Aykan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 evet uzun zaman once kalp için fake Atan, sonrada logout olmayı unutan bi eleman vardı, o topic duruomu acaba şöleydi sanırım a:nbr aşkım nasılsın a:iyidir aşkım sen nasılsın [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 11:15 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 heueh bombaymış :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hatırlıyorum onu süperdi :))) Biraz aradım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 muhaha.. bulun yav ben görmediydim o topii :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Harbi bulun ben de merak ettim Post kasmak için yeni gelenler bölümünde herkese aynı mesajı c/pleyerek hoşgeldin diyen sürüyle armuttan bir tanesinin kendi meraba topicine 2. sayfada hoşgeldin demesini gördüm de bu da bombaymış :) [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 11:53 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 eheue _mamut_ du nicki. arattirdim ama silinmis sanirim o konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Evet mamut'tu o =) Hatta biz `Lucky` nickli arkada$in imzasi yapmi$tik. Baya bi girgirdi ya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hey gidi mahmutum benim adıyla sanıyla flying mamut idolüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 şizofren aşkların adamı mamut:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 kendini seviyor adam daha ne olsun. en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 babasiyla kavga edip fake sevgilisi ile kendini korumustu asdfa, mamutu seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ya inanın 2 saat aradım bulamadım ah bi bulsam süper bişe ya birisi imzasına koymuştu onu sonradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 ah be kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 zuhahah bi ara bu kalp hedesi vardı demii ö: N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 keremcan mı vardı öyle biri vardı account unu açık unutmuşfu efsane olmuştu onu bulalım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 tikky_cemal vardı herkes dalga geçerdi ama neden dalga geçildiğini bi türlü anlamadı :D sonra bikere bir gecelik aşk yaşadığımız ISMAILYK vardı o gece herkes fake acc açmıştı çok zevkliydi.. hehe özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 heyaw tiky_cemal i hatırladim :D tam tiky bi herifti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 keremcan silindi. diğer olayı da çok iyi hatırlıyorum ama başlığı ve adamın nickini unuttum. ama sanırım o da silinmişti. ya da gösterimden kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bende dinazordum. ama artık yaşlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Keremcaaaaaaan , keremcan . Bir de drumnbassboy ve supergirl vardı , o silinmedi duruyor sanırım diplerde bir yerde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar