne kolpa bi olay anlam veremiom böle folloş oldu program bi yayınlan bi yayınalnama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Kesinlikle Katılıyorum.Ne Güzel Her Hafta 1 bölüm bana yetiyordu.Bu şekilde 4 bölüm çıkıyo sonra 1 ay avatar yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 www.watch-avatar.com un chatinde baya sövdük Nick ve YTV ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 pf hakkaten sıktılar, ayda bi bölüm izliyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 adamlar resmen çay kaşığıyla besliyorlar bizi ben kepçeyle istiyorum arkadaş yetti artık:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bu kadar zaman zor bekledim 1 hafta daha bekliycem sanırım umarım haftayada yamuk yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya nasil yayınlamazlar ya bu kadar da salaklik gormedim bogucam bu adamlari elime gecirirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar