Ebemunk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 saçlarımı uzattım..çok karizma olmalıydım...süper metalci yeaah rock on baby!! olmalıydım..ama...ühüh.. saçlarım aşağı doğru değil yanlara doğru uzuyor..işte resimli anlatım.. burada amacımız "cici saç"a ulaşmak..yardımcılarınızı bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kari gibi kuafore git fon cektir ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ıslak saçla gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ehehe maşallhım var cici saçım var. Senin bonuslupa giden bi yolda ilerleyen saçın varsa, extradan kremler , düzleştiriciler bişiler kullanıcaksın demektir bu. İşin zor. Kuaföre git zaten , o gereğini yapar ya da yapamaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Senin o metal işi olmaz evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 benm için tam tersi ben kabarık saç isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 valla git kuaföre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 metalci olunmaz , metalci dogulur . malesef cabalarin bosa gel sen baska bi stil bul . [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 11:43 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bende bonus saç isterdim ama gel gör ki olmuyor :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 yada yakın bir kız arkadasından rica et evde fön ceksin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ahaha resimler güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 § 01 Nisan 2006, Cumartesi - 14:46 [ özel msj ] bende bonus saç isterdim ama gel gör ki olmuyor :'( bende oluyor da noluyor.. yaz sıcağında deli gibi terletiyor :) dayanamayıp kesiyorsun :D.. kabarık saçlar sen yatırdıkça alışır aşağı iner ama dümdüz bi saç bekleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kaka saç cici saçdan bin kat daha iyi duruyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 düz saç kaka saç asıl! ben böyle kıvırcık saç için neler vermezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 cici sac iyidir iyi:) [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 19:11 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 en kralı dalgalı saç valla. inşallah uzayınca dalgalı olucak benimkiler. gırall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 tartışmak ii saç hangi saç diil kaka saçtan cici saça geçiş yapmak arkidişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 resimlere bittim gerçekten muhteşem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kuaför.. bu sırada resimlere bittim [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 23:49 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 En kestirme yol,hem uzun hem düz FÖN:):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben de cilgin sac var, hepsi ayri bir koseye gidiyor uzadiklarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Benim de şimdilik düz yani cici de biraz uzuyunca dalgalı olcak sanırım Neyse uzun dalgalı saç ta güzel oluyo benim için sorun yok Senin sorununa gelince: Sürekli ıslak saçla dolaş. Ya da fön çektir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ya anlamıyorum neden insanlar kabarmayan saç isterler? geçen bir berbere gittim. adam "ben senin saç kesmeye kalkarsam yazık olur" dedi delikanklı gibi ve de bir bağyan kuaförüne gitmemi tavsiye etti. Neyse efendim ben gittim bir bağyan kuaförüne saçları şu şekil yap hocam dedim (hani ayda yılda bir bayan kuaförüne gitmişiz. oradaki dergilerden bir model seçip beğendim :). Adam eywallah dedi ama saçlar kabarmasın diye usturayla katletti saçlarımı (yâni millet güzel olmuş abi, süper olmuş baba diyor ama benim içime sinmedi). Ben isterim ki saçlarım kabarsın, böyle düz ama kabarık olsun. Ama şu anda resmen göt zoruyla yarım saatlik uğraş sonunda kabartabiliyorum saçları. oradaki modeli de yapmadığı gibi bir de "sana İlhan Mansız modeli çekeyim baba" demez mi? benim cinler tam tepeye çıktı. Neyse, uzun lâfın kısası Kabarık Saç Rulez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 resmi gorunce nedense koptum birden ,:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 en kralı dalgalı saç.pek rahatım valla.uzatana kadar bir miktar zorlanılıyor ama sonrası rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar