jksqe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 efes pilsen one love festivali dolayısıyla black eyed peas 9 ve 10 haziranda istanbul parkormanda konser vericek arkiler!!!!!!!! ama büyük bi ihtimal ben gidemicem çünkü 18yaş sınırı warmışşşşş:(bu arada bu yaş sınırını atlatmanın bi yolunu bilen war mı??)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sakal bırak :P edit:dişiysen bol makyaj [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 17:36 tarihinde, Creus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 dişiyim:D ya ii de kimlige fln bakmıolar mı?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 dinlediğim tek pop grubu, dallarında en iyiler bence. festivalde başka hangi gruplar var? para, diğer gruplar, zaman ve bacak durumum iyi olursa aynı anda gitmek istiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben de gidicem de şu yaş olayını merak ettim ben de hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 alırlar ya, nie almasınlar? 11 ağustosda 17 olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 9haziranda saat 6'da tek çıkıo black eyed peas,10 haziranda ise morissey'le çıkıo yine saat 6da.2gece sahne alcak ztn. http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GPOL1 ayrıntıları bu sitede bulabilirsinizzz.. yaş sınırı yüsünden gidemezsem çooook üzülücem:(((bi yolunu bulup gitmem lzm mutlaka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bizim okula geliyo bunlar 30 nisanda, final haftasindan bi gun once, cok takdir ettim sctikleri tarihi. ayrica pop grubu degil bep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sizin okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Kimi kapı görevlileri kıldır, doğum gününüze 2 hafta kalsa bile almazlar içeri. Bizim arkadaş gecenin bi saati eve dönmüştü bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bi onlar eksikti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 aquila hangi okul : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 çok lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ohhaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bep in sahne performanı cok kotu soyliyim de hayal kırıklıgına ugramayın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hatunun hastasıyım. gitmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 offfff ya gidemicem büyük ihtimal bu yaş sınırı yüsünden:(((((( giden arkadaşlar olursa anlatırlar artık,onlardan öörenirizzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Chemical Brothers'lı güzeldir one love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 desperado müziğini alıp bi şarkı yapmışlar şarkının adı ne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 igrenc otesi bi grup... Bir shut up'la basarı yaptılar,sonra kadının guzelligin kullanmaya basladılar,konserlerinde kadın devamlı striptiz sovu kadar atesli sovlar yapıyor ( muziklerinin daha fazla gitmeyecegini biliyorlar bence o bakımdan bunu yapıyorlar ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 blackcha0s: o şarkının adı "pump it" ben shut up şarkılarını hiç sewmiyorum açıkçası,ama bence yeni albümleri monkey business daki şarkıları cidden ii..we ben bep'i sewiyorum!!!..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ben de hey mamayı seviyordum ama 2 sene once, unutulur yani bep falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 şadap cas şadap şadap şadap cas şadap şadap şadap cas şadap şadap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 pump it iyidir yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: desperado müziğini alıp bi şarkı yapmışlar pulp fiction:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar