Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

black eyed peas türkiyeye gelio!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efes pilsen one love festivali dolayısıyla black eyed peas 9 ve 10 haziranda istanbul parkormanda konser vericek arkiler!!!!!!!!
ama büyük bi ihtimal ben gidemicem çünkü 18yaş sınırı warmışşşşş:(bu arada bu yaş sınırını atlatmanın bi yolunu bilen war mı??))
Mesaj tarihi:
dinlediğim tek pop grubu, dallarında en iyiler bence. festivalde başka hangi gruplar var? para, diğer gruplar, zaman ve bacak durumum iyi olursa aynı anda gitmek istiyorum bende
Mesaj tarihi:
9haziranda saat 6'da tek çıkıo black eyed peas,10 haziranda ise morissey'le çıkıo yine saat 6da.2gece sahne alcak ztn.
http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GPOL1
ayrıntıları bu sitede bulabilirsinizzz..
yaş sınırı yüsünden gidemezsem çooook üzülücem:(((bi yolunu bulup gitmem lzm mutlaka!
Mesaj tarihi:
offfff ya gidemicem büyük ihtimal bu yaş sınırı yüsünden:((((((
giden arkadaşlar olursa anlatırlar artık,onlardan öörenirizzz...
Mesaj tarihi:
igrenc otesi bi grup...
Bir shut up'la basarı yaptılar,sonra kadının guzelligin kullanmaya basladılar,konserlerinde kadın devamlı striptiz sovu kadar atesli sovlar yapıyor ( muziklerinin daha fazla gitmeyecegini biliyorlar bence o bakımdan bunu yapıyorlar )
Mesaj tarihi:
blackcha0s:
o şarkının adı "pump it"

ben shut up şarkılarını hiç sewmiyorum açıkçası,ama bence yeni albümleri monkey business daki şarkıları cidden ii..we ben bep'i sewiyorum!!!.....
  • Yeni Oluştur...